Att skrika utan ljud

Så var söndagskvällen här igen. Helvete. Vi tar oss igenom veckan och sen har vi helg igen, låter lovande. På tisdag är det matematik prov. Så idag har jag haft sällskap av min älskling matteboken. Har även lekt modell åt min fotografkompis. Nu ska ögenen få blunda och hjärnan få vila. God natt

Om du hoppas på något litet kan det bara bli större.

Tycker solen och värmen kan få komma nu. Vi har väntat tillräckligt. Jag vill få bruna ben och ljusare hår. Njuta av sommar kvällar och bada bland vågorna. Så, ja nu kan i alla fall vårvärmen få komma och glädja oss lite. Stilla våran hunger efter sommar.

Och nu kan vi fortsätta med våra liv.

När man tror att det är söndag, sen förstår att det är lördag, ja då blir man glad. När det är lördag men känns som söndag, det är bara jobbigt. Ligger lite mitt emellan. Gårdags kvällen fortsatte in på natten och vart riktigt bra. Skratt och fina människor är måsten för bästa kvällar. Och det lyckades. Föråt oss på sötsaker och lekte sammanfattar bra. Nu ska det städas stökiga rum och läsa böcker.

Vi skulle aldrig glömma det ni sa.

Fredag och alla njuter. Måndag är det skola igen, tyvärr. Sista lediga ska göras till det bästa. Först blir det lunchmys och sen bio. Har läst boken så ska bli kul och se om de har lyckats med filmen, The Host. Lovet har varit händelserikt och bra. Åkt skidor och tränat fotboll på åland. Våren har börjat vakna och alla är vi glada. Ha en fin dag.

RSS 2.0