det är ändå ingen som bryr sig.

Tisdag. Imorgon blir det skridskoåkning med klassen. Glida runt på isen, inget fel med det. Idag var en vanlig dag. Stanade kvar efter skolslut och gjorde läxor och vart fri här hemma, bortsätt från en bok. Ikväll blir det träning också. Skönt. Förkylningen är nästan borta, så nu ska kroppen få röra på sig igen.

Ett leende är allt som behövs.

En bättre dag. Gladare, fint väder, kallt väder, slutade innan tolv. Tittat på film, finaste The Notebook, grinat som ett barn för att den är så fin. Tagit det lungt och njutit av ensamheten. Nu kallar mattetalen och allt jag ska lära mig om kost och hälsa. En bra tisdag och låt veckan fortsätta så.

Och du trodde att allt var bra, log, och gick där ifrån.

Det mörknar ute, kvällen smyger sig på och här sitter jag och väntar. Väntar på ingenting, och allt. När måndagen är klar är det värsta över, sen väntar bara tisdag och onsdag och torstdag och sen är det fredag igen. Vi väntar. Ingen träning för mig idag. Andra ska vara ute och springa efter boll. Dumma förkylning. Nu ska det värmas mat och sedan räknas matematik.

ingenting, som fyller hela min kropp.

Dumt. Suttit i mitt rum hela dagen. Gjort ingenting och varit sjuk. Inte orkat göra något för allt är dumt och min hud torkas ut. Blä och känner mig så äcklig. Vill åka till sol och paradis, Låta d-vitamin göra mig vacker. Imorgon är det måndag också, Sänkte bara humöret ännu en grad.

vi fortsätter frammåt men glömmer aldrig.

För bra, för underbart. Skidåkning, vänner, utsikt. För underbart. Förra helgen spenderades i stuga i åre med fem únderbara. Massa skidåkning i det fantastiska fina och härliga backar också. Tågresa upp och ner och en massa varmchoklad. En bästa helg.

en egen värld ska vi bygga. en som har allt denna värld saknar.

Ute fortsätter snöflingorna att måla världen vit. Inne sitter jag och är sugen på sötsaker. Det ska räknas matematik och sedan ska det svettas på träningen. Har haft en av de bästa helgerna på länge och varit glad glad glad. Åkt skidor och njutit av utsikten och vänner.

Så började de falla.

Snön är tillbaka. Vaknar och ser snöflingor täcka gatorna igen. Lite glädje. Bussarna ville dock inte samarbeta med det fina vädret, så vart sen. Denna tisdag fick pyntas med mönster, kjol och docs. Målat på lektionen och lärt mig om medeltiden på en annan. Här hemma trycks det in lite sista biologikunskaper till morgondagens prov och packa ska jag också hinna med.

det är resan till målet som är det roliga.

Sista dagen av vinterlov. Helgen kvar dock. Vaknade, somnade om, vaknade och bestämde mig för att grädda våfflor till mig och lillasyster. Grädde, sylt, socker, nutella. Sen spelades det tv-spel och läste även biologi. Jag har gått runt och hoppats att måndag var längre bort men att onsdag var närmare. Idag är det fredag och det ska njutas.

tvåtusentretton

Lekt modell, fotograf: emma (emmaflygare.blogg.se)
 
Hej och välkommen nya år. Firade in det med mysmiddag med mina bästa och sen fyrverkerier och umgänge med en drös andra människor. Föra året var bra och det här ska bli ännu bättre.

RSS 2.0