Hej hej valborg!



Tummen upp för att det är valborg idag, tycker ni inte? :)
Snart kommer våra gäster hit så det blir en snabbis nu. Men jag ber om ursäkt för det konstiga inlägget igår. Jag köpte skorna men ska lämna tillbaka dem.... Jag blev lika lång som min pappa och det är kanske inte riktigt vad man vill. Bajs för att vara lång just nu!

Aja, skit i dom nu. Hoppas ni får en br kväll o så hörs vi imorgon eller så :)

Jag har gått och blivit kär....



...i dom här!! Kommer inte ihåg när jag såg dem först men jag tror att det var kärlek vid första ögonkasstet. Jag brukar verkligen inte tycka att skor är en sån viktig grej, men asså shit! Jag vet att jag skulle bli otroligt lång i dessa skönheter eftersom jag redan är runt 1,76 lång men skit samma. Vi får se om jag kanske åker och kollar in dem imorgon med.... kanske till och med köper dem! Inte för att jag vet när jag skulle ha dem men det gör ju inget, kan gå runt med dem här hemma :D Kan man ha sånna i skolan? Näe kankse inte, fett synd...

Oj vilken nödvändig text det blev, inte alls patetiskt. Nej nej... Men det får ni klara er med. Kommer nog ett lite mer normalt inlägg om en stund eller så. Hej så länge! :D

Jag har blandannat målat



Heeeeeej! :)
Natten till idag sova jag inte ensam, jag hade nämnligen ett par sköna brudar som sov över hos mig. Mycket skoj! Tyvärr så var två av dem tvugna att gå vid 11 på morgonen så jag och Emma blev ensama, inte för att det var något fel med det:) Vi pluggade lite granna och fick även sällskap av Elin som också behövde plugga. Juste ja! Alla andra skolor började ju idag, men det gjorde inte vi för vi hade studiedag ;) Men imorgon börjar vi..... BAjs! Aja, det är inte så långt kvar i skolan så det är väl inte världens katastrof.

Jag har även hunnit med att rita och måla idag. Resultatet blev rätt bra men det får ni se en annan gång för nu börjar DH så jag måste sluta. Ha det bra! :D

Behöver eran hjälp!!!



Har suttit och ritat idag men blev inte riktigt klar för jag vet inte vad jag ska rita för hår på denna tjej! Så nu behöver jag eran hjälp. Vilket slags hår tycker ni att hon ska få??
Tacksam för hjälp!!! :D

Måndag är det idag



Ska på fotbollsträning nu, hoppas jag inte svimmar ute i värmen bara...! Ciao! :)

Just lika a dream


Ritad i photoshop

Hej hopp!
Nu har Linnea och Emma gått hem, tråkigt värre! Min dag har varit goodie goodie :) Jag har hjälpt till att fixa lite i våran bod, sen har jag även legat och solat på Elins trädgård tillsammans med henne, Emma och Linnea. Men sen kunde Elin tyvärr inte ha kvar oss där längre så vi gick hem till mig och såg på Hitta Nemo! :D Hoppas eran dag har varit bra, see you! :))

Då var påskafton snart slut



Hello :)
Har ni haft en bra påskafton? Jag hoppas det! Min har varit muy bien. Jag har solat en stund mitt på dagen, hoppas att brännan börjar ta sig. Inte för att jag tror det, men man kan ju alltid hoppas :)) Jag har även varit på ikea och tittat runt, alltid lika kul att åka dit.

Jag funderar på att ta fram ritplattan till datorn och rita lite, men vi får se...
ha det bra! :)

Påskharen har varit här!



Muuums! :D Hihi imorse var jag och Malin ute och letade påskägg och titta vad jag hittade! Så nu sitter jag här och äter godis och tittar på film. Mulan går på tv så självklart sitter jag och tittar på den :)

Långfredag | Långskjol


Kjol: H&M | Linne: Gina tricot | Bandeau: Monki

Go kväll!
Tyckte att jag var ganksa så fyndig med att bära långkjol på långfredagen, hehe! Min långfredag har iallafall varit riktigt bra. Började med att sortera kläder ur garderoben. Kankse inte var det roligaste man kan göra, men det var nödvändigt och jag satt ute och gjorde det så det blev rätt okej ändå. Sen låg jag och solade ute i det sköna vädret, tror tyvärr inte att jag fck speciellt mycket färg... Jag hann även med att umgås med min kära vän Jenny innan middagen. Otroooligt god middag btw, cannelloni! :)

Ha en fortsatt bra kväll!

Pluttenutt


Foto & redigering : Jag | Modell: Lille grannkatten :)

glad påsk



Hej hopp!
Sitter här med syster min och tittar på tv. Innan middagen satte jag och Malin upp fjädrar ute i en buske-grej på trädgården. Det blev riktigt påskigt och fint! Älskar alla färgerna! :D Hoppas ni har en bra skärtosrdagskväll! :)

Just like a rainbow



Hej hej hallå!
Sitter nu hos my litlle friendie Linnea. Vi tittar på Robin Hood hehe alltid lika bra :D Tidigare under dagen var jag i stan med lillasyster, jag hittade två långkjolar var av en bara kostadde 25 kronor! Men nu ska jag vara lite social med Linnea och inte sitta framför datorn. Ciao! :D

Imorgon, om tio minuter, är det skärtorsdag

Foto & Redigering: Jag | Modell: Syster
Go kväll! :)
Sitter och myser i Emmas rum. Vi har tittat på Greays och of the map. Två riktigt bra program om du frågar mig! :) Vet inte vad jag ska skriva om mer... :P kanske ett glad påsk? :) Aja, ha det fortsatt bra! :)

Lille katt, lille katt, lille söte kaaatta


Foto & Redigering: Jag

Tjabba tjena hallå! :D
Sitter nu och kollar på Nationaltreasure, tvåan. Har inte följt med i hela filmen men den är bra ändå! :) Linnea kom nyss hit också för vi ska plugga lite, trots att det är påsklov...Men vi ska göra det utomhus, så det blir chill :D Nu ska jag se klart på filmen, ha det bra! :)

Summer feelings


Foto & Redigering: Jag | På första bilden: Linnea

Hej hej hallå! :D
Idag ha varit en toppendag! Natten spänderades hemma hos Emma tillsammans med den andra Emman. Sen på morgonen ( runt halv tolv) åkte vi in till Kista för Emma skulle klippa sig. När vi var klara i Kista så cyklade jag och några sköna typer till Kanan för att ha picnic. Det var otroligt mysigt trots att det var lite kallt.
Vi hörs mer imorgon, natti natti! :D

Att vara trött efter denna dag är inte så konstigt



Hej!
Hehe, det blev en lite konstig redigering på den här bilden. Viste inte hur jag skulle redigera den så det blev... så här. Jag är som sagt otroligt trött nu. Mitt på dagen så hade jag och mitt lag våran första match för iår. Det gick inte så bra för vi hade knappt några spelare och det var sjukt varmt!
En timma efter att matchen var slut så skulle jag döma två matcher också. Har varit en helt okej dag som avslutas med att Emma kommer hit för lite Vänner-tittande nu efter att jag har ätit. Vi hörs imorgon! :)

Äntligen! :D



Ja!! Äntligen är inbjudningarna till vårfesten klara och ut delade! Vi har suttit med dom här dumma (inte så dumma egentligen, ganksa roliga!) korten i två kvällar i rad den här veckan, låter inte så mycket men tänk dig att sitta och skära papper i typ tre timmar i streck! Aja, nu är dom iallafall ut delade och jag hoppas att alla tycker att dom blev bra! :D

Denna dag har varit en konstig dag. Jag hade inga lektioner innan lunch pga håltimmar. Men jag gick iallafall till skolan för att äta men det var så otoligt fint väder så jag, Elin och Linnea bestämde oss för att äta utomhus, mys mys! Efter skolan så hade jag fotboll och sen direkt efter det så hade jag dans. Så nu är jag rätt slut och ska gå och lägga mig, så natti natti! :D

New girl


Ritad i photoshop

Hej hopp!
Hinner inte skriva så mycket, ska nämnligen snart möta upp Emmorna för att gå ner och äta pizza. Inte det nyttigaste, men det är gott och det är ju fredag! :D Sen blir det väl mys hos någon med tv tittande och allmänt skoj:) Tidigare underdagen så var vi i vällingby och jag hittade lite grejer som jag kanske visar imorgon ;)
Men nu ska jag börja fixa mig, adíos! :D

Tisdag-gadsiT



Hej hej och go kväll!
Idag har varit en jooobbig dag. Skolan var inte så jobbig och vi hade håltimme på so:n så det var chill. Det var efter skolan som var jobbig för vi skulle fixa vårfest (jätte töntigt, men vi får inte kalla den för vårbal...). Inbjudan tog typ hundra år att fixa och vi är fortfarande inte klara... men jag tror att resultatet kommer att bli riktigt bra :)

Imorgon är det nationella i engelska, Hjääälp! så jag måste nog gå och lägga mig nu. Måste ju vara pigg till det. oh noo! Kom precis på att jag glömt att köpa någon dricka att ha med mig....!! Aja får komma på något bra att ha med mig imorgonbitti ;) Natti natti! :D

Vår is in the air



Hejsan hoppsan! :)
Idag är jag glad för under dagen har jag varit domare på en fotbollscup och tjänat en del pengar! Wihoo! Jag var otroligt jätte nervös innan men det var faktiskt inte så svårt. Jag dömde fem matcher och i några matcher så var spelaran bara sju år. Det blev väldigt grötigt men det gjorde inte så mycket. Det var inte så jobbigt att vara domare men mina ben är ändå helt stela, kankse skulle ha stretchat mellan matcherna lite? :P

När jag kom sedan kom hem upptäckte jag att blommor har börjat slå ut på min trädgård, så jag var snabb ut med kameran och fotade de små blommorna, ovan är två resultat! :)

Ingen passande bild, men det är ju bara en bild



Promenden blev lyckad ändå och jag och Emma gick faktiskt riktigt långt! Först gick vi bara runt lite utan något bestämt mål men sedan kom vi på att vi var tvugna att köpa grädde til ikväll så då gick vi till konsum, fast vi valde en konsum som ligger lite längre bort, så att vi fick gå lite längre. Det var iallafall otroligt varmt ute och när det inte blåste och man stod i solen så var det nästan för varmt för att ha jacka på sig! :P
Kvällen kommer att spänderas med Emma och vi har planerat att baka kladdkaka, mums! Men nu hade jag tänkte läsa lite, men vi hörs! :)

Det blåser!!



Gud va det blåser ute! Itorsdags på fotbollsträningen flög(gled av vinden) till och med ett mål bort! haha :P Men just nu sitter jag inne och myser vid min dator, har instalerat photoshop på den nu så det är fett najs! Har haf det på en annan dator här i hemmet men nu är det på min dator vilket är mycket bättre! Jag ska snart äta och sen ska jag och Emma ut på en promenad ( om vi orkar). Men nu måste jag gå och byta om för jag sitter fortfarande i pyamas, hehe. Tjingeling!

Titta en knopp!



Skönt, nu är denna onsdag nästan avslutad. Vid lunchen så blev jag nästan deprimerad när jag tänkte på att halva min klass skulle ha bild och sedan sluta medans jag skulle ha hemkunskap och sen spanska!! Uch, gillar verkligen inte spanska och hemkunskapen har blivit så tråkig... Som tur var så var de båda lektionerna inte så jobbiga.

Just nu är det reklam men annars så sitter jag och tittar på Grey's anatomi. Sen är det Off the map och som grädde på moset så har jag sovmorgon imorgon! :D Sov så gott! :))

Are you gonna be my girl


Foto & Redigering: Jag | Modell: Jag

Hej!
Har nyss kommit hem från en fotbolls match. Den gick bra men inte fullt så bra som man hoppas på. Resultatet blev 0-0 men vi spelade bra så vi ska vara nöjda. Jag måste nu hoppa in i duschen men jag tänkte bara att jag skulle göra ett litet inlägg först :)

Don't stop believin'



Ja gott folk, det är fredag! :D
Dagen har varit bra. Efter skolan så gick jag, Linnea, Elin och Emma hem till mig. Vi hade det bra, bara bra. Sen efter att de hade gått så läst jag i min bok som jag bara måste bli klar med snart! Den är bra, men den går lite segt fram. Nu sitter jag och halvkollar på Talang, men funderar på att läsa istället :P

Ha en bra kväll, kram från mig!!! :D

RSS 2.0