Fullt upp


Farmors söta hund Maya. :)

God morgon! :)
Idag blir en ganska fullpackad dag. Jag har dans från tre till sex. Direkt efter ska jag på fotbolls träningsmatch. Så jag kommer väl hem någon gång efter åtta. Då blir det förhoppningsvis mat och sen måste jag plugga lite också. Innan allt det här ska jag antagligen ut och fota lite med Emma och Emma.
Men nu måste jag gå och äta något, min mage kurrar!

Hörs antagligen inte mer idag, men man vet aldrig. Hejdå ):

Kandee!



Just nu har Kandee en tävling på sin blogg. I tävlingen kan man vinna en sån tröja som är på bilden ovan. Självklart är jag med och tävlar! Var med du med :D För att komma till tävlingen klicka här ;)


Idag är det:



Härligt!
Jag tycker i-och-försig att det inte känns som fredag. Men det är ju skönt ändå! ;D

Idag har varit en skön dag i skolan. Hade tre lugna lektioner och sen slutade vi. När jag kom hem pluggade jg lite och sen har jag messt slappat.
senare i kväll ska jag antagligen hem till en kompis.

Ibland får jag verkligen lust att rita, men sen när jag börjar så blir jag bara besviken. Just nu är ett sånnt tillfälle. Jag vet inte om jag ska börja rita något eller om jag bara kommer bli besviken efteråt. Vi får se ;)
Hörs maybe later ;)


Romme!



Hej alla! Dålig uppdatering, jag ber om ursäckt!

Idag var jag i Romme med skolan. Det var skiit roligt! :D För er som inte vet vad Romme är, så är det ett skidställe. Älskar värkligen att åka skidor med komisarna :D Vi var där förra året också, och det var lika kul i år också! :D

Men har man gått upp halv 6 på morgonen (för att det tar 2,5 timmar att åka dit) och åkt skidor hela dagen är man ju skit trött. Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig alldeles snart ;) Jag måste sova!
Godnatt! <3

Noodles



Nu sitter jag och äter nudelsoppa så att jag inte är helt tom i magen inför träningen. Men det var en ganska liten portion så jag tror att jag kanske måste gå och göra en macka också.

Vi hörs kanske efter träningen. Hej då :)

Någon som är vaken?



Nu ska jag sova! Är trött och har dans imorgon;)
Vi hörs väl efter dansen eller något XD

God natt! :D

that´s my name


...Om ni inte visste det ;)

Nu sitter jag här och typ hungrarihjäl! Det blir kärlek het som chili. Det är typ som taco fast med kyckling+ att man gör det i ugnen. Åååhhh, jag längtar!

Nu är mitt rum delvis klar! Jag visade ju tapeten förut, men då va ju rummet helt tomt. Nu står där även min (nya) säng, min byrå och min soffa. Fast några av grejerna är bara tillfälliga (tror jag). För jag ska få en fotölj och kanske ett nytt skrivbord ;)

men nu måste jag gå och kolla om maten är klar;) Måste ju hinna äta innan girlisarna kommer ;D

Blommigt!!



hejsan hoppsan! Titta min nya tapet! :D
Nu är alla väggar klara i mitt rum! Jag är riktigt nöjd!

Igår var jag med Emma, Emma och Jenny. Vi tittade på One tree hill, för jag vill absolut inte se"Flickan som lekte med elden", jag tycker verkligen inte om sånna filmer!
Idag har jag varit på Mio och Ikea. Köppte en säng från Mio, fast inget från Ikea, Eller jo.. gardinstänger :S haha.
Ikväll kommer tjejerna hit igen;) Ska bli kul!

Hörs kanske senare ;)

Can you see me?


Det är min kompis emma som står för fotot och jag för redigeringen ;)

Hejsan hejsan så här på torsddagskvällen :D
Har inte bloggat på typ två dagar som ni kanske märkt. jag ber om ursäckt! Vet inte vad som hände... Men nu är jag här igen! ;D

Idag har jag varit i skolan, som vanligt dårå. ganska skön dag faktiskt. Språk (inställt) NO,(göra klart en planch) Idrott ( typ styrka) och Hemkunskap (första för hela högstdiet). Ja, vi hade vår första hemkunskaps lektion idag. Det var väl roligt och gott. Vi fick baka äppelmuffins, fast efter som jag är ägg alergisk så gjorde min grupp utan ägg och fick använda någon konstig gelé aktig sak :S men det blev gott ändå tycker jag! :D

Men nu ska jag fortsätta med min no läxa.
Bye bye :)

Colours!


Hehe, så det kan gå om man har tråkigt :p

Jag är vrålhungrig jag var vrålhungrig innan jag tog en riskaka, nu är jag bara hungrig. Som tur är så är maten snart klar. Det blir pasta med svampsås, jag hoppas det blir gott :)


100119



Hejsan hoppsan! :D

Idag är det tisdag som ni kanske vet :P Tisdagar för mig innebär att jag slutar klockan två och har en ledig dag ;) Hitills har jag bara slappat och kollat efter lite prao jobb. Måste ringa till något ställe och fråga om jag kan praoa där, men det värkar fett läskigt!... Men jag hoppas att jag lyckas hitta ett prao jobb så snart som möjligt. Men nu måste jag gå och ta något att äta ;) See you :)

ready, set, gooo...



Måste sova! Hinner inte skriva mycket för jag måste gå och lägga mig nu alldeles strax. Men jag tänkte att jag skulle lägga upp den färdiga bilden av den jag visade igår ;)

Natti natti! :)

Goood morgon!



Gud va jag är trött! Får verkligen inte lägga mig så här sent! Fy skäms Emma!

Idag börjar en ny skolvecka, vi får hoppas att den inte blir allt för stressig. Men nu måste jag äta frukost. bye bye :)

grunder



Här ser ni hur det ser ut innan jag har börjat rita detaljerna. Då är det bara konturer och linjer. Om en liten stund lägger jag nog upp den färdiga bilden ;)

Dansdagen



Idag har jag, redan från klockan 11, till 5) haft dans ;) Vi skulle nämnligen göra lite reklam för dansskolan så vi dansade på en galleria nära där. Det var väldigt kul, fast lite trångt. Jag råkade slå till några :S

Shit va jag är trött! Håller verkligen på att sommna. Tror jag gick och la mig lite försen igår...

Snow white



Heej allesammans! :D Lördag idag ;) Najs :)

Just nu håller jag och mina föräldrar på att plocka bort saker från mitt rum ;) Det ska nämnligen renoveras. Jag ska få "nya" väggar och ny säng och lite annat smått och gott. Det ska blir riktigt roligt. Ut med det gammla barnsliga och in med det nya fräsha! XD
men nu måste jag fortsätta plocka och slänga. Vi hörs väl senare ;)


Meet me halfway, right at the boarderline




Heej! :D Fredag! Härligt!
Jag har redan blivit trött på skolan :S Och det har bara gått en vecka! :O Haha!

Idag åkte jag, Emma och Emma in till stan efter skolan. Emma skulle köpa en "One tree Hill" box, hon är tydligen lite kär i serien. Själv har jag inte äns sett ett helt avsnitt... När Emma hade köpt det hon skulle köpa så åt vi lite på Mc donalds och sen åkte vi hem ;)
Sen dess har jag bara suttit vi tv och datorn lite granna ;) Men nu ska jag äta. Vi hörs kanske senare :)


Dripp, Dropp...



Gammal bild, ny redigering ;)

purple



Hejsan!
Gud va jag är trött hela tiden! Jag har nog inte riktigt fått tillbaka dygnsrytmen :S För jag är inte specielt trött på kvällen, men sen på morgonen är jag som en zombi! Hmm...

Idag har varit en vanlig dag i skolan. Slutade klockan 3, då hade vi precs haft musik. På musiken fick vi spela trummor och gitarr( el och bas gitarr) och det är faktiskt riktigt roligt! Även fast det är lite svårt ;)

Men vi hörs kanske senare ;) bye bye :)

Onsdag



Efter skolan (som alla onsdagar) var jag på dansen ;) Och det gick (Som vanligt) bra :)

Idag på svenskan så skulle vi berätta om en bok man har läst. Jag hade läst "Genom dina ögon" (kanske ska göra en resension senare...)
A, iallafall, jag stod och berättade om boken, men den handlar om en lite konstig grej (FAST DEN ÄR JÄTTE BRA!) Det är i framtiden, den handlar om "själar" som tar över alla männskliga kroppar. Huvudpersonen (som är en själ) kallas vandraren och blir tilldelad en kropp som heter Melanie. (ja som sagt, den låter väldigt konstig och dålig... MEN DEN ÄR JÄTTE BRA!)
Jag försökte förklara att den är jätte bra, även fast handlingen låter väldigt konstig. Men lyckas liksom inte, utan får istället en skratt attack! Så där står jag och skrattar (och blir röd i fejset!) och försöker förklara att boken är jätte bra...
Men jag tror faktiskt att det var nååågra som fattade att boken faktiskt är jätte bra! :D

Okej, nu blev det ett väldigt långt inlägg, hoppas det går bra ändå XD

SHOPAHOLIC...?


...Näe det är jag nog inte, men titta så mycket jag shoppade! :D
Det är alltid kul att få lite nytt i garderoben ;D

Idag efter skolan så åkte jag in till stan för att handla ett par ny jeans, och nya jeans blev det! Plus en tröja, ett linne, En kavaj och en kappa!! :O Mer än planerat! :P

men nu måste jag gå och sova. Annars blir jag så himmla trött i skolan imorgon!

Första skoldagen



Idag var första skoldagen för tvåtusentio ;) Den var ändå helt okej. Vi hade lite genom gångar, tittade klart på en film och fick sluta tidigare på bilden ;D ¨Så det var rätt lungt.

När jag kom hem fick jag värsta insperationen och gick ut och fotade. Tyvärr blev det inte så många foton, för solen gick ner snabbt, och det blev vääldigt kallt om händerna...
Nu har jag suttit och försökt göra en ny design, men det går inge bra :( Jag får inte kläm på hur man gör allt det där i stilmallen... Får kanske fråga någon som kan det bättre :)

Liten tavla


En tavla jag målade till min morfar i julklapp.

Godnatt! Hinner inte skriva nu, måste sova. Imorgon börjar skolan...
Godnatt! :D

:-)


Har ni hört den här versionen av "Be mine"? Jag tycker iallafall att den är jätte bra! Lyssna! :D

Idag ska jag, Emma och Emma åka tilll min pappas jobb. Han har nämnligen ett litet gym och en pool där ;) Det ska bli skönt att träna lite. Känner att jag har suttit stilla lite väl mycket under julen... Måste ju komma igång tills alla vanliga träningar börjar ;)
Så vi hörs väl senare. hej då :)



Maya



Är hon inte bara för söt!? Det är min farmors hund, Maya. Tog fotot på henne när vi var hos farmor i julas ;)

Torsdag



Godmorgon!

Sorry att jag inte bloggade något igår, men jag hade varit ute och åkt pulka med min syrra, min kompis och hennes syrra. Det var väldigt roligt men fruktansvärt kallt! Så jag årkade inte skriva igår kväll ;)

Idag ska jag, Emma och Emma åka och kolla på tapeter. Jag ska nämnligen göra om mitt rum ;) Jag hoppas att jag hittar en fin tapet :D

en gäst säger hej!

'
emma och jag från i sommras! :D


Hello super readers! Right know skriver Linnea. Jag är Emmas kompis och är hos henne just nu. Vi har varit här idag tillsammans med emma och emma och varit fotomodeller. Bilderna på emma blev fab, så det kommer ni få se sen! Ikväll ska alla hem till mig och chilla, och Paradise hotell börjar igen :D Jag har blivit lite beroende av det, men det är faktiskt väldigt rooooooligt, tihi. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men innan jag säger hejdå vil jag bara säga att skolan börjar på måndag och det är tummen ner! aja, byebye! :D


Godnatt!



God natt alla som fortfarande är vakna! :P Nu ska vi sätta på en film och sen sommn ;)

At Emmas place



Hello igen :P
Just nu är jag hemma hos Emma för att hon ska hömta sina sovsaker, sen ska vi dra hem till mig igen ;) imorgon ska vi antagligen bli fotade, fotomodell som man är :P Det är Emma, our fotograf friend som ska fota ;) kanske fotar lite själv, vi får se ;)

Men nu ska vi gå hem till mig, ses :D

Avatar



OMG! Jag måste se den här!! :D
Och lycko mig, igår bokade Mamma och Pappa biljetterna! I 3D ochså! :D Woohooo, jag är lycklig! :D
Är det någon som har sett den? Vad tyckte tyckte ni isåfall?

upp och ner


Cool bild va?! Det är min kompis Emma som har tagit fotot

Hej allesammans! :D
Idag var jag, Emma och Linnea och såg på bio. Filmen vi såg hette "Old dogs". Jhon Travolta var blandannat med i filmen ;)
Jag tycker att filmen var rolig och helt okej men inte den bästa jag har sett :) Någon annan som har sett den? Vad tyckte ni?

Just nu sitter jag här med Emma och tittar på "Damernas detektivbyro". Själv tycker jag att det är ganska bra :)
Men nu ska jag fortsätta titta;) Vi hörs kanske senare :)

Lördag Saturday sábado subota lauantai



God dag på er alla!
Har ni fortfarande mycket snö ute? Det har iallafall vi, här i Stockholm! Fast som tur är så är det inte så kallt, eller jo, det är kallt men inte lika kallt som det var hos farmor! Där var det typ 20-25 minus grader! Och det är kaaaallt! Fast vi lyckades ändå åka lite skidor i åre sista dagen vi var där. Som tur var hade skylan sjunkit så det blev en riktigt bra skid-dag :D

Bästa tomten någonsin!



I år  Förra året hade vi världens bästa tomte! Han var så snäll och trevlig och hade bra smak på kläder, hans under byxor var lila! Han hade med sig massa bra julklappar som han delade ut. Men: Jag missade honom för jag var på toa! Vilken otur man kan ha!
Pssst! Jag var inte alls på toa. För det var jag som var tomten!!! Haha, kul va! :D

2010 är HÄÄÄÄÄR !!!



Hej alla som nu lever i 2010! Idag är en ny början. Idag är en ny början på ett nytt år! Känns det inte bra!? Det tycker iallafall jag!
Denna förstadag på året har jag spänderat framför tv:n och bara slappat. Det känns kändes väldigt skönt, efter att ha gått och lagt sig vid fem imorse!

Så: Gott Nytt År !!! :D

RSS 2.0