Morgon. God morgon

Hejhejhej
Otroligt bra. igår. Glad är jag också. Det är lördag, det är lov, och allt är bäst. Gilla. Nu ska det ätas frukost. Hungrig.
Ha det bra.


längtar

Hej. bra gårdag.
Det var lördag och jag hade det bäst. Nu är det söndag och jag ska träna och plugga. Kul. Om en vecka är jag gladare. Då är det sportlov och då är det skidor. Längtar.


som ett monster. fast inte på riktigt



Gammal, som blir ny. Ibland blir det bra. Ibland inte.

när allting bara går snett. låt mig komma till drömmarnasrike istället.


söndag.

Hej hej hej.
Vad är det som är fel med söndagar? Dom är helg. Dom är sovmorgon. Dom är träning. Och dom är sköna. Problemet är dess granne, måndag. Det borde finnas en dag där emellan, fast då skulle den kanske vara hatad istället. Synd. Undrar om vi har glass hemma? Låt oss gå och kolla.


Kväll. natt. och en ny dag.

Gokväll.
En dag närmare helg, check. Skönt. Imorgon är det torsdag, torsdagar är alltid långa. Speciellt i skolan. Massa lektioner och slutar sent. Haft en bra dag? Bra. Sov nu! Natti.


...för idag är lillasysters födelsedag

hej hej hej hej hej hej.
Grattis lillasyster. Ja må du leva och grejor! Fjorton år. Inte liten längre. Snart som mig, eller inte.
Träning idag. Springa ute i kylan. Kallt. Jobbigt. Kul. Mycket nöjd. Nu ska det ätas gott. Bananasplitt för födelsedagsbarnet. Ha det bra.


superglad. om det inte var söndag.

Morgon och hej. Sovit gott? Ja. Bra. Idag ska det kämpas på fysen. Svettas och hålla på. Så ska jag bli stark också. Innan är det en träff med den vanliga. Läxan. Oj va jag gillar söndagar. Ironi. Imorgon är det måndag, hej och adjö.


RSS 2.0