nu var den här igen


Godnatt människor


Dröm om söta små saker, som dessa fantastiska frimärken!


happy, eller nått

Heeej kompisar! Nu sitter jag här på bussen, påväg hem från min coola skola. Mötte upp emmorna i Vällingby och fick veta att.... Blogg.se har fixat en app!!! Livet är toppen och ha det bra där efter! :)


vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv



Men heeej!
Den här helgen började med en toppen fredag. Var på bästa Veronica Maggio på grönan. underbart! drog sedan med båten över till slussen där jag var på insparksfest. Hade det bra och dansade en massa. Kom hem seeent och sov tyvärr inte till önskad tid för jag hade match. Två matcher har jag haft den här helgen. Båda grymt bra spelade av hela laget. Resten av helgen har gått till att rå plugga matte. Har mitt första prov imorgon, önska mig lycka till!

sov gott, dröm sött, godnatt!

Det regnar och det regnar och så blev orienteringen inställd



Hej hej hej!
Idag, morgon=reeegn. Kommer till starten där orienteringen ska vara. Väntar, väntar, väntar. "Hör upp allesammans, det blir ingen orientering idag. Det regnar förmycket, kartorna blir blöta och skogen hal." Alla slutar för dagen. Fel! Min coola klass ska vara kvar och ha matte en timme klockan 11. Men men nu är jag hemma och har det bara mys i min nya stora halsduk från monki, love!

Ha en bra dag!

härliga torsdag och nu är det höst




Gooodmorgon!
Idag har jag ingen skola, idag har jag studiedag! :D

Haa det bra ni i skolan!


Glad. det är det man ska vara



Hej hej hej!
Nu är jag määääääätt! Jag har varit ute och ätit med mina emmor och det var skjukt gott så jag var ju liksom tvungen att äta upp allt. Ångrar mig lite nu kankse. hehehehe;) Har kommit på att varje skoldag borde börja med något praktiskt ämne, typ labb eller nått för annars blir man så hiiiimla trött! Nu längtar jag till torsdag, hoppas imorgon går snabbt.

Ha det super!


Så där trött att man bara vill sova, någonsin känt så?


haha! ärligt talat, sånna här gubbar är otroligt roliga! Var liksom bara tvungen att rita en ^^
Idag har jag spelat match, och förlorat. Idag har jag dömt tre matcher, och fått pengar. Idag har jag pluggat, och nästan på att somna. Imorgon är det måndag.

Sov gott folket! :)

Så var jag också en såndär med iphone



Lördag, så skönt!

om du undrar så är det nu kallt


tröja: Monki | Strumpbyxor: london | Väska: rohodos | Jacka: vila | Halsduk: Jc

regn, regn och åter igen regn, sen kom det lite sol också. Idag var en bra dag i skolan, okej ämnen och slutade tidigt. Idag var en dålig dag i skolan, var snuvig och maten var sådär halv god. Snart ska jag och emma vara tränare för småtjejor som går på fotboll men som hellre vill göra kullebyttor, det blir bra.

Ha det great! :)

imrogon kan alla sova, det kan inte jag



Hej hej hallooo!
varit i skolan. pluggat con los emmor. Matte, matte matte. snuvig. Nu vill jag ha mat. adios! :)

Något jag hatar?

jo, prefixer...

Godnatt, dröm inga mardrömmar

fikar? jo men det är klart!



Heejsan!
Allt bra? Det får vi hoppas. och glad är man ju för det är fredag! Vi slutade tdigt idag, som alla fredagar. 25 över ett, man kan ju även säga fem i halv två men det första låter bättre och tidigare! (: Efter skolan drog jag och en tjej från klassen, Julia, till vällingby för att fika. Slutade med att vi blev kvar där i mer än tre timmar. Otroligt mysigt!
Wihoo! ikväll kommer emmsi hit. Vi går ju inte i samma skola längre... :(( Men vi får omgås utanför skolan istället, som ikväll! Sen tro jag också att det blir sushi till middag, mums!

Hoppas din dag har varit bra! :)

Så var det september


RSS 2.0