måndag.

Hej måndag. Jag gillar dig inte. Du är tråkig och lång. Din kompis är bättre, jag vill ha fredag. Redan. Ingen fotboll idag, jag gillar hellre att sitta hemma och vara förkyld... Imorgon är det tisdag. Lite får jag sova och sen ska det tittas på film i svenskan. Må den vara bra! Hej och go kväll!


bra när det är såhär.

Hejhejhej
Idag är det bra. Idag är det lördag. Idag är det bada. Idag är det kompisar. Och idag är det mys. Ätit pizza och sväller. Marängsviss ska det bli också. Nu ska det var socialt. Ha det bäst!


söndagen är nästan redan här.

Godag. Gokväll. Lördag och kväll också. Biotittande, filmtittande, stangående, klädshoppande och snälla vänner. Jag gillar helger. Jag gillar dem väldigt mycket.
Nu ska det ätas efterrätt, nomnom! Ha det bra!


morgonen, den där som är just nu.

Godmorgon människa som läser nu.
Skulle duscha igår men vattnet var kallt. Skulle duscha nu men vattnet var kallt. Jag gillar inte kallt vatten. Kroppen blev i alla fall ren innan varmvattnet gick och gömde sig. Fredag idag. Kort dag med bio på kvällen. Fredag idag. Det gillar vi.
Ha det bra!


en fjäder räcker inte för att flyga.

Kväll. Sitter och kollar igenom det sista, igen. Imorgon, morgon, kemiprov. Sen var det över. Ska bli skönt, då kan matten få igenpluggas... Idag hade jag en lång morgon. En lång morgon här hemma. Lagade väska och grejer, sen missade jag bussen också.
Nu ska det fortsättas. Ha det bra!


det var då, nu är det kallare ute.



Hej hallå.
Nu är det söndag. Jag har inte tänkt. Inte så mycket. Imorgon är det skola och jag måste gå. Upp tidigt och sen börjar allt. Åh. Läxor. Arbeten. Inlämningar. Jag har verkligen längtat. Hela lovet. Detta alldeles för korta lov. Sova. Det borde jag göra nu. Och borsta tänderna.
God natt!

har en ny, en liten elefant.

Vaknat, gått upp, ätit frukost och suttit. Lördag, sen kommer söndag. Måndag vill jag inte till. Skolan börjar och det är en hel termin. Njuta av idag.
Ha det bra!


en liten. en konstig

Hejdär!
Sov borta, hade det bra. Massa människor som sedan gick. Idag åktes det till stan och igår målade jag. I stan bytte jag skal och skälvutlösare. Nu är det film.
Ha det bra!


idag. onsdag. den 4



Hejhejhej.
Idag var dagen då vi alla åkte skridskor. Man glider runt med fin hjälm och vassa skor. Först inne sen ute. Det var rätt fullt med vi fick plats, vi tog plats. Nu ska det packas och inte skrivas. Ner med sängkläder och iväg. Sen blir det pizza också. namnamnam. Så länge får ni titta på mina små teckningar här ovan. bli inte rädd för de ögonlösa bara.

Ha det bra!

ett nytt fint år

God morgon sömntutor! 2012 har börjat och skolan börjar nästa vecka. Därför gör vi denna vecka så bra som möjligt! Igår var det stan med Emma. Inatt var det sova med emmor och idag blir något annat bra.

Ha en bra dag!


RSS 2.0