Sista kvällen

Go kväll
Idag är sista kvällen jag tillbringar i skåne. Imorgon åker jag hem till stockholm.
Idag har vi inte varit hemma och ätit någonting,eller jo, frukost, men inget annat. Lunch åt vi på någon resturang aktigt ställe och middag åt vi på en fisk-resturante. Sen så har vi även haft lite annat besök här också. Jag tro att det var grannar till dom jag bor hos.
Men nu måste jag sova. God natt!

Sandslott?



Tjena mitt bena!
Idag har vi badat i havet. Det var jätte skönt och inte alls lika salt som jag trodde att det skulle vara.Vi lekte även i(med?) sanden. Som ni ser så gjorde vi sandslott, som jag tycker ser mer ut som typ sandgranar. haha!
Jag har även haft lite otursdag. Det började med att jag blev bränd/stucken av en hummla. Det fortsatte med att jag fick två elstötar av ett elstängsel när vi skulle mata hästarna med morötter. Och sen blev jag dränkt med vatten av småttingarna!

God natt, vi hörs imorgon!

tisdag- tosselilla

Hejsan hoppsan.
Idag har vi haft fullt upp hela dagen. på efterrmiddagen så åkte vi till ett ställe som hette Tosselilla, haha konstigt namn X). Det var ett ställe med allt möjligt på. Det fanns lekparker, karuseller och äventyrsbad. Vi gjorde lite allt i hop ;).  Men nu ska vi snart gå och lägga oss, så att vi årkar med imorgon. Juste!  nu har jag faktiskt tagit lite bilder, fast dom blev inte specielt bra, hehe.

God natt och sov gott! :D

Måndag

Idag har vi mest varit hemma. Hoppat stuttsmatta, spelat badminton, och lite annat. Vi har även gått längst strandkanten som är helt fantastisk, jag hoppas att jag kan hinna ta kort på den! :)
Nu sitter också Alice brevid mig :)
Vi hörs någongång ;)
Och som ni kanske märker så kommer det tyvärr inte nog bli några bildinlägg. Det får bli när jag kommer hem :)

ps. Bra att ni fortfarande kollar in!! :D ds.

Hej

Nu är jag framme. Jag hinner inte skriva något nu, men jag tänkte bara säga att jag har internett, så jag kommer kunna blogga på kvällarna. :)

Bye bye



Jag funderade på att inte berätta, för nu kommer blir att bli så lite besökare, men eftersom att jag är så snäll så gör jag det ändå :)
Idag så sticker jag till skåne och kommer inte hem föräns på fredag kväll. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till internett eller inte.
Nu, efter som att jag var så snäll :P Så kanske ni inte behöver sluta kolla in på min blogg under dagarna, för jag kommer ju till baka, och jag kanske kommer kunna blogga lite där också.

Vi hörs!


new shoes, i´m in love!



JIPPIE!!!!
Såg dom här i våras, fast då var jag lite tveksam. Och sen så har jag börjat gilla dom mer och mer. Så nu bestämde jag mig för att köpa dom jag ville ha dom, så mamma köpte dom!! Thank you so much!!
Fast det var inte så lätt. Dom var nämnligen slut typ överallt. Men så hörde vi att det fanns på ett ställe(kommer inte ihåg vart) och mamma och pappa skulle ändå ut och åka så då kunde dom köpa dom!! :D
Now I´m really happy!!

New


Ritad med kolpenna

Nu är jag klar!
Jag har suttit och ritat  typ hela dagen och här är resultatet.

Nu har jag även fixat mig en smothie också, mmm...

So you think you can dance



Sitter och kollar på So you think you can dance. Gud va man önskar att man kunde dansa som dom kan. Allt ser ju så lät ut när dom gör det, och om man skulle pröva det själv så skulle det ju bara bli pankaka, haha!

Jordgubbar och hallon



Haha, Sitter nu och gottar i mig massa hallon. Det blev inga bra bilder på hallonen så jag valde att ta med en bild på en jordgubbe istället. Vi åt nämnligen färska jordgubbar igår. Riktigt smaskigt.

Jag har kommit på att jag är värsta bär älskaren, dels för att jag äter massa hallon och jordgubbar. Sen så drömde jag om blåbär som var lika stora som fotbollar inatt, haha!

Hur mår du?



Hur mår du? Själv mår jag inte så bra :( För jag har feber. Bajs också!! Man får ju inte bli sjuk på sommaren >(! Någon som har någon ide om vad man kan göra när man är sjuk?

Gulleplutten Simba!



Gud va han har blivit stor! Man kunde ju lyfta honom med en hand förut och nu får man ha "stora" armar för att kunna lyfta honom.
Fast han är ju ändå lika söt! ^^

krusbär



Gud vilken rolig rubrik "krusbär". Jag är lite dålig på att komma på rubriker, ag hade tänkt skriva det på engelska men jag kom inte på vad det heter X) Är det någon som vet?

Jag tror att den här dagen kommer att bli en slapp-dag, för jag känner mig lite hängig, inte sjukt hängig utan bara allmänt trött-hängig. Vad ska ni göra för något?

Grattis!



Grattis alla Emmor på Emma-dagen!
Och ett litet grattis till mig själv också :D

Emma Shoppar



Skorna är från DNA Och Linnet är från Ginatricot.

Peace and love


Jag älskar den här bilden, Bakgrunden kanske inte är den bästa men jag älskar mitt hår, det ser så långt ut!

Det här blir första inlägget för idag. Jag borde egentligen kunnat lägga in en massa inlägg innan, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Fast jag har inte bara suttit och inte gjort någonting, jag har faktiskt rittat. Fast jag blev inte alls nöjd med resultatet så ni får inte se den, jag kanske gör om den senare.
Nu ska jag gå och ta något att äta. Och sen ska jag åka in till stan och kolla på skor :)

Like the picture


Bilden är tagen uppe hos ormor och morfar. Jag vet inte vad det är för blomma, men jag tycker att den var väldigt fin. ^^

Vad gör ni? Själv så sitter jag och kollar på Morden i midsomer. Jag brukar egentligen inte kolla på det, för jag är lite känslig för mord filmer, men jag hoppas att jag inte ska bli rädd idag.
Kanske lägger in något lite senare, annars så hörs vi imorgon

Nya gamla shorts



Nu har jag ett par nya shorts. Eller dom är inte så nya, jo! Modellen är men självaste byxorna är gamla. Så nu har jag ett par till shorts.

Hehe, det blev inte någon ny header idag, jag har inte äns börjat. När jag skulle sätta igång med den så började jag att illustrera istället. Och sedan årkade jag inte sitta vid datorn längre.
Nu ska jag faktiskt ta och köra lite wii fit. Jag känner att jag måste få röra lite på mig.


Blåsit värre!



Go dagens!
Har ingen anning om vad jag ska göra idag. Jag funderar på om jag ska försöka göra en ny header. Jag kanske påbörjar en lite granna.
Gud va det blåser ute! Det är ju lite sol men värmen försvinner ju med all blåst.


bed time



Oj, är klockan så mycket?!
Eller ni kanske inte tycker att det är så mycket, men jag tycker det känns som om den var halv elva för typ tio minuter sedan. Men nu sak jag gå och lägga mig. Man blir trött av att spela wii, som jag och Emma gjorde. Vi försökte även att lyfta upp Simba( Min kanin) men det gick inte. Istället satt vi inne i hans bur lite granna.
Aja, god natt, vi hörs imorgon.

Collage



Här är mitt typ första collage. "Modellerna" är Märta och Tassa, deras ägare är kompisar till mina föräldrar. Är dom inte bara så söta?!

Flowers



Hejsan hoppsan!
Nu är Emma här. Vi har mest spelat Wii, men nu kollar vi på tv och äter glass istället.
Vi hörs senare.

Veckans slut


En gammal bild

Nu är det slutet på veckan, gud va sorgligt det låter. Fast det är det ju inte, för det kommer ju en ny vecka ^^.
Till middag fick vi smarig hemagjord pizza. Och efter så fick vi färska jordgubbar!
Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Vi hörs imorgon.

Hilda, gulliga kusin



här är då två bilder på min lilla Kusin som var och hälsade på oss i fredags. Fotona är tagna när hon hoppade runt på våran studsmatta. Fast hon hoppade inte, Hon sprang mest bara runt :)
Tyvärr så har jag inte något specielt bra redigerings program och det var kväll, så bilderna blev inte lika bra som jag hade hoppats.

Båt tur


Det blev inte så många bilder tyvärr. Men jag måste säga att jag älskar sista bilden. Dels för att jag tycker att den blev bra, men också för att det är så gott X)

Dom hade värsta coola båten!  Ni ser ju kanske på bilden, iallafall lite granna.
Vi åkte till något ställe som hette typ Laxsjön, eller vad det nu hette. Ni skulle ha sett vattnet! När man kollade på det så kändes det som om man var utomlands, för vattnet var alldeles klart och korallblått.
Det var skit kul!

Fly like a bird



Goodagens allesammans.
Nu är klockan redan 3! Jag vaknade vid typ 12, så jag har bara varit vaken i 3 timmar! Idag blir det nog inte så mycket gjort för min del, kanske mest en slappdag. För igår så hade vi besök av Jennys familj. Innan dom kom till oss så hade vi varit ute och åkt med deras båt. Och Effter att jag har skrivit detta inlägg så ska ni få se bilder från det också. Juste! Ni ska få se bilder på min kusin också.

Lördag morgon



God morgon på er! Jag vaknade för typ en timma sedan. Jag sitter just nu och tittar på Twilight ^^, för typ hundrade gången:P.
Idag ska vi nog ut med Jennys båt om det blir fint väder, och som det ser ut nu så är det ju det! Riktigt härligt tycker jag.
Juste! Jag ska ladda upp bilderna på min kusin.

00.27



Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer söta bilder på min lilla kusin som var på besök hos oss idag. Hopas att ni ha haft en bra dag. Själv så har jag varit på Kaananbadet med Malin och hennes kompis, man måste ju passa på medas det är fint väder ;).
God natt och sov gott!^^.

Body



Haha, nu har jag försökt börja rita kroppar. Det är ganska så svårt att fåtill alla propotoner(stavning?) Jag ritade en annan som satt ner, men när jag kollade på den på datorn så såg jag att ena armen såg helt knasig ut, haha. Jag ska fixa armen så att ni kan få se den bilden också.

Tindra


Söta Tindra. Våra kompisars lillasyster.

God morgon på er!
Inatt innan jag skulle sova så läste jag ut min bok. Jag kanske inte berättade att jag hade börjat på "Som jag vill vara" men nu har jag ju iallafall sagt det. Jag tycker att boken var väldigt bra och jag rekomenderar den för er som inte har läst den!

Me


Vad tycker ni om bilden?

Nu ska jag och Malin ut lite granna. Jag ska springa och Malin ska åka inlines (stavning?). Jag känner att jag måste röra lite på mig, har mest suttit inne och slöat idag. Vi hörs senare. Nu ska jag byta om till lite träningskläder.


Jag vet inte



Jag vet inte vad jag ska göra idag.
Jag funderade på att kanske göra en ny header, men jag vet inte. Jag tänkte också kanske ut och springa, men jag vet inte. Just nu har jag ont i nacken och då käns ingen av dom två alternativen specielt bra. Jag ska nog fråga Malin om hon vill masera min nacke, hoppas att hon vill det :)

Torsdag



Go morgon.
Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggad så mycket igår. Jag vet inte riktigt varför jag inte bloggade. Jag hade väll inte så mycket att berätta.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. För hoppnings vis så blir det väll något roligt. Vad ska ni göra?
Nu ska jag nog gå och äta lite frukost. Vi hörs :)

sun is here



Good morning!
Idag ska nog jag och Malin åka till någon strand och bada. Idag så skiner ju solen och det är typ 23 grader ute. Jag hoppas att det är varmt i vattnet. Annars så får jag väll mest ligga och sola.

good night



Jag hoppas att det blir lite mer bloggande i morgon senare idag. Men nu måste jag gå och lägga mig.
God natt :)

Ice age



Jag har ett film tips!
Idag så var jag och Malin på bio. Vi såg på ice age 3. Den var riktigt rolig tycker jag. Visst den var tecknad men det tycker inte jag  spelar någon roll.

I´m back



hejsan svejsan alla glada!
Som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit på ett tag. Det beror på att jag har varit hos min Mormor och Morfar. Men jag förvarnade ju er, så jag hoppas att det har gått bra  XD.
Jag tog ju med mig kameran till dom, så nu har jag massa fina bilder att visa, mest på blommor.

Give me a hug!



Överredigerad


Själv tycker jag att det blev riktigt ballt när bilde blev så här. Vad tycker ni ?

Idag har vi varit på pappas jobb och badat. Det var ju nämnligen inte specielt bra väder idag. Jag har inte gjort så mycket annat för jag vaknade inte förens vid typ halv tolv.

Plopp!



Titta vad Malin och jag vann på sista försörsöket i chokladhjulet!! Är det någon som är avensjuk? :P

Vilda musen *stolt!*

Är du fortfarande uppe? det är jag ;)
Idag har jag ju varit på grönan. Det var jätte kul fast min favorit var avstängd, pop express :(
Däremot så är jag väldigt stolt! Jag har typ inte vågat åka några berg&dal-banor sedan jätte länge, men nu idag så åkte jag äntligen Vilda musen och det var inte alls så läskigt, det var ju faktiskt roligt!

Detta blev ett bildlöst inlägg, som ni kanske ser ;)

Grönan, here we come!



God morgon alla morgon pigga!
Jag gick upp klockan 6 för att åka in till stan och möta upp några kompisar som kom med buss. Dom ska vara här tills onsdag då vi ska åka till mormor och morfar. Idag ska vi på grönalund. Det ska bli skit kul!
Det kommer nog inte bli så mycket blogg den här veckan. Kanske lite fram till onsdag men sen kommer det inte bli något, för hos mormor och morfar finns det inget internet.
Nu ska jag vila lite innan vi sticker till Grönan!

Silhuett



Jag tog bilden i Lunda i torsdags. Nu är den ganska så redigerad, men jag tycker att den blev riktigt cool så!

sunglasses



En gamal illustration. Jag vet att jag inte kan rita hår, det är en sak som jag tycker att jag värkligen borde öva på. Sen så har jag inte lyckats få bort "uppskissnings linjerna". Men annars så är jag riktigt nöjd! :)

bike



Jag tog lite bilder på Malins cykel när hon rengjorde den. Jag tycker att det blev ganske så najs med vattendropparna på den andra bilden.

guitar hero



Det blev visst inte så mycket bloggande på förmiddagen :S Jag vet inte riktigt varför jag inte har skivit. Eller jo, det finns inte så mycket att skriva om idag.
Jag vaknade någon gång vid halv elva. Sen så slappade jag mest.

glass



Glass!
Nu ska jag gå och lägga mig. På bilden ovan ser ni tre glasskålar som mamma fick i namnsdags present av Malin och mig. Självklart var dom tvungna att bli invigda med glass idag!

Det blev ganska så lite bloggande idag. Men det var bara för att jag var så trött.
God natt!

----



Idag borde nog ha varit en slapp dag. För jag har varit trött hela dagen. Men istället så stack hela familjen till vällingby. Jag orkade typ inte titta på något. Men mamma hittade en ny kläning. Juste grattis på Ulrika dagen mamma, och alla andra som heter det!

Nu är sommaren räddad



Haha, nu behöver jag inte vara rädd för att jag inte ska ha något att göra! Nu har jag nämnligen minst 5 olika böcker att läsa:

Twilight- Stephenie Meyer
Systrar i jeans, andra sommaren- ann Brashares, lånat av Emma
14 år till salu- Caroline Engvall
Hur kär får man bli?- Katarina Von Bredow, lånat av Emma
Som jag vill vara- Katarina Von Bredow

Jag har redan börjat läsa Twiligt, som är på engelska, och Systrar i jeans.

chinese food



Sitter nu och kollar på en film på 1:an. Den är lite läskig men också väldigt spänande. Jag sitter även och smällter den goda middagen. Min middag var från den nya kinaresturangen nära oss. Jag har aldrig ätit kina mat förut men nu vet jag att det är jätte gott!

Lunda-Emma födelsedag



Jag kanske egentligen borde ha gjort ett collage men jag har inte något bra program för det, så det fick bli en massa bilder.
Vi började med att sätta oss i gräset, dricka cola och äta chips och jordgubar. Men efter ett tag blev myggen  för iriterande så vi började gå lite granna, samtidigt som vi tog kort. Sen kom vi till en lekpark, där vi stanade och lekte :P Fast sen så började det bli lite mörkt ute, så vi gick hem till Ema.

Good morning



Nu är jag vaken. Fast jag vaknade kanske inte på det bästa sättet, tycker jag. För jag vaknade av att det åskade, och det var inte bara lite åska, utan det dundrade som bara den. Men nu är jag i alla fall vaken.
Var det någon mer som vaknade av åskan?

shadow



Nu ärj jag hemma. Det har varit en skön dag på stranden med Emma, Emma och syrrorna igen. Innan vi skulle åka så blev det lite krångel med smothie-mixern, men jag hoppas att den klarade sig : /

Sol, sol, sol!


Bild från förra året i Spaninen.

Hej!
Idag skiner solen och jag är glad. Vet inte riktigt varför men jag är glad. jag ska åka och bada snart, med Emma och Emma. Juste! GRATTIS EMMA! Du fyller ju 14 idag.
Vi hörs senare idag.


En natt teckning



God morgon allihopa!
I natt när jag skulle gå och lägga mig så fick jag sådan lust att rita. Så jag började skissa på en bild. Senare under natten/tidigt på morgonen så vaknade jag av att jag hade astma och hostade något förfärligt. Det gick inte att ligga ner, för då började jag hosta igen, så jag satte mig upp och fortsatte på teckningen. Nu på morgonen när jag vaknade så gjorde jag klart det sista.
Visst, det kanske inte blev den bästa, men jag var lite trött när jag gjorde den :)

P!nk- Please don´t leave me



Jag har alltid tyckt att Pink är jätte bra. Nu har hon gjort en till bra låt. Jag är inte den som tycker att lugna låtar är bra men den här är riktigt bra!

Min stora kärlek



Sitter nu och tittar på "Min stora kärlek. Jag har sett den typ hundra gånger men den är så bra så jag bara måste titt på den igen. Den går på 6 just nu, så det är bara att slå på tv:n och kolla!

Baddag



Idag har jag också varit på Kaanan. Det var jag, Emma, Emma och våra syskon. Det blev inte så många bilder. Det är Emma som har tagit bilderna men hennes batteri tog slut och det är därför det inte blev så många bilder. Jag härmade dig lite med att ha den sista bilden svart/vitt men jag håller med om att det blev bättre så :)

Sommarglass


Hej
Nu har jag gått med i sommarglass.com. Det är en hemsida där man kan tjäna gratis glasscheckar till sin mobil. Gå med du me! Det är bara att trycka på länken i mina länkningar. :) Eller på själva bilden.

Hejsan glass älskare



Igår så rensade vi all glass vi hade i frysen. Och vi hade totalt 12 påbörjade glasspaket där nere! Men när vi sedan var klara med rensningen så var det typ bara tre paket kvar, snacka om att vi hade massa glassasr som var förgamla!

Svar till du som undrade i komentaren: Haha, nej. Vi slängde typ 10 paket :)

1 juli


Jag vet att bilden borde redigeras, men Gimp på min dator vill inte fungera. När man ska fyxa ljusstyrkan och sådant så stänger det bara ner sig själv. :( Så nu får det gå bra utan redigering, även fast den är lite mörk.

Go´morgon. Jag vaknade för typ 40 minuter sedan. Jag skulle nog inte gått upp då om det inte var för att det låter så förfärligt utan för oss. Det är nämnligen några gubbar som hugger sågar bort vår grannes gran. När dom är färdiga med deras gran så ska dom ta bort våra två tallar (dom på bilden).

RSS 2.0