så flög vi hem igen.

Hej. Hemma. En toppen helg i London. Mamma, syster och jag. Dubbeldäckare. Victoria Secret. God mat. Oxford street. Starbucks. Madame tussauds. Glad. Primark. Bricklane. Forever 21. Och sen så var man hemma i Svergie igen.

vi fortsatte leka och tittade på när de andra växte upp.

När denna skolvecka är över. När imorgon är över. Då ska jag vara så glad. Sista provet på två veckor imorgon. Lov. London. Längtar så. Satt på lektioner och tänkte på londonsgator. Där ska vi strosa runt. Sen ritade jag klart skissen till porträttet. Nu ska det snart läggas till färg. Läskigt. Älskar bildlektionerna, så mysiga. Nu ska matematik räknas och biologi pressas in i huvudet.

Natten är vacker och du är som natten.

Så började hon att skriva. Borde skriva läxa. Men först hej. Idag är det måndag. Ingen gillar måndagar. Fem dagar till helg igen. Fem dagar till London. Längtan växer. Men idag var bra och för hoppningsvis imorgon också. Hoppas. Sen ska man lära sig om celler och mattetal ska räknas. Men först ett hej. Hej.

Vissa skulle undra. Men de flesta kan nog ana.

 
Man ska inte klagga. Sånt är bara jobbigt. Men det är så svårt att motstå. Sjukling. Äter glass mot hals ont. Vandrar runt i myssockar. Men kväll blir snart till natt och lilla jag måste vila. Sova. Så tänderna ska bli rena och sen ska det hoppas ner under täcket och flyga vidare mot andra världar. Imorgon är det onsdag. Godnatt.

rörelse utan tanke.

Idag skulle det ha spelats fotboll. Istället bestämmer sig kroppen för att bli förkyld. Äckligt, tråkigt. Så jag gick hem. Drack choklad och försökte plugga. Sen behövde jag en paus. För plugga är uttråkande. Så hej. Men det finns saker kvara att läsa. Saker kvar att lösa. Sen måste rummet bli städat också. Vill göra om. Vill få nytt. Men för stunden ska det bara bli rent. Nu ska jag tillbaka till böckerna. Ha en fin måndagskväll.

om vi bara slutade försöka så mycket.

En bra vecka. Uppehåll imorgon. Sen ska man  till skolan ikväll också. Inviga ettor, välkommen. Finns inte mycket mer att säg. Ha det bra.

Du ska inte lyssna på allt. Bara det viktiga.

 
Så börjar torsdag bli kväll. Mörker utanför och de fina lövens färg syns inte. Jag sitter inne, i värmen, och pluggar. Försöker plugga. Imorgon är det dagen vi älskar. Fredag. Torsdagar är inte tokiga heller, i vetenskapen om att morgondagen ska komma snart. Annars har jag roat mig med att rita skallar och annat roligt denna torsdag. Lektioner har det varit också, inställd träning och tupplur. Nu ska evigheten fortsätta. Ha en bra kväll.

Så tänk om vi alla var lika. Va tråkig världen skulle bli.

Så var det dags för sängen, sömnen och drömmarna. En helt okej måndag. Sovmorgon, skola och fotboll. Nu ska det sovas. Godnatt.

RSS 2.0