Ett litet kvälls inlägg innan jag går och lägger mig


Här har i en liten bild jag ritade för en dtund sedan.

Nu är jag jätte trött och tänker gå och lägga mig. Go natt och sov gott!v :D

Hey, i´m a penguin!

Funny Pictures. Baby Penguin  

Hade lite tråkigt, men sen så hittade jag en rolig hemsida på mina kompisars blogg. Hemsidan hette Loonapix.com och för att komma till den så tryck bara på lilla bilden på mig :)

Malin



Har varit lite dålig på att uppdatera idag, men bättre sent än aldrig ;)
Här är då två foton på min underbara syster Malin.

light



God natt på er alla. Hoppas ni har haft en härlig frerdag och att morgon dagen blir bra :)
God natt! :D

Lipsill!



Nu har jag varit duktig!
Efter att skolan slutade så åkte jag och min syster in till stan för att ta vacinspruta. Själv är jag typ livrädd för sprutor så självklart börjar jag gråta innan hon typ äns har tagit fram sprutan. Nu kanske ni tycker: " Det är ju bara en liten spruta, det gör ju inte äns ont." Men det tycker jag faktiskt att det gör!

Aja, nu är det över. Nu är det bara att slapna av, det är ju en hel månad kvar tills nästa spruta måste tas...hehe:/

en kopp te kanske?



Hej alla glada(och ni som är mindre glada)!
vad tycker ni om bilden? Själv tycker jag att den bev ganska så cool. Vilken redigering blev bäst? Har lite svårt att välja själv vilken jag tycker belv bäst.

Nu ska ja nog gå och lägga mig. Vi hörs imorgon. God natt!

God natt



God natt på er alla!

Lilla humla



Go kväll!
Dagen har bestått av skola och slapp framför datorn. Ingen vidare rolig dag, tycker jag. Inte har jag varit duktig och uppdaterar heller.
jag tror att jag snart ska gå och lägga mig och läsa lite kanske. Men vi hörs mera imorgon.
God natt!

Roses



Jag avslutar dagen med att lägga upp två bilder på några rosor.
Hoppas ni gillar dom:) God natt!

:-)


Bilden är tagen av mig på Gotland

Heej! :)
Sorry för att jag inte skrev något igår. Men ni får inte skylla på mig! Skyll på mina förälrar som sa att jag inte fick vara inne på datorn. Okej, jag förstår väll varför jag inte fick vara inne, men ändå!
Igår hade vi gäster, och inte bara en liten familj, utan: 4! Så vi höll typ på att göra en massa mat hela dagen. Fast på morgonen hade mitt fotbollslag match. Sälv så tycker jag att det gick ganska bra, 1-1.

Denna dag började också med en match. Den här gången gick matchen bättre. Det blev 2-1 till oss.:D Eftre matchen stack jag direckt till dansträningen som nu också har börjat.

Rudolf med röda mulen..



Goddagens.
Idag va det ju första "riktiga"skoldagen.  Och det gick väll bra.
Eftre skolan stack jag och några kompisar hem till mig. Här slappade vi mest. Vi tog även en massa roliga bilder med min webbkamera. haha!

Nu sitter jag och hoppas att vi ska få någon god mat till middag. :D
Hörs senare;)

Black and white



Tjabba tjena hallå;)
Hur mår ni idag då? Själv mår jag bara bra :)

Idag i skolan hade vi 5-kamp. Mitt lag och två till lag vann!! Dom som vann vann en liten påse med godis, fast sen så delade dom ändå ut godis till alla :P.

Eftre skolan så gick jag hem till Linnea. Hemma hos henne var i mest med hennes oootrooligt sööta kattungar. Sen kom även Emma och Emma.
Och sedan var det dags för fotbollsträning.

Men nu ska jag gå och äta. Vi hörs senare. ;)

eyes


God morgon alla läsare!
Idag i skolan så ska vi ha 5-kamp mot våran parallel klass. Så vi böjar inte förren ett!! Really najs! Så jag har haft ganska så mycket sovmorgon idag. Fast jag vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om, så det vart inte så mycket sovmorgon, det vart mer en slappmorgon.
 
Om typ en halvtimme så ska jag till skolan för att äta. Det blir köttfärsås och spagetti, mmm...!

Grattis Jenny!


Grattis på din dag!
Hoppas att du fick en bra super dag!! :D

Street



Dagen:
Jag började inte skolan förän klockan 11.30. Då hade vi någon slags fotografering. Efter det så åt vi lunch och åkte sedan till Kaananbadet(med klassen.) Där badade vi, jag var typ först i och sist ur, haha!
Efter skolan så gick jag och några andra kompisar hem till Jenny för att fira att hon fyller år. Där åt vi oss tjocka av glass mm. ;D

My favorite



Foto tagen av Emma.
Det här är mitt favorit foto på mig själv just nu.

Frusen



Hejsan.
Nu håller jag nästan på att tina upp. Jag har nämnligen varit och kollat på min lillasysters match. Det var en kul match att se på, för dom hade typ övertaget hela tiden. Malin stod i mål och gjorde ett bra jobb enligt mig ;) Och matchen slutade med 3-1 till "vårat" lag.

Idag började ju även skolan. Eller, det var ju inte någon riktig skoldag, men ändå. Den här veckan är ju bara en slapp vecka tills nästa vecka, då skolan börjar påriktigt. Imorgon börjar jag vid 11.30 :D.

Haha!



Nu har Emma och Emma stuckit. Innan vi gick hem till mig så var vi i Vällingby. Det var bara jag som köpte något, men det får ni se senare. Sen åkte vi ju som sagt hem till mig. Här satt vi mest och höll på med datan. Och Emma kom på hur man setter på min webbkamera. Så nu har jag suttit och tagit lite roliga foton, upptäckte nämnligen att man kunde lägga till lite roliga saker, som glasögonen tillexempel.

beautiful



Nu är jag hemma från danslägret. Vi hade shit kul och jag önskar att det hade varit längre, fast jag vet inte om jag skulle årkat med det. Min kropp är nämnligen helt död av träningsvärk. För om man inte har tränat på typ hela sommaren och sedan dansar i typ tio timmar, så är det nästan helt klart att man får tränings värk.

happy face


Fotot är taget av Emma.

Och så var det fredag igen. Under sommarlovet har det inte varit så specielt med fredagar, man har ju haft ledigt under hela veckan, men nu är det sista fredagen innan skolan börjar!

Idag ska jag in till stan med Emma, Emma, Linnea och Jenny. Själv ska jag shoppa lite granna till skolan, vet inte riktigt vad dom andra ska göra... Sen ska vi kolla in ung08 (igen, för min del).

Senare ikväll ska jag packa. För imorgon så är det dansläger som gäller!! Det ska bli shit roligt. Det är bara tills på söndag men ändå, vi ska sova på dansskolan!! :D
Aja, nu ska jag gå och göra något vettit. Vi hörs!

Regnigt värre!

 

Efter att jag hade skrivit förra inlägget så kom jag på att jag visst hade något att skriva om.

När vi hade fotbollsträning (på en skit dålig plan. Det är typ sand istället för grus) Så började det regna. Först var det bara lite regn, men sen så böjade det ösa ner. När det spöregnar så brukar det ju bara hålla på i typ en minut men det gjorde inte det här. Det typ öste ner i tio minuter.

Nog om regn.
Nu ska jag nog gå och läga mig i sängen. Jag kanske inte tänker sova på en gång för jag har upptäckt att jag har ganska så bra insperation på kvällarna, så jag tänker nog rita lite granna.
God natt, vi hörs imorgon. (:

Ojojoj



Har inte så mycket att skriva om så jag lägger upp en bild på mig då jag står på händer istället, så att ni får se hur duktig jag är, haha!

Någon som kan gissa vad jag har gjort idag?

 

För er som inte kunde lista ut det med hjälp av bilden så kan jag berätta för er att jag har målat! Vi har nämnligen byggt en bod på våran tomt. Så idag har jag hjälpt till att måla lite av den.

Om en halv timme så sticker jag på fotbollsträning. Den slutar vid 6 så antagligen så kommer jag skriva lite mer lite senare.

Yesterday



Shit va jag är dålig på att uppdatera! Aja, här är vad som hände igår:
Jag, Emma, Emma och Linnea åkte till Hagaparken för att fota. Emma och Emma var dom som hade med sig kamera så då fick jag och Linnea vara modeller.
Det var jätte fint där, med både en stor gräsäng och lite vatten där det fanns massor med fåglar. Vi var där i kanske två timmar och sedan åkte vi till Solna centrum för att få i oss lite hamburgare;).
Så, snart när jag har fått bilderna på mig av båda Emmorna så har jag ett stort lager av självporträtt som jag kommer visa lite av då och då av.

Kräftor!!



Gårdagens middag: Kräftor. Me love!
Igår åt vi alltså kräftor ( Gud va jag upprepar mig. Jag ber om ursäckt) och det var så gott! Nu har jag kommit på att det är en av mina favoriträtter.
Vi äter typ alltid kräftor en gång om året och jag tror att det här var ett av dom godaste gångerna.

Uppdatering om dagen är påväg.

blue



Good morning, eller Good day kanske passar bättre.

Idag vill vädret tydligen inte vara bra, för det är bara målningt ute. Om en timme ska jag åka in till stan med Jenny. Vi ska gå på ung08. Jag har inte varit på det förut så vi får se hur det är.
Vi hörs senare.

Harry Potter och halvblodsprinsen



Det bidde bio, fast med Malin och hennes kompis istället för med någon kompis.

Jag tycker att filmen var helt okej. Det var inte en av dom bästa Harry Potter filmerna, men ändå. Den här filmen hade ju faktiskt lite komedi aktigt i sig ibland. Jag tycker nog inte att det var det bästa slutet jag har sett, för det var lite ett sådant så att man måste se nästa film.
Jag kommer faktiskt inte alls ihåg vad 5:an handlade om. Är det någon annan som kommer ihåg så får den persone järna lämna en komentar om vad den handlade om.

Oj, nu börjar klockan bli mycket! Måste nog gå och lägga mig nu. För imorgon kommer städerskan och då måste jag upp vid åtta. Go natt på er alla!

water




Hejsan
Idag ska jag nog gå på bio. Malin skulle nämligen gå på Harry Potter och det vill jag me, vi får se om jag lyckas få med någon kompis.
Jag har inte gjort så mycket på förmiddagen, har inte haft så mycket att göra.

i´m home and i´m here to stay



Jag kom hem i fredags natt men jag har inte årkat blogga. Det var riktigt härligt på Gotland. Vi badade mest men vi har även kollat på lite annat. Bilder kommer, I promise!

Igår och idag så har min gudmor, Anna, varit här. Jag har badat båda dagarna. Igår med Malin och Anna och idag med Jenny, Emma och Malin. Alltid lika skönt att bada!

John


Är han inte bara för söt?

Nu säger ja hej då. Fast jag kommer nog kunna blogga lite granna i Gotland också, vi får se.
Go natt!!

U2- pride, in the name of love



Vilken otur man har. Här sitter man hemma i stockholm, medans man skulle kunnat varit och sätt U2 i göteborg. Det hade ju varit najs! Men man får väll men man får väll nöja sig med att sitta och lyssna på låtarna istället.

Cooling


Bild tagen på sonia när hon har sina coola solbrillor.

Nu har jag packat klart min resväska för imorgon. Men jag lyckas alltid plocka med för mycket, är det någon mer som gör det? Nu är det även mat dags, det blir kina mat, mumsigt!

Strand pics



Här är då lite bilder från stranden i skåne. Det är jag, Alice och Sonia som är på bilderna. Alice är hon med kort ljust hår och Sonia är lilla tjejen med brunt hår. På dom tre sista bilderna så har vi gräft ner varandra i sanden. Alice blev bäst ner grävd för det ser faktiskt ut som om hon inte har någon kropp, haha!

home, sweet home



hey, I´m home. Det har varit jätte kul i skåne, men det är ganska så skönt att komma hem igen. Man blir helt slut av att vara barnvakt i en vecka. Men jag kommer minsan inte få sitta hemma och vila, för imorgon så åker hela familjen till gotland. Det ska kul! Fast vi måste stiga upp tidigt imorgon, för båten går vid 7!

Nu ska jag ladda över alla bilder jag tog under veckan. Ni kommer att få se dom snart!

RSS 2.0