Jag vill ändå inte växa upp.

Jag har fyllt år. Blivit 17, ett år kvar då. Fick fina presenter och tackar för allt. Idag var en toppentorsdag. Vi hade en lektion. Började sent slutade tidigt. Gick runt i egenritade tröjan. Tittade på peter pan och blev inspererad. Nu är jag hemma. Ska räkna matematik och titta på film. Sen är det träning. Lite glädje till snön som har lagt sig också.

en evighet är för lite.

Det är kul att leka med pennor. Och det vore ju inte helt fel heller. Så hade jag fetaste bullen också. Imorgon bästa dag, fast först ska man sitta på prov, sen blir det bäst. Tänkte försöka sova, kanske läsa tråkigaste boken lite också. God natt.

Vi kommer aldrig sluta försöka, för försöka är allt vi har.

-God natt

Så vi låter oss svepas in av drömmarnasrike, blundar för det fula, och ler åt det vackra.

I natt ska jag sova. Som alla andra nätter. Och det ska bli så skönt. Var trött när jag vaknade. Nu ska jag mysa under täcket med min bok. Den är så dålig. Men måste man läsa, så gör man det. Vi ses där molnen är rosa. God natt.

Fokus betyder inte alltid tydlighet.

Jag hade docs, tröjan, strumebyxor, en fet bulle och målade läppar. Låtsades att jag var grym och log när ni sa hej. En tidig dag och sen in till stan. Leta jacka utan framgång och träffa vän. Sen var det plugg. Längtar, längtar, längtar. Imorgon, bio.

Det är ändå ingen där, så det spelar ingen roll.

Finns inget att säga, inget att skriva. Ord får bli till meningar ändå. Jag behöver en engelsk bok och en bättre hjärna. Sen skulle det inte sitta fel med lite fred på jorden, men det får bli i ett annat liv. Måndag avklarad, matematik prov ochnu matematik fri, för en kväll. Imorgon är om minuter och de minutarna ska skänkas åt sömnen. Drom sött.

Första gången jag såg dig. Fast nej, det hände aldrig.

Min hörna. Fast nu såg det inte ut så längre för jag lekte med sax och papper, lyssnade på musik och njöt av fredag. Blir snart middag, magen längtar. Jag är bra på att lyssna på låtar, nej låt. Är en sådan människa som spelar sönder låtar. Nu ska jag fortsätta lyssna, fortsätta älska fredagar och fortsätta vänta på maten.

tisdag.

Idag vart en bättre dag. Den ända lektionen blev inställd så vart hemma och gjorde god frukost istället för skolan. Skönt. Har komit på en massa bra saker jag ska hinna göra idag. Framförallt matematik. Nu ska det börjas, snart. Ha en bra tisdag.

I en annan värld.

Så var lovet över. Blä. Måndag avklarad, värst. imorgon är en bättre dag. kortare. Nu ska jag låta sömnen och drömarna föra mig vidare. Sov gott.

RSS 2.0