tiden försvinner bort i inget, där det börjar om från början igen.

Igår var en bra dag. Imorgon är en bättre. Idag var också okej. Sista provet för i år avklarat, fika med söta och inge plugg. Imorgon är det bild, avslutning och sen har vi jullov. Så bra, så skönt. Glädje. Snart ska det bytas julklappar med finaste, kanske äta en pepparkaka också. För att göra morgondagen ännu bättre så kan man lägga till att det är en fredag. Alla gillar fredag.

Vi ska klara oss, för vi vet att vi är starkare än er.

En sån där tråkig dag som ligger i slutet av veckan. Söndag. En hej-idag-ska-vi-plugga-kemi-dag. Så jag har lärt mig om kolväten, ätit resten av lördagsgodiset och önskat att vi hade en till helgdag. Men nu är det inte långt kvar. Om en vecka ska jag inte känna söndagsångest. Jag ska känna julglädje. Om en vecka och en dag. Så klara oss igenom denna vecka ska vi. Och sen får vi lov.

Mitt ute i ingenting, det är kanske där jag passar in?

En lyckad dag. Hoppas alla mina kära blir glada för det fina. Gått runt i mina vinröda och letat efter allt vad ni öskat er. Åt lite mat, åt lite glass. Nu ska jag titta film. Jag har fastna. Kommer inte loss men vill det inte heller så jag klarar mig. Peter pan, den otäcknade, inte för att du undrade. Ville bara påpeka. Har heller inga fina bilder att bjuda på. Blir bara massa gamalt. Det är så fint ute, men mörkret kommer så snabbt och förstör alla mina bilder.Ha en bra lördag.  

ja jag undrar fortfarande.

Fredag, helg, frihet. Vart en mysmiddag med bästa vännerna. Asiatiskt och buffé, mycket bra kombination. Åt så vi hade magarna för fulla. Pratade, skrattade, hade det bäst. Sen vart det mys hemma i rummet. Älskar dessa Kvällar. Lugna, härliga, goda och underbara. Snart är julen här. Måste inhandla julklappar. Så imorgon blir det det julshopping med familjen. Nu ska det sovas. God natt.
 

i vinterns kalla händer.

Gick upp tidigt. Inte tidigare än vanligt för vanligt är tidigt. Åkte till skolan. Skrev dumt matematikprov. Nationella för den som undrar, ingen undrar. Så var det över. Panik, lättnad. Lite blandad som alltid. Idag är det inget plugg. Uppvilning inför morgondagen då mer inläsande inför prov fortsätter. Nu ska det ätas mellis och tittas på film. Sen går dag till kväll och på kvällen ska det tränas. Ha en bra osdag.

Det blir så mörkt när du slutar att le.

Så var det vinter ute. Fint, kallt och fantastiskt. Mitt rum förbättras, nya grejer tillkommer och gamla försvinner. Skulle spelat fotboll ikväll men det var för kallt. Blir läxläsning och slappa istället. Men först lite mat till magen.

RSS 2.0