Born this way


Foto & Redigering: jag | Modell: Jag

Tjabba snyggingar! :)
Hur har eran dag varit? :) Min har varit totaly okey!;) Efter skolan så hade vi fotbolls träning men det var inte alls många tjejer där ( bara 4 stycken!) för några skippade den för att gymma istället. Men det gjorde inte så mycket. Haha vi var nästan lika många spelare som tränare så vi körde en match mot tränarna, mycket skoj! Väldigt kul att få köra lite riktig fotboll efter många träningar som har varit för isiga för det.. Men nu ska jag snart vidare på nästa träning som är disco freestyle. Men ni får ha det så bra! :).

Never let go



HEJ! :D

Hehe, älskar bilderna ovanför :P Jag kommer inte ihåg från vilken blogg jag fick insperationen ifrån, men är de inte lite roliga? :P Jag har där ritat en gubbe och sedan klippt ut honom. Jag gjorde en till som ni får se en annan gång ;)

Onsdagar är så konstiga för skoladagen är jätte lång men den går ändå ovanligt snabbt :S Kanske är för att det inte är så jobbiga lektioner? :) Efter skolan så hade jag möte med vårfestkommiten. Inte så jätte roligt men man står ut ;)
Men jag ska strax gå och lägga mig nu, men vi hörs imorgon! :)

Den randiga


Jeans: Cheap Monday | Tröja: H&M | klocka: Jet Set

our own way


Foto & redigering: Jag | Modell: Jag

Tjenare tjenare! :) Ännu en dag har gått utav veckan och snart är det helg? Okej kanske inte så snart men det känns som att den här veckan kommer att gå fort... Och vet ni, imorse när jag vaknade så kändes det verkligen som om det var måndag, har gått runt och varit lite fundersam på om det är måndag eller tisdag hela dagen! :O

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Emma har varit här hemma hos mig och pluggat och druckigt smoothie, mumsigt! :) Sen har vi tittat på lite tv,bland annat min favorit serie Väner, så bra! :D Innan Emma kom så hade jag lite foto lust, men jag orkade inte gå ut så det fick bli lite ego bilder här inne istället, så var berädda på lite fler bilder på mig :P Hehe :)


Säg adjö till det gammla, och Hej till det nya!



Ja, nu är den här! Min nya design :) Har suttit och klurat på den ett bra tag nu. Jag har faktiskt gjort allt själv förutom typ någon sak som Emma har hjälpte mig med. Den är inte helt klar med nästan;) Hiss eller diss? Min gamla ser ni ovan och den nya, ja den ser ni ju i självaste bloggen :P

Jag är "lucy in the sky", jag är högt över molnen


Foto & Redigering: jag | Modell: jag

Steg för steg


Ritad i photoshop

Hejsan! Trevligt trevligt med måndag, eller? om jag fick bestämma så hade det nog varit fredag istället, men nu är det inte jag som bestämmer så nu är det måndag... Skoldagen rullade väl på som vanligt. Det blev kebab till lunch vilket var dagens höjd punkt, hehe.. ;)

På måndagar börjar jag alltid sent, första lektionen sätter igång tio i elva så jag har alltid rätt lång tid på mig innnan skolan. Idag gick denna tid åt till att rita bilden ovanför. I denna bild övade jag på att rita kroppen och hur skuggorna ska ligga för att det ska se verkligt ut, hoppas jag lyckades. Däremot så vet jag att håret blev kaos men som ni redan vet så är inte hår min starka sida... Ni kan ju även se hur jag gör när jag ritar eftersom jag var så snäll och la ut lite steg för steg bilder ^^

Ha en så bra måndag som möjligt, kram! :)

It's a little påfågel



Ovanför ser ni egentligen bara en snabb skiss för hur den färdiga teckningen blev. Men när jag skulle ta kort på den färdiga så blev färgen och fokuset dåligt...

Idag har jag för det mesta slappat och ritat men jag har även varit på gymmet och tränat. Det var inte så jobbigt, men så var det det ändå, lite konstig känsla som inte går att beskriva :P Men men. Idag blir det inte alls en lika god middag som igår, det blir torsk och potatis mos -.- men vem vet, det kankse är jätte gott! eller så är det inte det...

Darling I know. I switched the cups


Foto & redigering: jag

Gooodmorning sunshines!
Idag gick jag upp rätt tidigt, blev nämnligen väckt av ett sms från Emma och sen kunde jag inte somna om... Så jag gick och satte mig vid datorn för att rita lite i photoshop, tyvärr blev det katastrof fult så ni får nog inte se dem. Sen började jag redigera lite bilder istället vilket gick mycket bättre. Så nu har jag lite bilder jag kan lägga ut senare. Men nu måste jag verkligen gå och äta något, har varit hungrig i över en timme! :O Ciao! :)

yummy!




Dagens middag blev otroligt god! Pappa och (ytte pytte lite) jag fixade ihop en smarig wok. Jag brukar oftast gilla wok mer när det är kokosmjölk i men idag funkade det riktigt gra uan :) Ser kankse inte lika gott ut på bilderna som det gjorde i verkligeheten men men :P Nu ska jag fortsätta att titta på gaygalan. Seee you! :)

Just like a dream



Foto & Redigering: jag | Modell: jag

Tjosan! :)
Har ni en trevlig lördag? Det hoppas jag iallafall! :) Själv har jag väl det tror jag;) Sitter och tittar på meoldifestivalen med en påse godis i knät, mys mys! :) Dagen har varit rätt chill. Jag sov till halv tolv :O Sen så åkte jag till vällingby tillsammans med pappa och fikade där. Sen hade vi tänkt åka och träna men då fungerade inte bil :S

Fredag, ÄNTLIGEN! :D



 

Hejsan!!! :)
Sitter här med Linnea och väntar på Elin. Vi ska nämnligen strax åka in till stan för att äta lag middag med fotbollslaget. Skoj skoj!! :)
Men nu kommer hon så vi hörs väl någon annan gång, bye bye :D

Lovely


Bilderna är från Asos.com

God morgon! :) Jag bara älskar modellen på de olika byxorna ovanför. Önskar att jag hade alla, tyvärr har jag ingen av dem. Jag har däremot ett par liknande från monki fast gröna, men de andra färgerna skulle ju inte sitta fel heller! :P

Sitter och taggar inför skolan nu, eller?... Näe knappast, men man måste dit så det är väl bara att gilla läget -.- Fast idag ska jag och Sara leda idrottslektionen så det bli ju roligt! :D Sen efter skolan så har jag både fotbollsträning och dans, fullrulle här. Men nu måste jag äta frukost, men vi hörs! :)

Hjärta på dig


Ritat av mig med bläckpenna.

Go kväll! :)
Vackan rullar på och imorgon är det redan torsdag! Väldigt skönt men det är ändå lite läskigt om man tänker hur dagarna bara tickar förbi... Ovanför ser ni en liten plutt teckning som jag ritade i måndags då det var alla hjärtans dag, därav hjärtarna. Den blev inte så jätte bra men det är ju ändå något att visa upp :P

Idag har varit en sån där halv lång dag. Jag började åtta och slutade fyra men vi hade en håltimme i mitten av dagen vilket gjorde att dagen inte kändes lika lång:) Men nu ska jag äta så jag måste sluta. Bye bye! :)

Och idag är det tisdag



Hej! jag gillar att jag tänker att jag ska blogga hela tiden! Sen när jag sätter mig vid datorn och ska blogga så hittar jag ingen bild att lägga ut och då blir det heller inge inlägg... Jag själv tycker nämnligen att det är roligare med bloggar som har bilder i inläggen. Jobbigt läge! Så idag fick det bli några halvdåliga bilder tagna med webbcameran:P

Idag har jag varit hos frisören. Det blev minst 10cm klippt men det är så skönt! Har kännt ett tag att jag inte orkar med mitt långa och tråkiga hår. Så nu klippte hon av ganska mycket och klippte även upp det. Jag är mycket nöjd! :) Jag har även fixat klart mitt idrottsarbete och hunnit vara en stund med Emma, Emma och Perham :)

Men nu måste jag gå och lägga mig. Men vi hörs kankse imorgon :) Juste, jag har lite ritade saker som jag hinne har hunnit visa er än! Men det får bli i ett annat inlägg. Natti! :)

Freedag! :)


Byxor: Cubus | Linne: JC | Kofta: H&M

Goddagens!
Guuuuuuuuuud va skönt det är att det är fredag nu! :))) Den här veckan har varit så himla lång med nationella prov och No inlämning och grejer. Jag började längta till fredag redan i måndags!

Idag kommer min gudmor hit, Kul kul! :) Men innan ska jag göra något med emma. Även det kul kul :) Allting är kul på fredagar. Håller ni inte med? :P
Men vi hörs, ha en bra freeedag! :)

Nationellt prov!!!


Foto & Redigering: jag | Modell: Jag

Gooodmorgon! :)
I lördags hade jg lite tråkigt och tog då fram kameran för att fota min outfit. Ingen av outfitbilderan blev bra, men jag började då istället att ta några posträtt bilder på mig istället, hehe :P Vet inte om dom blev bra eller inte. Men jag hoppas det :)

Idag har vi vårat första nationella prov! Det är läsförståeles i svansk. Åh gud va jag hoppas att det kommer gå bra!!! Sen på torsdag så ska vi skriva en uppsatts, även denna är ett nationellt prov.
Men nu måste jag börja fixa mig till skolan, vi hörs senare. Bye! :)

I don't want to be


Konstig bild, konstig redigering...

God morgon! :)
Önskar att det fanns en till dag i veckan som låg imellan lördag och söndags så att hälgen blev en dag längre. Men nu finns det inte det. och det betyder att det är söndag idag och att det är måndag och skola imorgon -.- Jag får försöka njuta av denna lediga dag ändå, även fast den inte är så ledig. Jag har gymträning idag vid två och efter det så ska jag sitta barnvakt. Fast båda dom sakerna är ganska roliga :)

I heart it


Mycket gammla bilder, Men jag har ändå inte visat dem så det blir ju nya för er :D

Hej hopp kalle stropp! :D
Hoppas ni har haft en bra tisdag! Min har varit helt okej. SKoldagen kändes lite seg och efter det så gick jag hem till Emma för att göra spanska läxa. Men det känns ändå som om det inte har varit en så jobbig dag, och det är ju bra! Imorgon däremot blir en låååång dag. Börjar åtta och slutar fyra! :O Sen är det något mötes grej också, suck!

Men jag måste nu fortsätta med mitt so-arbete som rullar på i sin egen tackt men som jag hopas blir klart snart. Ska ju in på fredag ;) Är det föresten någon som har varit i Los Angeles, var i så fall INTE rädd för att dela med er av era erfarenheter! Jag skulle bli hur tacksam som helst då!!! Så snälla gör det om du har varit där:)
Vi hörs imorgon eller nått. Ha det bra så länge! :)

RSS 2.0