darkness



Go kväll! :)
Sitter och tittar på desperate housewives, lika bra som alltid :)
Andra dagen på hemköp idag då. Konstigt nog känns det som om jag har varit där i minst en vecka. är det ett gott eller dåligt tecken? jag vet inte :S Det är inte lika kul som det var igår, men det är ju inte tråkigt heller ;) Kankse bara var för att det inte var lika mycket att göra idag?
På fotbollsträningen så kunde vi inte sätta på lamporna. Detta innebar att det blev mycket mörkt, för det har ju börjat bli mörkt mycket tidigare nu ( har ni ochkså märkt det? :O) Så vi körde en liten skoj träning. Ganska så kul :P

Men vi hörs. bye bye :)

see you


Foto & Redigering: Jag | Ögon: Mina

Hej på er! :)
Idag har jag haft min första prao-dag på Hemköp. Trodde att det skulle bli tråkigt men det har faktiskt varit mycket roligt. Alla som jobbar där verkar mycket snälla och jag trivs :) Jag har fått ställa varorna längre fram på hyllorna, vilket kallas att fronta har jag fått lära mig :P jag har även fått plocka upp andra varor och montera upp någon slags brödställning.

Men snart ska jag på fotbollsträning. Så jag måste gå och byta om, men vi hörs! :D

Rosor är röda


Foto & Redigering: Jag

Hej på er! :)
Dagen har tillbringats i Kista centrum med mina mycket bra vänner Emma och Emma. Vi åkte dit vid halv ett och kom inte hem förren kvart i fem eller så ;) Vi var alltså där ganska länge. Den ena Emman klippte sig, det blev jätte fint! Sen gick vi runt och letade efter lite saker vi behövde. I slutet av kista besöket så var vi på Max och då spillde en tjej som jobbade där cola på mig! Som tur var kom det inte så mycket på mig, mest på min halsduk... :( Men nu är jag i alla fall hemma med ny bok, täckstift, kofta och jeans. Jag hade jätte tur faktiskt. för jag hittade ett par jeans som var exakt vad jag letade efter på cubus för 200 kr! + att koftan var på rea och kostade 100 kr :D

Kvällen ska jag tillbringa med Emma och lilla syster. Men nu ska jag läsa min nya bok: femte boken i serien "Nattens hus" :D Men vi hörs! :)

Jag skyller på....


Foto och Redigering: jag

..... SKOLAN!!!
Ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat. Men jag har verkligen inte haft tid. Vi har jätte mycket plugg och prov nu, specielt den här veckan! Under helgen har jag och laget varit på cup också. Mycket mycket roligt var det! :D Vi kom femma :)
Kommer nog inte kunna skriva så många inlägg den här veckan för som jag sa så har vi otroligt mycket i skolan nu! Men nästa vecka, då minsan! För då har vi nämnligen prao :)

Idag har jag varit på en lite gymnasie mässa. Har ingen aning om vart och vad jag ska gå... Någon som har lite tips? :) Hann tyvärr inte gå på träningen, men det får jag ta igen på torsdag det ;) Men nu ska jag titta på tv och vänta på att det ska bli Desperate housewives :D Men hej så länge! :)

Tävling hos Emma!



Nu har Emmasfoto en tävling där man är med och tävlar om en reflexskärm från tvspelsweb. Jag är ju självklart med och försöker bli en av finalisterna. Bilden ovan är mitt bidrag. Jag håller tummarna! :)
Vill du också vara med och tävla? Gå in här till Emmas blogg ;)
Kramisar!

Nu ÄR det höst!




Ja, som jag skrev i rubriken: Nu ÄR det verkligen höst! Kom hem för nästan en timme sedan efter att ha stått ute och varit bollkalle i lite mer än två timmar. Det blev verkligen kallt! Under andra timmen längtade man bara hem. När jag väl var hemma så värmde jag en kopp oboy och la till och med ner lite marsmallows i den, mums! :D

Fredag



Hejsvejs! :)
Haft en bra dag? Det har jag, även fast det har blivit väldigt mycket gång för mig och Emma! Idag är jag inte lika glad för att det är fredag som jag brukar vara. För den här veckan har vi ju haft temavecka, vilket vi inte kommer ha nästa vecka...! För då blir det vanliga lektioner...
Idag har jag och Emma gått runt och letat prao till henne hela dagen. Vi har varit överallt! Hon blev bara mer och mer deprimerad för varje nej, men tillslut hittade hon en plats! På Toys´R´us. Är faktiskt lite avundsjuk. Själv har jag fixat prao på Hemköp.

Kvällen ska tillbringas med Emmorna och Jenny ;) Men först ska det ätas! Vi hörs! :)

Bed of roses


Foto och redigerin: Jag :)

Hej folks! :D
kul väder det är ute, tycker ni inte....? Det ska ju bli jäääte kul att träna fotboll på en gräsplan i det här regnvädret. Vi får stå ut helt enkelt, och hoppas på att vi inte halkar för många gånger ;P
Den här veckan i skolan har vi inte haft några vanliga lektioner. Från igår så har jag gått på en temakurs som heter bild och musik. Den går ut på att vi ska ta foton och sedan sätta ihop det till ett bildspel med musik till. Det har gått helt okej för mig och imorgon ska alla visa upp sina resultat. ska bli kul! :D Ovanför har ni två smakprov på bilder som ska vara med i mitt bildspel ;)

Men nu ska jag gå och laga lite nudelsoppa. mums! :) Men vi hörs, bye! :D

Desperate housewives :D



Sitter och kollar på nya sesongen av Dh. Riktigt kul att det äntligen är här :) Och imorgon är det ju grey´s anatomi också :D
Jag börjar nio imorgon. Skönt! Men ska ändå lägga mig efter att programet är slut. Måste få min sömn, annars blir jag helt slut under hela dagen... ;)

Men vi hörs mer imorgon. Bye bye :)

Here you go!


Inte jätte nöjd med bilden. Men jag hittar inte min sladd till kameran så jag kan inte ladda in några andra bilder för tillfället...

Hejsan! Idag har vi haft orgentering med skolan. Det gick faktiskt väldigt bra för mig och Sara. Vi tog alla kontroller på en och en halv timme, och det är bra! För vi körde den svåra banan ;)
Ikväll är det fotbollsträning. Känner mig inte så pigg på det just nu men det kommer väl. Emma och Emma är hemmas hos mig nu också. Så vi ska snart gå och fixa lite mat. Så bye bye :)

You don't know anything about me


foto & redigering: Jag | Modell: Emma :) ( emmaahlin.blogg.se)

Gokväll! :)
Lääänge sedan jag bloggade.. hehe. men har inte riktigt haft någon insperation. Men Emma har klagat så mycket så nu får det ta och bli ett inlägg här :) Som "straff" så blir det bilder på henne! ;)
Idag har vi haft fotbollsmatch. Vi kämpade på bra men lyckades inte vinna... Men på Mcdonald's cupen: då minnsan! :D

Men nu börjar jag bli trött och ska snart gå och lägga mig. Så byebye :)


RSS 2.0