En skrivande här, en trött här



Heeej där!
Nu är det söndagskväll, buhuu för det! För alla er med ickefungerande hjärna betyder det att det är skola imorgon... Men! Det finns än bra sak med den kommande veckan och det är att veckan efter den är det höstlov! Wihoo!!
Idag har jag varit med emmorna, anna och sara. Det har varit fotografering i det fina, dock kalla, höstvädret och därefter varmchoklad med grädde, mumma! Nu är det tyvärr bara läxor som väntar denna söndagskväll, får hoppas på någon god mat istället!

Hoppas din dag har varit bra!

Vadå en barnfilm?

Hej småttingar!
idag är det lördag och snart är det söndag och sen är det måndag... Men låt oss inte tänka på det! Lördagskvällar är bra. Ska träffa snälla människor och det bra!
Dagen har också varit bra. Sov länge, titta på tv, gjorde lite svenska och sen var emma och jag på bio! En mycket bra film må jag säga! Man fick ju till och med diplom om man bad snällt :]
Nu ska det fixas, ha det bra!


En såndär fredag dag

Hej där!
Slut för denna vecka! Ååhhhh va skönt med fredag! Sista lektionen hade vi prov, ursh och fy! Kändes Inge bra... Nu i helgen ska jag iallafall sova ut, sen ska jag väl göra andra bra saker också.
Just nu är jag i fel skola, emmornas skola. Dom går fotolinje så just nu är vi i en studio och dom håller på att fota.

Ha en trevlig helg!


En bra, som slutar nu

Hejhej påpå digdig
Haft en bra dag? Jodå, tack som frågar! Efter skolan satt jag och mina emmor på ett fik i nästan tre timmar. Vi pluggade och snackade och hade det bara bra. Nu har jag precis sett på grey's och ska gå upp till sängen. Det är ju tyvärr inte helg än...
Hoppas din dag har varit bra! Om inte, låt imorgon bli toppen!


true

hejhejhej
Don't blame me! jag har försökt göra ett inlägg typ hundra gånger på min lilla mobil, men det har ju inte fungerat! aja, här nu.
Slutade dagen med idrott, vi hade fys i typ en timme. inte jätte roligt, men säkert nyttigt. Tittade på fina små maskar på biologin också, lyckades faktiskt ta kort på den lilla saken. Ikväll är det ettornasafton, vad det nu betyder. Ska iallafall dit :)
Men nu kallar magen. måste ha mat! finns även annat roligt som måste göras, tillexempel plugga...
Ha det så bra!

Rita kan man också göra

Nu har det börjat igen, äntligen! För er som inte fattar vad jag menar, sätt på femman just nu!
Bra dag idag. Hade idrott, softball. Kul kul. Efter skolan: var med mina emmor och hjälpte dem med sin läxa, foto.
Måste sova efter desperate housewives, blir så sjukt trött annars.
Åh jag får sånt ritsug ibland. Jag kan inte motstå att sitta och bara rita lite ibland. Här är lite resultat.

Ha det bra!


Påväg...

Goood morgon!
Det är helt sjukt hur mycket jag längtar till lovet! Snälla, kom snabbt! Nu sitter jag på bussen för jag börjar åtta *suck*.
Helgen har iallafall varit bra. Jag har varit och shoppat på den nya monki affären i gallerian. kärlek till den! Har även spelar en del fotboll.
Juste, titta va fina djur jag har sett! Är speciellt förtjust i leopardsnigeln! :D

Ha det bra!


RSS 2.0