Teckning


Ritade klart den igår morse. Kanske inte bästa kvaliten, men men :)

Hej du! :)
orkar inte skriva så mycket tror jag. Idag hade jag och min dansskola uppvisning. Den gick väl bra tycker jag. Hoppas dom som kollade på också tyckte det. ;D
Nu har jag igen mer planerat. umgås lite med farmor och hennes hund Maya.
Ha en fortsatt trevlig dag.

Juste, läger ut bilder från igår senare ikväll ( Jag var inne i stan för att se kronprinsessan ) fick dock ingen bild på henne :(

bästa tårtbagarna i stan!





Mätt och belåten efter en god middag och suverän efterrätt! :D
Till middag blev det kött och pommes, gott. Men inte lika gott som tårtan vi fick efter ;D Jag och malin var lite kreativa och bakade en tårta. Vi hade en äggfri kladdkaka (jag tål inte ägg), marsan sås, jordgubbssylt, grädde och marsipan. Blev super! :D  Fick inte så bra bild på den, men ni får föreställa er smaken istället XD

Imorgon är det fotbollsmatch på morgonen så jag ska nog snart gå och lägga mig. Sista matchen för sesongen, så det måste gå bra! :D
Så god natt för idag :)

min tråkiga humor XD



Haha, hittade den här bilden på mig och var bara tvungen att sätta dit en lite text ruta. Undrar vad det var jag egentligen tittade på ? :)


En tur till stockholm med Malin och farmor med Maya | OBS: bilder (!!)


Malin och farmor som går över bron påväg till Gamla Stan


Maya som andas med tungan ute för att det är så varmt ;)


Gamla Stan


Vi fortsatte mot slussen där vi tog en glass medans vi väntade på att båten skulle komma.


Jag tog en bägare med choklad och regnbågs-glass. Otroligt god! Tyvärr hade jag redasn ätit upp det när jag kom på att jag skulle fota XD


Båten är påväg till oss för att hämta upp och köra till fjäderholmarna. Dit vi var påväg ;)


Haha, Malin på båten XD


Vi hittade en liiiten "strand", där doppade vi fötterna. Gud va kallt det var! :O


Jag på en klippa ;)

Sådär. Nu har ni sett lite granna av min dag idag. Hoppas ni gillar bilderna! ;)
För er som inte förstod så tar jag en liten snabb förklaring:
Jag, Malin, Farmor och hennes hund Maya åkte först in till centralen. Därifrån gick vi genom gamlastan till slussen. Vid slussen väntade vi ett tag på en båt. Med båten åkte vi till fjäderholmarna. Där gick vi runt lite granna, vilade, åt och tog foton :)

Men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs mer imorgon! ;)

.... hej....


Bilden är tagen av emma--> emmasfoto.com. Rediegera av mig ;)

Ja, jag lever. jag har bara inte skrivit på några dager. Har typ glömt bort bloggen lite... :S Men de ska bli ändring på det (snart) ;)

Senare ikväll tänkte jag lägga ut lite bilder från idag. Så får ni se vart jag har varit ;)

Lilla blomman


Bild tagen för några veckor sedan ;)

God morgon! :)
Gud va det blåser idag. Eller det gjorde iallafall det när jag vaknade. Idag är det dags för match. Vi ska köra järnet! Tyvärr slog jag i mitt knä igår. JAg hoppas att det kommer att gå bra ändå :) Men nu ska vi snart åka. Vi hörs senare! :D Bye bye :)

uppvisnings dags



Hej alla kära läsare :)
Idag är det fredag, som ni antagligen vet :) För mig innebär det dansuppvisning! Det ska bli jätte roligt. Vi ska visa upp fem danser (nej, det är fler danser men jag är bara med i fem ;) ) Uppvisningen kommer ske i eriksdalshallen. Egentligen så är det inte någon vanlig uppvisning, för vi ska nämnligen vara som paus nummer i en tio-dans tävling. Det är lite svårt att förklara. (jag orkar inte) XD Så ni får typ gissa er fram... ;)

Men nu ska jag gå och duscha. Vi hörs kanske senare. Bye bye så länga :)

Me!


Bilder tagna av Emma (emmasfoto.com) för ett tag sedan. Vad tycker ni? :)

Go kväll, och snart god natt :)
Tänkte bara skriva av mig lite och berätta vad jag har gjort idag. Första var jag hos tandläkaren. För er som inte vet så ska jag få tandställning... Idag var jag bara där för att dom skulle kolla lite på hur mina tänder sitter, så att dom vet hur dom ska sätta den och så ;) Efter besöket hos tandläkatren så väntade jag lite på åhléns (och hittade ett par jätte snygga shorts, tror att jag ska köpa dom senare) Sen åkte jag till söder xd Där mötte jag upp Emma och Emma. Vi gick till monki som hade stor rea. Jag köpte en tröja för 100kr. Najs! Sen gick vi vidare och letade upp två foto affärer som Emma ville kolla i. Vi åt även kebab där, smaskens! :)

När vi sen kom hem så hann jag knappt göra något, för sen var det dags för fotbollsmatch. Synd för oss så förlorade vi :( Kändes desutom inte som att jag spelade så bra idag... tråkigt.

Men nu ska jag nog ta o avsluta det här inlägget. Det blev kanske lite för långt... XD Hoppas det inte gjorde något :)
Men nu säger jag hej och god natt! Sov sött! ^^

Mumsigt!



Middagen: Pommes med två olika kötter (båda grillade) och grillad majskolv. :)

Sen blev det jordgubbar till efterätt :D

Man fick även ta på grädda om man ville. Såklart jag ville! :D

Mumsig middag va? :) Det tyckte iallafall jag ;) JUste! var det någon som såg grey´s anatomi. Det var ju helt sjukt. kan inte vänat till nästa avsnitt :)

Men nu ska jag gå och lägga mig och kanske läsa lite ur min bok :) Natti natt :)

bullar och kladdkaka


Bilden är tagen med min kamera fast av Emma --> Emmasfoto.com.  Sen har jag redigerat den :)

Hejsvejs! :)
Vid ett så bakade jag och Emma 40 bullar och kladdkaka (utan ägg) Bullarna blev jätte goda och kladkakan ser god ut. (har inte smakat än ;) ) Allt detta bakade vi till imorgon då det är vår tur att ta med fika till att sälja på matchen imorgon. (konstig mening, jag vet :S)
Sen var jag på dans och när jag kom hem så fick vi gooood mat :D

the short second life of Bree Tanner


På bilden ser boken jätte stor ut. Fast det är bara för att den hamnade närmare kameran än va jag gjorde. In real life så är den lika stor som en vanlig bok. ;)

Nörd som jag är så läser jag ju såklart den senaste boken hur serien "The twiligt saga". Denna bok heter: "The short second life of Bree Tanner". Den här boken handlar inte om Bella och Edward. Den handlar om Bree som är en "nyfödd" vampyr. I den här berättelsen får man följa hennes liv som vampyr. Den är lite anorlunda från de tidigare böckerna, men ändå lika bra tycker jag.
Jag har inte läst ut den än men jag rekomenderar den ändå! :D

Sommarlov!


Detta hade jag på mig idag :)

Ja! nu har jag sommarlov! :D
Idag blev jag fri från skolan! Det är så skönt :)

Efter skolan gick jag och några kompisar och åt china mat: mums! Sen hade vi lite svårt att bestämma oss för vart vi skulle ta vägen. Det slutade med att vi åkte tåg till lite olika ställen. Sen hade jag dans träning och nu är jag här¨:)
Ikväll blir det kanske lite film-tittande med vännerna eller så. Fast vi har inte bestämmt oss än.

Juste tänkte även passa på att gratta två av mina kompisar: Bella och Maria! Så: Grattis! :D

RSS 2.0