Det spelar ingen roll. Man ska vara glad.


Idag är det väder för regnjacka, stövlar och pölhoppande. Istället kan man gå och fick med fina vänner. Ganska mysigt det med. Blöt blev man ändå. Från tåg till fik kom det massa droppar från himlen. Tråkigt väder. Mysigt väder. Blött. Det är i alla fall fredag. Lycka. Ikväll ska det njutas. Ha det mys.

vi gick runt och skrattade åt ingenting.


-Idag.

För att det är så gott



God dagens. Imorgon är det fredag och det är vi överlyckliga för. En bra skoldag har det varit. Sen kom jag hem. Nyttig ska man vara. Så jag slängde ihop en egen liten smothie. Blev sorbet. Gott var det i alla fall. Enkelt också.

Hon drömmer. Vaknar. Och fortsätter att drömma.

 
Idag var en bra dag. Lika bra som måndag, fast bättre. Det var bild. Vi slutader tidigt. Och det är en dag närmare fredag. Jag har inte gjort mycket. Snart ska det pluggas. Som vanligt.

måndag.

Så idag var en bra dag. Jag har varit trött. Det var halvgod mat i skolan. Men vi slutade tidigt. Traskade hem i mina dr martens. Älskade älskade. Funderat på att sova. Kommit på att jag vill ha mat. Min käraste iphone är tillbaka också. Den jäveln gick och dog ett tag men har nu återuppståt. Tack.

människor springer. Det kan elefanter också.

 
åh. Elefanter är för fina. Idag har vi varit på cirkus. Människor har hoppat runt och gjort mig avundsjuk på saker jag inte kan göra. Hästar har sprungit run och gjort mig snuvig. Och sen har allt annat varit fantastiskt. När man var liten gick man på cirkus. Lika kul då som nu. Nästan.

När ingen annan lyssnar så hör jag allt.


Vi gick ner till affären, köpte det vi ville ha. Kom på att jordgubbar är bäst och köpte det med.

Glädjen är som solen. Den strålar.



Denna dag har jag strosat omkring i min älskade jeansklänning och finaste knästruporna. Kännt mig som ett barn och varit lycklig. Bildlektion i skolan som höjt glädjetermometern för idag. Fint väder och det är fredag. Slut på skolveckan för denna gång. Nu ska det njutas av helg.

twinkle, twinkle, little star. how I wonder what you are.


 
För att det är konstigt. För att jag inte orkar med mig själv. För att det ändå inte spelar någon roll.
För att jag kan.


Går dit. Lär sig. Går hem. Och börjar om igen.



Så var det igång igen. Första riktiga gick bra. Inte så farligt än. Ändast matten startade på en gång med läxa. Unnade mig varm bärsoppa. Matten gjordes och soppan blev uppdrucken. Nu borde jag börja göra mig redo för fotboll. Äta något mer och byta om. Men nej, träning inställd. Tråk. Fast kanske lika bra. Halsen vill göra ont och molnen vill regna. Nu ska sista talen räknas. Ha en bra onsdagskväll.

Det spelar ingen roll. Vill man, så kan man.



Nu börjar det. Imorgon. På riktigt. Riktig skoldag och gå upp tidigt. Låt detta år bli toppen. låt det gå bra. Jag ska kämpa. Mer kan jag inte. Idag delades första boken ut. Tung och fet som allt annat. Men annars var det en bra dag. Med alla människor. Imorgon är en ny dag. Måste ladda om. Godnatt. Sov gott. Dröm sött.

vi kan ju alltid låtsas.


Vi kör en till. Långkjol och grejer. Och idag börjar andra året på gymnasiet.

för alltid. för evigt.


"Kom ihåg:Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du föstår"
-Nalle puh


och idag tar det slut.



Sista. Vill inte. Imorgon börjar skolan igen. känns ju sådär lagom kul. Super nöjd med sommaren. Kunde ha fått vara längre dock. Imorgon är det upprop och på onsdag börjar lektionerna. Låt det bli ett bra år.

med ansiktet mot solen.



Älskar fotboll. Speciellt när man vinner. Idag vann vi. Älskar fotboll. Sen har vi haft gäster i vårt hus. Ätit paj och badat pool. Nu ska det snart hoppas på tåget in mot stan. Med mina bästa. Får se vad det blir. Hoppas på kul. Jag vill vara glad. Jag är glad. Men först, ett klädombyte. Ha en bäst lördagskväll.


och en dag övergår. till en annan.



Bra dag. Jobbat ute, som alla andra dagar. Vår tomt blir bra. Alla blir glada. Sen klar för idag och in till stan med tåg och vänner. Hämta grejer, äta grejer. Jag gillar mat. Mot grönalund och Magnus Uggla. Cool kille den där. Och sen en alltid, en titt in på donken. Tjocka och dra vidare. Fast blev hemgång istället. Nu sitter jag och äter jordgubbar, är glad glad och säger godnatt.  

små djur på vår tomt.



Vi fick fint besök. Små djur på vår tomt. Egentligen grannens, men vi kan ju alltid låtsas. Så de fick stå modeller. Fina små rådjur. Säkert haft en bra dag. Strosat omkring på tomter. Vi har också strosat omkring. Jag och mina människor. I stan, sen har det ätits fika också. Stor chokladboll och läsk. Äggalergiker som man är finns det inte mycket annat att välja på. Snart ska det badas. Så bäst att byta om. Ha en bäst kväll.

ibland. sen är allt som vanligt.



Sommaren är precis som den ska. Massa fina människor. utlandsresa. sommarjobb. festival och musik. badande och dansande. upp och ner i landet. fina släkten. god mat. onyttig mat. Det finns ändast tre stora minus. För lite sol, för mycket regn. Min mobil är död. Och sommarlovet är alldeles alldeles för kort.


RSS 2.0