Judit och judit



haha, satt och tittade på tv och sen så kom den här upp på reklamen. Hela grejen var väl kanske inte den roligaste (fast den var ju bra :P) Men det roligaste är ju när hon är en avatar! haha! xd Ser bara för rolig ut! ni måste titta ;) Den med hollywood fruar är också bra ;)

Nu har Emma och Emma gått hem. Vi hade en rolig och skön kväll tillsammans. Sjöng till och med singstar! ;) Haha! xd Men nu blir det väl snart sängen dårå ;) Imorgon ska jag med Maria till stan. We need new jeans! ;)
Godnatt! :D

Höst



Tog bilderna för nästan två veckor sedan. Hade glömt bort att jag tagit dom xd Men nu får ni se dom istället ;) Tycker att dom passar ganska bra in, för nu börjar hösten verkligen komma!

Men nu är Emma och Emma här. Vi ska mest chilla och jag ska packa lite till imorgon ;) Men vi hörs! bye bye :)

Pluggi pluggi...



Tjena. Pluggarn här ;)
Har suttit och gjort matteläxa nu precis. Jag har även pluggat lite spanska. Kände bara att jag behöve en liten paus. Annars idag har jag inte gjort så mycket alls. Bara pluggat -.-  Men Sen vid 6 så är det fotbollsträning, så då slipper jag alla läxor. Skönt! Efter fotbollen har jag discofreestyle också :D Skönt att få röra lite på sig, för vi hade ingen idrott idag i skolan heller...
Men nu ska jag fortsätta med mina roliga läxor! (ironisk!!!)
Men vi hörs imorgon! :) byebye :)

God morgon!


Haha, kankse inte var bästa läget att lägga ut den här bilden nu på morgonen. Men nu får det bli så ;P

Morn Morn! Någon mer än jag som är vaken? Skolan börjar om 45 minuter och jag ska strax gå ner och äta frukost. Men jag kände att jag inte har gjort ett inlägg på flera dagar! Ber om ursäkt för det! ;)
Men jag hoppas att jag ska hinna skriva mer de kommande dagarna.
Men nu ska jag gå och äta. Men vi hörs! :)

Blue


Foto & Redigering: Jag | Modell: Emma (emmaahlin.blogg.se) :)

Hej fredag! :D
SKönt med fredag, tycker ni inte? :) Efter skolan så spelade jag lite fotboll med ett gäng sköna brudar! :) Oturligt nog så började det spöregna! Men vi körde på ändå :P
Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Match imorgon! Men vi hörs mañana! :D Adios! :P

Smile!


foto, redigering & Modell: Jag :D

Hej! :)
Det är snart fotboll. så det blir bara ett litet snabbt inlägg. Håller på att fixa en rostmacka. Man måste ju ha lite mat i magen när man tränar ;) Berättar om dagen efter träningen. Vi hörs! bye :)

Måndag morgon



God morgon, eller god förmiddag kanske det blir. Börjar skolan om en halvtimme.
Jag har precis ringt och bokat klipptid hos frissan. Det behövs verkligen! Var evigheter sedan, tänk om hon behöver klippa jätte mycket :O Aja, vi får se hur det blir på torsdag.
Ikväll är det fotboll. Ska bli kul som vanligt ;)
Men nu ska jag plocka ihop mina grejer. Vi hörs! :)

little princess


Foto & redigering : jag | Modell: lilla kusin

Gammla och bortglömda bilder, me nu hittade jag dem:) Eller så gammla är de inte. Men det är från sommarlovet;) Det är min lilla kusinn som fick leka modell :)

Ska snart till dansen. Är väldigt trött, men jag får kämpa på ändå ;) Men nu ska jag gå upp och byta om. Vi hörs imorgon! ;) Bye bye :)

New photos on Emma :)


Foto och redigering: jag | Modell: Emma

Godagens! :D
I fredags tog jag, Emma och Emma lite nya foton. Alla var faktiskt medeller för engångsskull. Inte för att Flygare var så bra på att "modella" hon skrattade mest bara.... XD
Men jag fick några bra bilder på den andra Emman :) Som dom ovan :D Sen blev det några på mig också :)

Imorse hade laget match. Tyvärr lyckdes det andra laget få in ett mål,och inte vi... :( Det är så tråkigt att förlora. Men det får väl gå bättre nästa gång :)

Ikväll har jag dans också. Den håller på till ganska sent, så jag kan nog inte skriva efter den. Men jag kanske gör ett till inlägg innan. vi får se :)
Bye bye! :D

Emma <3 äpplen


haha, blev inte lika bra som jag hade hoppats på (fotot alltså) Men det får funka ;)

Hejsan! Det blir en snabbis nu ;)
Snart ska jag på fotbollsträning och efter det så är det dans som gäller. Fullt upp helt enkelt. Tur att alla läxor redan är gjorda :) Slutade tidigt idag för vi hada ingen no. Fast jag gick inte hem på en gång. först gick jag ner till konsum med Maria för att hon skulle köpa fågelmat. Sen gick vi tillbaka till skolan för att hämta väskor, men istället för att gå hem så stannade vi kvar i grottan ( ett ungdomsställe) och körde fotbollsspel. haha, det var jätte roligt xd

Men nu måste jag byta om! Men vi hörs senare! :) bye bye :)

Måndag




foto och redigering: jag | Modell: emma!

Godmorgon! :)
En ny vecka, med massa skola, som vanligt dårå ;) Nu börjar min förkylning faktiskt att försvinna och jag känner mig mycket bättre, det är såå skönt! :) Jag var både med och spelade på matchen och dansade på dansen. Matchen förlorade vi tyvärr med 0-2. Men vi spelade grymt bra ändå för vi hade inga avbytare och många var förkylda (jag).

Just nu sitter jag och äter äpple men snart ska jag plugga lite engeska innan det bär av mot skolan. Men vi hörs senare. bye bye :)

Två jordiga gubbar


Foto & redigering: jag

Har precis sett klart en av de dåligaste filmerna jag någonsin sett. Filmen hette "Flickan". Jag orkar inte betätta vad den handlade om för storyn var bara för tråkig och konstig. Se den bara inte! ;)
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Vi har match imorgon och jag vill vara i så bra skick som möjligt. Är fortfarande liite förkyld men jag hoppas att det ska gå bra ändå! :)
Natti natti! :D

Who is Salt?


Bilden är tagen från goolge

Hej på er! :)
Idag vid sju så var jag, Emma, Emma och Emmas mamma och såg Salt. Jag tycker att den var både bra och lite dålig. Fast den var spännande och man visste liksom aldrig vad som skulle hända. Sen tycker jag att Angelina Jolie är en bra skådis också. Fast mitt i filmen så blev typ ljudet helt konstigt. Det var flera som gick ut för att sägtill och några gick till och med därifrån. Men sen efter några minuter (låter lite, men det var länge, det hann ju hända massa saker i filmen!) så fixade dom ljudet. Efter filmen så stod alla i kö till något, och det visade sig att vi fick en biokupong för ersättning för att det hade blivit strul med film. Bra va? så nu kan jag se på en till bio, gratis :D

Fredag


Foto & Redigering: jag | Modell: jag

Go kväll! :)
Skönt att det äntligen är fredag! Man blir så less på skolan, eller tycker ni inte?
Ikväll ska jag hem till Jenny tillsammans med de andra Emmorna. Ska bli skoj! Vi ska mysa med lite gott och titta på någon bra film.

Vi hörs kanske senare, eller imorgon. Så bye bye :)

Blondie



Godmorgon :)
Vet inte om jag är nöjd eller inte med den här bilden... Men jag lägger ut den ändå, så får väl ni bestämma? :P
Idag är det torsdag då. Jag börjar om ca 50 minuter. Måste bara borsta tänder och håret, annars är jag klar ;)
Jag längtar vekligen tills jag blir frisk. Jag missar ju massa dans och fotboll! :'( t.ex. så har vi match idag, men den kan jag inte vara med på för jag skulle inte orka spela något.... :'(

Men nu får jag sluta klaga ;) Vi hörs senare. bye! :D

Sommaren är påväg bort :(


Men lite blommor finns det fortfarande kvar :)

Ursh. När jag gick hem från busshållsplatsen så var det ju jätte kallt ute! Jag vill inte att sommarvärmen ska försvinna ;'(Fast det är ju i och försig ganska mysigt med halsdukar och tjocka kofftor och så, men ändå!

Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Men vi hörs väl imorgon? :)
Natti natti! :D

För söta!



Aaww! Ni är ju för gulliga! I förra inlägget så skrev jag om att jag hade fått choklad för att jag inte kunde följa med på klassresan, nu har jag fått presenter också! Alla i klassen la tydligen ihop pengar så att dom kunde köpa detta till mig:
En påse med polkagrisar
En klubba
En nyckelring i form av ett E
Och ett halsband med ett litet äpple på

Jätte jätte tack till er alla! puss! :)

RSS 2.0