Todays


Kavaj: H&M | Linne: JC | Svart jeans: Cheap Monday | Halsband: Accessorize

Hej på er! :) De var verkligen ett tag sedan jag la in dagens outfit, men hade kanske tänkt börja med det om ni vill? Jag har även börjat på en ny design men är långt ifrån färdig. Har inte kommit på hur headern ska se ut än heller :P

Om en timme så har jag fotbollsträning och jag har hört rykten om att den ska bli jobbig... och jag som har träningsverk från igår! :O Men nu måste jag plugga lite innan det är dags att byta om till fotbollskläderna. Men vi hörs! :)

Don't you remember


Gamla men okej ändå hoppas jag :)

Inte mycket kvar av helgen nu, tråkigt... Så vad har mesta tiden av min helg gått åt till? jo plugg. Vääldigt roligt, right? I och försig är det ganska skönt att det mesta är gjort, men det är fortfarande saker i de andra ämnen som inte är klara, suck! -.-

Det var i alla fall tur att vi hade gym med fotbollen idag, så att jag fick röra lite på mig. Känns bra nu efteråt men gud va det var jobbigt att lyfta 15kg grejen! xD

Imorgon är det skolan igen dårå... Under vecka så har jag faktiskt inga öppna hus att gå på vilket är skönt. kanske kan bli lite fler inlägg då också:) om inte allt plugg tar över, som vanligt... Men nu måste jag övergå till so och svenska arbetet igen. Men vi hörs någon gång nästa vecka. bye bye! :D

indestructible


Foto & Redigering: jag | Modell: Jag

Hej hej hallå :)
Vad händer idag? Själv ska jag snart åka iväg för att köpa lite presenter till min lillasyster som fyller år snart. Jag hoppas även på att hinna kolla på lite saker till mig själv, hihi :) Sen måste jag tyvärr plugga också... Har lite grejer i skolan som ska vara klara nästa vecka.

Okej, detta blev ett sånt där tråkigt inlägg som ingen egentligen bryr sig om. Jag får väl försöka skriva något mer läsvärt i nästa inlägg? men det får bli ikväll för nu måste jag gå och byta om. See yah! :)

Jamen hallå!



Hej hej!
Nu var det ett tag sen igen va? Vet inte varför, men det bara blir så... Kanske beror på att jag har tröttnat på min desig? Jag vill ha något snyggt och roligt men vet inte riktigt på vilket sett :P Får väl be Emmorna om hjälp :)

Idag har jag varit på ennu ett öppethus för gymnasium. Har fått ett litet hum om vart jag vill gå men jag är inte säker än. Jag skulle ha gått på både fotboll och dans träning idag också men min långfinger-tå gör bajs ont! :'( Jag kände imorse att jag hade ont i tån, då tittade jag ju såklart ner på den och ser att det blöder från nageln. Jätte konstigt för jag kunde inte komma ihåg att jag slagit i den :S Vi får hoppas att det går över snabbt:)

Men nu ska jag fixa med en uppift som vi håller på med i so:n. Men vi hörs! Hoppas ni har det fortsatt bra! :D

Morning



Hejsan hopsan, tisdag mogon nu då.
Jag börjar skolan om än en halvtimme. I kväll kommer det bli lite stressigt för mig vilket är förklaringen till att jag skriver detta inlägg denna tid. Jag ska nämnlign först på ett öppethus för ett gymnasium och sen direkt vidare till fotbollsspelarmöte.

Men nu måste jag gå och borta håret och tänderna och sånt man gör innan man går till skolan. Måste även komma ihåg att lägga ner engelskaboken!
Hoppas ni får den bra dag. Ciao! :)

Slaskigt väder...


Foto & Redigering: Emma Flygare | Modell: Jag

Hej på er! Kom på att jag inte har lagt upp dessa ny/gammla bilderna på mig som min kära vän Emma tog före jul(?). Vet inte varför jag inte har lagt ut dem tidigare, har väl antagligen glömt bort dem lite grann. Egentligen så vill jag ju hellre lägga upp bilder som jag själv har tagit, men jag har inte fotat på ett bra tag och alla mina bilder är så gott som slut... Kankse är dags att ta några nya?

Från och med imorgon så har vi gått en vecka i skolan, men det känns som att vi har varit här i minst 3 veckor :O Som tur är så har det inte kommit så många läxor än, peppar peppa ta i trä! (konstigt ordspråk/grej egentligen :P) Men snart så börjar ju nationella så lärarna kankse är lite snälla inför dem...?

Aja, ikväll har jag träning. Hoppas det inte blir lika halt som förra gången. Man kunde inte riktigt springa ordentligt utan att man halkade. Fast det är rätt blött ute nu så det blir nog mest slaskigt... Men det är kankse dags att sluta skriva nu? mitt inlägg blev längre än väntat. Om det ändå flöt på lika lätt med texten på So uppgiften som det gör i ett inlägg...

Ha det bra!

Uprising


Bild från när vi var i London i höstas :)

Tjoho! :) Idag har varit en riktigt bra dag enligt mig! :) Började sent och slutade relativt tidigt. Vi hade även en riktigt bra föreläsning om ledarskap på idrotten. När jag kom hem var jag däremot utsvulten, så det fick bli en skål med nudelsoppa:) Sen var det dags för fotbollsträning, även den var riktigt bra fast väääldigt kall ibörjan... ;)

Hoppas ni också har haft en bra dag!

Always and never



Hej på er!
Deta har jag suttit med hela kvällen. Jag utegick från inget och fick fram det här. Jag har ritat bilden i photoshop men nu när jag skulle lägga in bilden så fungerade det inte, så jag var tvungen att kopiera bilden men då blev kvaleten sämre... :/ Nu kankse du undrar varför den inte har något hår och det kan jag svara på: Det går verkligen inte! :@ Asså hår år det värsta som finns att rita, det förstör bara hela alltet, så hon fick bli flintis. Vi får se om jag ger mig på bilden igen någon gång, men antagligen inte.. :P


Circle of life


I brist på andra foton får ni se dessa två, väldigt gamla bilder :P

Hej på er! Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi börjar skolan.... Noooo! Längtar verkligen inte till nationella proven...panik! Aja, får njuta de här sista dagarna;)
Idag har jag och mitt fotbollslag varit på cup. Cupen var även igår, men idag var det om vilka platser man skulle komma på. Vi spelade på riktigt bra men tyvärr så räckte det inte. Men vi hade i alla fall kul, and thats what counts! ;)

What's the point



Översta teckningen, den i blyerts, var den jag ritade först. När jag var klar med den kände jag att det kankse kunde vara roligt att göra den med lite färg så jag kalkerade av den tidigare och började måla den med promarkers. Detta blev resultatet! Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst. Skuggorna blev bättre i den övre, men jag gillar också färgerna i den nedre... :P

The tourist





Hej på er :)
Idag har varit en bra dag! Vid halv ett åkte jag, Emma och Emma till Heroncity. Där hämtade vi ut biobiljetter till The tourist. Sen åt vi en super lunch på Pizza hut. Det var buffé så man fick ta hur mycket man ville, gissa om jag blev mätt!? :O Sen klockan tre började filmen. Jag hade hört och läst i tidningar att den inte skulle vara nå bra, men jag tycker att dom hade fel. Filmen hade en bra story och var riktigt värd att se. Sen var det ju även ett stort plus att båda mina favorit skådisar var med i filmen! :D Om jag var du så skulle jag gå och se den ;)

Sometimes all you have to do is smile


Hehe, jag bjuder på den nedre bilden :)

tre av trehundrasextiofem


Gammal bild från när vi var i china.

Hejsan hoppsan! :) Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har varit och tränat! Jag åkte dit med min syster, Emma och hennes syster. Eteråt så badade vi i poolen som finns där. Otroligt skönt efter att man har tränat.
Ikväll får bli en lugn kväll med lite citronfromage och tv tror jag. Ska även försöka gå och lägga mig lite tidigare än va jag har gjort de andra dagarna, hehe.
Vi hörs, bye! :)

RSS 2.0