på toppen.

 



Godmorgon!
Det är fint väder. Det är inte skola imorgon. Sommaren är påväg. Igår kväll var en bäst kväll. Jag är glad och hungrig. Sen kom domarfotbollsmatcher och förstörde. Men man får pengar. Nu ska det dukas frukost. Ha det bra.


med lite fantasi.

Hejhejhej.
Nu är det bästa. Slut för veckan. Lång helg. Jag mår toppen. Spelat fotboll med storvinst. Vi är grymma. Jag är glad. Någon som vill ha en kram?
Fast ny ska det skrivas läxa. Ha det väst!


Hej. Nu vill jag;
ha sommar, köpa kläder, bli brun, åka utomlands, bada, vara med vänner, se på film, äta glass, cykla till stranden, se träden bli gröna, få fräknar, ha roligt, äta mat. Nu ska jag plugga.


jag har lila i mitt hår.



Idag är det läxstuga i mitt hus. Jag och mina tre ska plugga. Kul. Dumma skola, inte meningen att man ska ha läxor över lov. Men jo. Första ska det ätas. ha en bäst fredag.


torsdag

Hej.
Idag var en bra dag. Vaknade. Låtsades färga hårtopparna lila med hårfärgspray. Mycket fint och trassligt. Sen gick jag och emmsi ner och åt buffé. Åh så gott. Sen kom våran tredje och alla tre gick vi till Eriks hjälpen, second hand. Fanns tyvärr inget sär för oss. Synd. Nu är jag trött. Ska nog gå och sova. God natt.


silence has a sound


-ge mig sommar.


bäst

Hej där. Bra dag, bra väder. Kul. Själv ligger man och gossar i soffan. En hel dag. Jag borde gå ut. Kommer bli en stor klump annars. Massa filmer på tv:n. Älska lov! En hel vecka av glädje och frihet. Låt den gå långsamt. Jag borde göra något. Måla kanske? Det vore kul. Fast då måste man plocka fram saker. Och idag är jag lat. Jag kan måla imorgon. Ha en bäst söndag!


Glad påsk

Glad påsk!
Idag är vi glada! Letar påskägg och äter godis. Jag med kompis har bakat världens bästa kycklingar. Goda också. Pyssla gjorde vi också. Små söta kort ska det vara. Nu ska det tränas. Ha en bäst påsk!


med lite strössel.

Hej söndag.
Vi har handlat och vi har blandat och vi har vispat och vi har bakat och vi har gräddat och vi har beskådat dessa vackra ting. Sen har vi ätit. Oj va gott det var igår, trevligt också. Mycket roligt faktiskt. Oj va sent vi somnade, tur för söndag idag. Nu ska allt onyttigt tränas bort. Mot gymmet. Ha det bäst!


RSS 2.0