Fotboll | nike


Mina nya fotbollsskor. Mina gammla var fö små XD

Snart är det dags för fotboll. Ska bli väldigt skönt! Komma undan från alla läxor! För det är vad jag har suttir och gjort hela dagen: gjort läxor.... är så trött på det. Men snart är det påsklov. jippie! :D

Men vi kanse hörs efter fotbollen, eller inte. Vi får se, om jag har mycket läxor kvar eller inte....
bye bye så länge :)

Vill ha lov! Nu!


Fotot: taget och redigerat av Emma. Modell: jag!

Hej Hej!
Skriver ett inlägg så att ni vet att ag fins här.
Håller på att plugga no, Vi har prov i morgon! Men det känns som jag kan det mesta. HAr även lite andra läxor att göra...

Hur är det mer er då?
Mig är det great! (förutom pluggandet) för på torsdag åker jag och fotbolls laget till Danmark för att träna! Ska bli sjukt roligt. Jag längtar!

Nuska jag fortsätta med pluggandet *suck*!
hej så länge!

look in to my eyes and say that you love me



Tjola hopp!
Sitter och lyssnar på min (nuvarande) favorit låt : Alice med Avril lavigne. Den är ju sjukt bra!! :O Om ni skroller ner lite så tror jag att jag har en där någonstans ;) sök annars på youtube ;)

Snart ska jag till v-by. Sitter och väntar på att my friend ska sluta skolan. Själv slutade jag typ halv två, efter att ha gjort ett so prov. Jag hoppas det gick bra!
Men nu måste jag sluta. så hej så länge! :)

Goood morgon fredag!

Hejsan alla glada!
Idag är det fredag vilket jag tycker känns jätte skönt! Men det är inte riktigt helg än... Först är det en skoldag idag, med so prov! Men sen är det helg och då ska jag på danstävling.

Men nu ska jag snart till skolan så, hejdå så länge :)

flower with power



Hallåo! :D
Hur mår ni? :) själv mår jag bra, är bara lite trött ;)

Idag var en ganska najs dag. vi slutade 11.15 efter tre lektioner. Sen var det dags för några at ha utveklingssamtal, fast inte jag, jag har på torsdag ;) Fast alla dom tre lektionerna var ganska jobbiga. matte, so och engelska, det gick ganska segt. jaja, nu är det över ;)
PÅ disco freestylen började vi på en liten uppvisnings dans, det var väldigt roligt :D längtar till nästa gång!

Just nu sitter jag och tittar på tv, desperate houswives ;) tycker som många andra att det är väldigt bra :) Nu ska jag försöka hänga med lite mer ;)
god natt :)

you are my diamond



Tjoooo!
Vanlig skol dag idag (som alltid!). Hade slöjd sista timmen och blev nästan klar med grejen jag håller på med. Hoppas den blir bra :) Jag går och längtar till påsklovet. känns som om det är så nära för varje gång jag öppnar min kallender så slås påsk-vecka-sidan upp Jenny! känn dig skylldig! Men nu är det ju ändå inte så långt kvar :) Längtar!!!!

Nu ska jag nog gå upp till min säng och sova,jag var uppe till två i lördag när jag sov över hos en kompis, så jag måste ta igen de timmar jag missade ;)
Sååå, godnatt! :D

Små blå blommor



Kan inte snön bara försvinna så att blommor kan titta fram? :)

Med det här inlägget säger jag godnatt :9

Alice in Wonderland!





För er som inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska se den!
Det var ett tag sedan jag såg den. Men jag kommer lugnt ihåg at den var riktigt bra :) Jag såg den i 3D.

Den handlar om Alice som faller ner i ett hål för att hon följer efter en vit kanin. Hon faller länge och när hon äntligen landar så har hon kommit till underlandet. Där förväntas hon rädda alla från (hjärter) dam och hennes hämska månster.
Det kanske inte var den bästa förklaringen men jag tycker att ni som inte har sett den borde se den.

Ni som har sett den, vad tyckte ni? :)

EN LIITEN TAVLA


Har ni sett den förut? Jag ritade den i julas när jag var hs min mormor och morfar. Man kanske inte ser det men den är väldigt liten (kanske 1dm) vad tycker ni? bra? :)

Hej!
Torsdag idag. DÅ är det fredag imorgon! Yes! ska bli så skönt :)På lördag ska jag bli fotad av Emma tror jag. har kommit på  en liten bra ide till temat. Ni får se sen om det blir bra.
Idag på hemkunskapen så skulle vi göra ost osh skink- paj men jag tål ju inte ägg så min grupp fick göra smulpaj med halon och blåbär i. Mums! :D Det blev riktigt gott!

Just nu sitter jag och tittar på "sveries värsta bilförare", det finns inget annat bra. Fast det här är ganska roligt XD Men nu måste jag gå och höra inne i köket om maten är på gång. börjar bli riktigt hungrig!

Bye bye :)

Is it cool or just strange?



Go kväll!
Idag har jag varit på dansen ;) Det var skoj, för vi började förbereda för uppvisningen. Det är alltid roligt :) Annars har jag varit i skolan, pluggat spanska och tittat på grey´s anatomi. Jag sa ju igår att jag skulle ha spanska prov idag, men det blev tydligen fram flyttat...

Men nu ska jag gå och lägga mig. Måste ju få min skönhetssömn! XD

God natt


Åh, så fint man kan rita på paint XD

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är utvilad till provet imorgon. (kanske borde ha gått och lagt mig lite tidigare då... men men ;)

NAtti natti :)

Pluggar!!!


Är det bara jag som längtar till vår och sommar? Så att man kan gå runt såhär. Med jeansjacka och slippa halka runt på gatorna!

Hej Hej!
Idag Efter skolan så var jag på dans, disco freestyle ;) Det var som vanligt roligt. Vi stod på händer, hjulade och jag försökte göra en rondat (stavning?) JAg stod även på händer och föll sedan ner i brygga.
Nu när jag kom hem har jag bara suttit och pluggat hela tiden (har prov imorgon!) Har även gjort en matte läxa ;)
Snart är det dags för mat. Det blir wok. Mums! Men nu måste jag fortsätta plugga så att jag kan se på desperate houswives i stället för att behöva plugga då.

Så hej så länga :)

Monday


Fotat och redigerat av Emma


Hej alla som tittar in här på min blogg! :)

Jag hinner ju inte blogga! skolan tar upp hela livet! Massa bajs prov, och inlämningar och läxor som ska göras. Sen har jag ju fritids aktiviteter. Som idag: fotboll om ca 40 min. Skolan tror tydligen inte att man har något annat att göra på fritiden! (sur? jaa!)

Aja, måste snart byta om till fotbolls kläder. (och plugga!!!) Men vi hörs kanse imorgon. Fast då har jag dans... Men kanse :) (om jag inte har massa läxor att göra!!)
Bye bye :)

Kandee har tävling!


Kandee har nu en tävling där man har chansen att vinna det här urläckra linnet! Linnet kommer från www.KANDEESHOP.se!
Självklart är jag med och tävlar ;) Va med du me här!



cristall



Hej på er!

Idag är det Måndag, vilket innebär fotbollsträning/ löpträning.Så jag ska snart på den ;)
Första dagen i skolan idag då. det var väl som vanligt. Tråkigt att inte lovet kunde varat lite längre... :(
Men nu måste jag sluta för nu ska jag till träningen ;) hörs :)

Comeback!...?



Hej!!!!!! :D
Det var ett tag sedan va?
Jag har inte haft någon lust alls att skriva så jag tog ett litet uppehåll. Men nu tror jag att lusten börjar komma tillbaka.

Så, va har ni missat för viktiga saker?:

* 13/2 var jag på danstävling och kom delad 6:a, vilket är bra, så då fick jag en prick i silver ( för er som inte fattar vad "en prick i silver" betyder: skit i det, jag årkar inte förklara det nu. kanske gör det en annan gång ;) )

* 14/2 Alla <3 dag. Glad (SEN) alla hjärtans dag! :D

*Vanliga skoldagar...

*17-18-19/2 i hade special degar i skolan ( inte vanliga lektioner) te.x så gjorde varje klass i skolan en lite pjäs som sedan visades upp på fredagen. det var sjukt roligt!

*Vanliga dagar... kommer inte riktigt ihåg vad som hände...

*23/2 Fyllde en kompis (Elin) år + att vi hade halv studie-dag. VI firade henne genom att gå ner och äta på pizzerian, ha snökrig och sen värma oss i soffan. Juste! det var också första gången på nya dansstilen disco-freestyle. (typ som disco, fast man håller på och hjular och voltar och så... ;) )

*27/2 Sportlovet börjar!!!!
Jag och min familj åkte ner till Österike för att åka en massa skidor!!!!!:D Det var riktigt kul!! :) ( skriver kankse mer om det senare)

*5/3 Kommer hem från österike :( sent på kvällen.

*6/3 (igår) Jag, Emma och Emma + Min och Emmas lilla syster, var och såg Alice in Wonderland i 3D. Den var sjukt bra :) (gör kaske en resencion (stavning?) senare (: )

Så var vi framme till idag ;)
Om ca en timme ska jag sticka iväg till dansträning ;) Kommer hem senare ikväll, så vi får se om jag skriver mer då. Annars hörs vi väl imorgon? :)

RSS 2.0