Tisdag kväll



Nu ska jag snart gå och läga mig. Är ganska så trött och borde nog sova. Vi hörs mer imorgon.
Till middag fick jag jätte goda kamben, det såg typ ut och sakade som revbenspjäl, riktigt mumsigt!

45%

 

Ha! Jag har gjort ett "boknörds test". Jag är 45% boknörd.
Testa själv! Berätta gärna hur mycket boknörd du är :)

Rabarber


Vad tycker ni om rabarber? Gott eller bara för syrligt?

Ojdå. Jag trodde att jag hade skrivit ett inlägg imorse men det hade jag tydligen inte :S
Om typ en timme ska jag åka på fotbollsträning, sista för säsongen. Jag hoppas att det hinner bli lite svalare ute tills den börjar, men antaglige blir det inte det.

kaanan



Go´kväll.
Nu är klockan ganska så mycket och jag ska nog gå och lägga mig snart.
Tidigare idag var jag på Kannan-badet. Jag var där med Malin och hennas kompis. Det var riktigt varmt och vi badade mycket men solade även mycket. Fast jag har inte fått någon bikinirand än :( Men den kommer nog snart ;)

Bad

Nu sticker jag och badar. vi hörs senare

Nu är vi tillbaka



Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma från Aroscupen. Tyvärr så kom vi inte till final. Ingen av matcherna vi spelade gick bra, Eller resultaten var inte bra men vi spelade bra :S
Jag tog med mig en kamera dit så det blir nog lite bilder från cupen senare idag.

God natt och hej då



Nu dröjer det en helg innan ni får någon uppdatering på denna blogg. För imorgon så sticker jag till Aroscupen med laget. Det är alltid så kul att åka på cup och det ska bli  lika roligt denna gång!
Allting är nu packat och jag har redan börjat dricka vatten, det kommer ju bli otroligt varmt.
Vi hörs efter helgen för nu ska jag gå och lägga mig, så att jag är pigg till imorgon!

En äkta myr-blomma



Dom heter inte myr-blomma. Jag vet inte äns vad dom heter men det kryper alltid myror på dom så jag kallar dom det :)

shoe



Vad tycker ni?
Själv är jag nöjd för jag har aldrig varit bra på att rita skor/fötter. Fast vänster skon blev bättre.

Sol



God förmiddag!
Nu har jag varit uppe ganska länge. Jag vaknade vi nio ungefär. Fast jag klev inte upp förän halv elva, jag låg och läste. Jag har börjat på en ny bok om ni inte visste det. Systrar i jeans heter den.
Men nu ska jag nog gå och äta något.

Blå himel



Hoppas det fortsätter så.
God natt.

Nytt för dagen



Tröjan- Ginatricot, 149:-
Hårspänne-?-kommer inte ihåg :)

Halsband



När jag var i Kista och väntade på att hon som skulle komma med min jacka skulle komma så gick jag in i en affär som var helt fantastisk! Det var massa halsband i himla många olika färger. Jag ni ser ju själva på bilderna.

rea



Under dagen så har jag varit på tre ställen. Jag började i Kista, där jag skulle hämta min jacka. När jag hade fått min jacka så åkte jag in till stan där jag träffade Linnea, Emma och Jenny. Nästan det ända vi gjorde var att springa runt på olika Ginatricot:er och leta efter rätt storlekar på några speciela tröjor. Efter typ alla Ginarticot:er i stan så hade Emma fortfarande inte hittat rätt storlek i en kläning, det var inte så konstigt för det var jätte mycket rea på nästan alla kläder och mycket var redan utplockat. Men då bestämmde vi oss för att åka till Vällingby. När Emma hade letat igenom nästan hela butiken så hittade hon den äntligen.
Kista-Stan-Vällingby.
Alla köpte vi något.

God morgon!



Är det någon som är vaken? Jag är. Det kande inte är så tidigt men ändå. Vid elva så ska jag gå ner till bussen och sticka till Kista. Jag ska nämnligen hämta min jeansjacka som jag glömde hos några kompisar. Dom bor inte i Kista men mamman jobbar typ presis brevid. Sen ska jag in till stan med några kompisar.
Vi hörs lite senare.

God natt!


Bild från när vi var ute och fiskade. Det är Malin och en kompis.

Nu ska jag gå och lägga mig. För en stund sedan var jag med några kompisar vid en liten bollplan som kallas Kulan. Vi spelade lite fotboll och pratade mest. Och det var ju trevligt :)
Men nu är jag trött. Godnatt!

Sommar



En bild från när jag och två kompisar gick från Slussen till City.

Dagens



Det här är vad jag har haft på idag, eller jag har gått runt i bara bikini också.
Och gud va snygg man är på den undre bilden, Inte! Mitt hår ser ju ut som.. ja a, jag vet inte vad. och minen också, men aja.

Sommar och sol



Jippie! Solen skiner och jag ska åka och bada.
Jag, Malin och henes kompis Nora ska åka och bada och jag tänker även sola mycket så att jag blir brun! Men nu måste jag packa badkläderna vi hörs nog framåt kvällen.

Komentera gärna mer!

shining flowers



Har suttit och redigerat lite bilder i photoshop. Jag tycker att den här blev ganska ball! Jag vet att den är väldigt över redigerada, men ändå :)

färg vs svart/vitt





Färg vs Svart/vitt, Vilken tycker ni blev bäst?
Själv tycker jag nog färg.

i himlen bor änglar



Denna bild är tagen när vi var ute och fiskade i lördags. jag kanske inte har berättat att vi var och fiskade men nu vet ni ju det. Vi lyckades fånga 42 fiskar! Alla var ströming.

Jag åkte ju till dansen och tänade lite med Jenny, Moa och en annan tjej som hette Nelly följde också med. Efter dansen så gick vi och käkade och sedan åkter vi till vällingby för att hämta ut mitt id-kort.

Solen skiner!



Äntligen skiner solen! Men jag ska inte vara ute för jag och Jenny ska till dansen och träna lite :) Efterått så ska vi antagligen åka till v-by.
Vi hörs lite senare.

Nya



Jag glömde säga jag hade köpt ett par nya shorts. Dom är från BikBok.
Själv är jag väldigt nöjd med köpet. ;)
När jag kom fram till kassan för att betala så var det halva priset (glad!) Så istället för att betala 299:- Så kostade dom nu 149,50:-.
:D

Ett vanligt



Vad tycker ni om bilden? Ganska så dålig va?!

Nu har Josefine gått och jag sitter och väntar på att det ska bli mat. Det blir grillad kyckling :) Men nu ska jag gå ut och köra lite pilkastning. Den är ny och ska bli invigen, Piltavlan alltså

Söndag



Nu är jag ny duschad och väntar på att Josefine ska komma.
Tidigare i dag så var jag, Malin och Pappa och övade lite skott på en bollplan nära oss.
Vi hörs senare.

Lille katt, lille katt, lille söte kaatta



Det var några som bodde typ grannar till dom vi var hos som precis hade fått kattungar. Dom var minre än en vecka och hade inte öppnat ögonen än. Det var två små kattungar dom hade fått. Den ena skulle heta sotis men den andra hade dom inte döpt än. Var dom inte söta och små!?

Midsommarafton



Jag låter bilderna tal för sig själv.
Den näst högst upp är alla som vi "firade" med (alla barnen)

Tillbaka



Nu är jag tillbaka. Det ha varit en fin midsommar och vi har varit ute mycket men det är alltid skönt att komma hem igen. Det kommer ett inlägg snart om vad jag har gjort men först måste jag ladda in lite bilder.

Glad midsommar



Jag hann med ett litet snabbt.

Imorgon är det midsommar


Bilden är inte tagen idag.
Jag tycker bildrena är ganska så coola, dom ser så mysiga ut!

Imorgon så är det ju Midsommar och då åker vi till några kompisar. Som ni kanske förstår så kommer jag då inte kunna blogga då och inte på lördags förmiddagen heller. För vi sover över hos dom. Men jag koppas att ni får en bra Midsommar och håller alla mina tummar på att vädret blir bra!

Jag är lite besviken



Jag har faktiskt varigt riktigt aktiv i min blogg idag. Sen när jag kollar på min besökarstatisktik så är den jätte låg, typ hälften av min vanliga nivå. Då blir jag nästan lite ledsen. Men sedan kom jag på att det måste vara för att alla har åkt till sina olika landställen och där kan ni inte kolla min blogg för ni har inget internet där. Har jag rätt eller har ni slutat läsa min blogg? (Hoppas på det är det första alternativet) ;-)


Jag fick som jag ville!



Idag fick vi tacogratäng till middag. Jag har tjatat om det ända sedan i måndags. Så i dag fick vi äntligen det. Tacogratäng är en gratäng med fläskfile med taco-mix krydda på, med lite chips, ananas, tomat, mjukost och ost som man sedan gör i ugnen. Och det är jätte gott!

Baby bell



Jag planerade att rita ett vuxet ansikte men sedan kom jag på att jag kunnde rita en bebis. Hur tycker ni att bebisen blev?

Kanin, Katt, kanin



Kanin: Simba. Fast på bilden är han mindre än va han är nu.
Katt: En söt liten katt som jag såg på vägen.
Kanin: Oliver. Min kompis Saras kanin som vi är kaninvakt till.

Drops



Regnet är för det mesta bara dåligt, men det finns några saker som är bra med det också. En av dom sakerna är att det blir fina vattendropps bilder.


Regn, igen



Igår var ju vädret jätte fint. Men nu har det börjat regna igen. Man får väll hoppas att allt regn regnas ut idag så att det blir fint väder i morgon, då är det ju Midsommar! 
Nu tänker jag sätta mig ner och rita lite. Jag vet inte om det kommer att bli bra men det är kul ändå+ att jag måste öva   på lite olika saker :)

Torsdag



Godmorgon!
Idag är det torsdag. Vet inte riktigt vad jag tänker göra idag men jag kommer säkert på något.

Jag vill också kunna flyga!


Stockholm



Några bilder från dagen. Emma, Emma och jag.

färdig!



Snipp, Snapp, Snut, så var sagan slut.
Imorse, innan jag stack till stan så satt jag och läste, igen. Så nu är jag redan klar med boken. Jag tycker att den var jätte bra och jag rekommenderar den.
Är det någon som har något bra bok tips? Skriv gärna en kommentar i så fall! :)

Gå, gick, gått



Nu fungerar det att skriva inlägg igen! Jag hade skrivit ett imorse men sen så ville det inte fungera.

Idag har jag gått mycket. Jag, Emma och Emma åkte till Slussen. Från Slussen tog vi oss till gamla stan för fot och fortsatte sedan att gå in mot City, men innan vi kom fram till City så stannade vi till vid vattnet i Östermalm. Jag och Emma hade med oss kamera så det blev ett par snygga foton som ni får se senare.

Säng dags


Gud vilken ful bild jag hittade. Jag vet ärligttalat inte varför jag lägger upp den...

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Har precis suttit och tittat på "DH", alltid lika bra :) Vem tror ni att det var Mike gifte sig med? Jag tror att det var Susan.

God natt!

TV kväll



Nu är jag tillbaka från fotbollen. Jag ska ta en dusch när jag har skrivit klart det här inlägget, man vill ju inte gå runt och lukta svätt!
Efter duschen så hoppas jag på att få någon god middag och sedan ska jag chilla framför TV:n. Det är dubbel avsnitt av "Desperate housewives", jippie!

Vi hörs ;)

Tillfällig



Nu har jag gjort en ny design. Fast den är bara tillfällig. Jag är inte så jätte nöjd med den och headern blev ganska så tråkig. Hur tycker ni att det blev?

Men nu kan jag inte sitta här längre. Måste fixa mig innan fotbollsträningen.

nu är det sommarlov!



Nu börjar sommarlovet! Eller det var en vecka sedan men idag är det äntligen sol och det är då jag tycker att sommarlovet börjar på riktigt.
Vad tycker ni om fotona?

Ny bok



Nu har jag börjat Läsa en ny bok. Den heter "Syskon kärlek" Den är riktigt bra hittills. Det är ungefär vad jag har gjort fram till nu, legat och läst.
Jag gick upp lite innan 8, jag var tvungen. Vi har en städerska som kom i dag och jag kan ju inte ligga och sova när hon kommer, men nu är hon klar och har stuckigt.

Gammal



Okej. Jag gick tillbaka till min gammla design tills dennya är fixad. Ska nog fixa en ny imorgon. Men nu ska jag nog gå och lägga mig, tänkte läsa lite.
God natt. vi hörs imorgon.

i can see you...



Oj, vilken oskärpa det blev.

Och ja, jag försöker att få det rätt med headern men den vill inte synas!

Dans, igen

Igår var jag på dans. Idag ska jag också på dans.
Dansen har igentligen  slutat. Men det är typ några dans lärare som ska ta någon examen-sak. Så vi är deras elever en liten stund för att dom ska visa att dom kan lära ut. Ni kanske inte förstår, Jag är ganska dålig på att förklara.

Tidigare idag har jag typ bara legat och slappat. Men nu måste jag skynda att äta lunch och sedan sticka. PÅ dansen i dag så ska dom även visa att dom kan lära ut hipp hopp! Jag kan ju inte det alls!



oj, glömde att lägga ut det här inlägget. Så ni får det nu :)

Ingen header

Jag vet, jag vet.
Jag har ingen header. Jag har satt in en men den vill inte komma upp. Vet inte varför. För när jag kollar på förhandsgranska så syns den men inte annars.
Någon som vet hur man ska göra? Säg gärna till!


Lördag kväll




När Linnea och jag hade ätit lunch så stack vi till Kista för att se på bio. Filmen vi såg var "baksmällan". Jag tycker att den var väldigt rolig och bra. Det var inte bara vi som skrattade, det var alla inne på biografen. Sen gick vi runt lite i några affärer tills Linneas pappa kom och hämtade oss.
Nu har vi ätit middag och sitter och kollar på "Låt den rätte komma in". Vi har bara sätt en lite bit. Jag vet inte riktigt om jag tycker att den är bra eller inte :-/ Den är lite halv läskig.

Glöm inte att rösta på min bild här hos Bea

Kul väder vi har, inte!



Nu är jag lite ireterat. Jag har nu suttit och försökt att fixa en ny header. Sen  när jag är klar så fungerar edn inte äns!! Och sen så är det bara tråk-väder.
Som tur är så kommer Linnea snart. Då blir nog dagen lite bättre. :)

Glöm inte att rösta på min bild här


Godmorgon!


Jag har ett nytt besökarrekord!
Jag vet att 25 st kanske inte är så mycket gämfört med andra som har typ över hundra varje dag. Men för mig är det mycket!
Hoppas att ni som tittade in igår tittar in idag också!

Regnigt...


...men det blir fina bilder ändå!

Idag rekomenderar jag att inte äta sushi från new tokyo. När malin och jag hade varit och hämtat våran sushi så kände vi att den lucktade jätte mycket, lax ska inte göra det! Sedan när vi kom hem så såg vi att den såg helt klibbig ut, så vi slängde det. Istället så köpte vi thai. Den var däremot mycket god!

dagen



Go kväll!
Inget vidare väder i dag va?` I alla fall inte här.
Idag har jag varit med Emma, Emma, Linnea och Jenny. Vi åkte ända till Nacka Forum. Ingen av oss var egentligen på shopping humör men vi åkte ändå. istället för att gå i affärer så satt vi mest på taco-bar och åt nachos. När vi hade gått av bussen för att ta tunnelbanan hem så  upptäcker Emma att hon inte har sin plånbok. Vi sprang runt och försökte att hitta den men tyvärr så hittade vi den inte.

Jag är med i en tävling


Hejsan
jag är med i en foto tävling hos Bea rösa gärna på mig här.
Med den här bilden tävlar jag.
Så rösta nu!

...


Hamburgare


Våran middag i dag blev grillad hamburgare. Jag vet inte om ni tycker att det är kula att läsa sådant men jag lägger ut det ändå.

en röd klick



Här är då en av bliderna jag har trixat med, tycker själv att den blev ganska ball. Vad tycker ni?
Jag ska på fotbolls träning om ca en timme och jag kommer förmodligen lägga upp mer bilder efter.

Ett litet, bara så ni vet att jag lever

Godagens!
Har varit upe ganska länge nu. Malin är med en kompis och jag gör mest ingenting. Jag fnderar på att göra om lite i bloggen men jag vet inte, är inte så bra på det så det kanse bara blir dåligt.Jag ska även testa lite saker med photoshop. Resultatet kommer nog upp senare.


Simba!


Bilden är inte tagen idag.  Minns inte när den är tagen.

Jag var ute hos Simba för ett litet tag sedan. Skulle ge honom mat och sådant. När jag sedan skule gå så stod han mot gallret på bakbena och tittade på mig. Han ser så ledsen ut då!  Jag kan knappt gå då. :/

Avslutnings middag



Jag årkade inte skriva något efter att vi varit ute och ätit.

Varje skolavslutning så går vi(min familj) ut och äter på någon resturang. Den här gången så var vi och åt på en Tapas-bar. Jag tog friterad potatis med två spett, friterade bläckfiskringar och någon tortillabröd med ost och kurrykyckling i. Tapas är små smårätter bara så ni vet, så ni inte tror att jag är värsta matvraket som bästeller tre maträtter. :) Allt var jätte gott, tyvärr så glömde jag att ta foot på maten. När vi kom hem så gjorde vi lite "splittar" Jag tog hallon-splitt och Malin tog banana-splitt. Det är dom som ärpå bilderna, om ni inte förstod det ;)

dagen



Nu är jag hemma och har precis tittat klart på "desperate houswives".

Tidigare idag så var jag med några massa kompisar, vi var 7st. Först så var vi hemma hos Josefine men sedan gick vi hem till mig. Eftre ett tag så cyklade Jenny och Linnea och hyrde en film, "The house  bunny". Jag tycker att den var ganska rolig fast väldigt överdriven.

Skolavsutnings kläder 09




Nu är det äntligen sommarlov!
Så här såg jag och Malin ut i dag.

Nu var 7:an avklarad

Ett snabbt inlägg innan jag ska sticka på avslutning. Lite tråkigt väder för en skolavslutning, tycker jag.

Igår när mamma och Malin kom hem så stack vi till Kista för att hitta en bolero. När affärerna började att stänga så hittade jag äntligen en :)
Bilder på hur jag ser ut kommer senare för pappa stack med kameran till Malins avslutning.
Men nu kan jag inte sitta här längre, vi hörs senare.

Linnea



Nu har jag varit kreativ! Jag har ritat av Linnea
Jag hoppas att ni tycker att den blev bra. Själv så tycker jag att hon blev lite för "tjock" + att jag tycker att halsen blev hel-konstig.( sorry Linnea)Men det kanske bara är för att det är jag som har ritat, då brukar man ju vara kritisk åt sig själv.
Säg gärna vad ni tcker! Kan man se vem det är?

Sista dagen




Hejsan
Idag var sista dagen i skolan, så himlans skönt! Fast vi gjorde inte så mycket. Vi städade skåpen och kollade på brännbolls-match.
Efter det så åkte jag, Jenny och Linnea till v-by. Men vi var inte där så länge, för Linnea skulle hinna sola solarium också. När vi kom till solariumet så var det lite kö, så vi fikade lite snabbt innan.
Nu är jag hemma och vet inte riktit vad jag ska göra. Jag tror att jag kanske tänkte rita lite, men jag vet inte om jag orkar.

Lime time


Vad tycker ni om bilden? Själv tycker jag att det blev riktigt coolt! När man ser spegelbilden, liksom.

Det blev bara ett litet sent inlägg idag.
Jag har varit på Dans och sedan fotbolls match.
På dansen så körde vi lite jazz-dans. Jag dansar ju annars disco, så det var roligt men lite svårt :)
Matchen gick sådär. Jag kan ju säga att vi inte vann direkt :( Men vi hade bara två avbytare och backarna fick inte äns byta alls.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon. God natt!

"Vi är svenska fans allihopa!"



Sitter nu och kollar på Sverige-Danmark, det står fortfarande 0-0.
Malin och jag har gjort oss "fina" till matchen. Malin är bara lite mer huligan än jag
Sitter ni också och tittar eller? Aja, nu ska jag fortsätta att titta.

så hä såg jag ut:


Vad tycker ni?!

uppvisning i dag



Hejsan. Nu har jag precis sutit och fått mit hår lockat, med min nya volumaster! Jag har nämnligen dans-uppvisning. hur tycker ni att håret blev?
Men nu måste jag gå och fixa mig. i hörs senare. Och förhoppnings vis så får ni se lite bilder från uppvisningen då :)

00.08

hejsan, det blev ett litet sent inlägg.
 Just nu sitter jag hos Linnea med Sara, Malin och Viola(linneas lilla syster). Vi har precis kollat på i "taket lyser stjärnorna." jag tycker att den var riktigt bra, men det blev även lite tårar.
malin och Viola sitter och skrattar åt typ ingenting.
Det blev tyvärr ingen bild men ni fär nöja er ändå.

what are you looking at?



Med denna lilla bild säger jag god natt :)

malin lagade maten



Det blev pasta carbonara.
Malin gjorde det riktigt bra, bara lite brända bacon. Det är bra för att ha gjort det helt själv, tycker jag. Bilden kanske inte ser så god ut men det var riktigt mumsigt!

orange


Här är då min nya mysdress. Den är köpt på stklm-standard.

Nu sitter jag och väntar på att vårat vatten ska bli varmt så att jag kan duscha. Himla vatten!
Jag är också typ vrål hungrig. Idag är det Malin som ska göra maten. Hon gör pasta carbonara, hoppas det blir gott!
Vi hörs!
nu ska jag gå och se om vi har något varm vatten.

Kort sammanfattning


Bilden är tagen för ett tag sedan

Tisdag: Var med Jenny. åkte till stan. Köpte mysdress(bild kommer). Åkte hem. Gick på träning. orkade inte blogga.

Onsdag: Var med Jenny, Josefine, Emma och Emma. Åt pizza. Gick hem till mig. Såg på Twilight. Gick hem till Jenny. Åkte till dansen. Kom hem. Skulle fixa Middag. Han inte blogga.

Idag förmiddag: Var hos Linnea med Jenny, Emma och Emma. åkte till fotbollen. Är hemma nu. Hinner blogga!

Solen fortsätter gassa!


Hejsan, ännu en dag med stek het sol.Det är så skönt!

själv så har jag suttit ute i bikini sedan jag kom hem. Jag försöker att få lite färg men det ända som händer är att ansiktet blir rött/rosigt.
Jag har även läst i Twilight, har börjat läsa den på engelska, och även pluggat engelska. Vi har prov i engelska på onsdag, så här nära avslutningen!?

Ska snart på Malins teater uppvisning. Det blir kanske lite bilder från det senare, vi får se :)

Malin och hennes kompisars bidrag i tårt-tävlingen



I Malins skola så har dom en tårt-tävling. Så Malin och hennes kompisar har bakat en tårta. Kan ni se vad den ska föreställa? :)


RSS 2.0