Tisdag

Hej hej! :D
detta blir ett bildlöst inlägg, men ni får nöja er med det;)
Om en stund så ska jag åka till fotbollsträningen. Fast jag kommer inte att vara med och träna, kommer mest stå och titta på ;)
Är jätte trött också, måste nog gå och lägga mig tidigt ikväll. 
Men nu ska jag gå och hämta min jacka så att vi kan åka snart. Så bye bye :)

Tack!



Va snäll klass jag har! :) Om ni har läst mina tidigare inlägg så har ni läsa om att jag inte kunde följa med på klassresan för att jag var är sjuk. Men så gulliga som dom är så har dom sparat två choklader som jag fick idag. Tack så jätte mycket! :D
(gud va konstigt formulerat det blev, men ni får försöka förstå ändå)

Nu skulle jag egentligen ha fotboll, men ska inte gå på den (läs: förkyld!) så istället så får jag väl smaska lite på chokladen och plugga istället då? :P
bye bye så länge :)

Frukost


Foto & redigering: jag.

Godmorgon! :) Hur mår ni denna måndagsmorgon? :) Själv mår jag helt okej. Är lite krasslig i halsen, men ska iallafall gå till skolan ;) Till frukost blev det youghurt med bär. Super gott om ni frågar mig :D
Har egentligen fotbollsträning ikväll, men eftersom att jag fortfarande inte mår prima så ska jag inte gå på den :(

Vi hörs senare, hej så länge! :D

i will follow you into the dark


Foto och redigering: jag :)

Även denna bild togs igår. Mönstret där bakom har jag satt in efter.
Har precis ätit middag. (mycket tidig middag för att vara min familj!) Det blev någon kyckling inlindad i bacon och någon sås + pommes. Ska jag vara ärlig så var det typ bara pommesfritesen som var goda, men det andra gick ner det med ;)
Men vi hörs. bye! :D

raspberries


Fotot: Jag | Redigering: ingen.

Hej på er!
Idag har jag egentligen dans, men jag är ju fortfarande ( suck!) sjuk så det blir ingen dans för min del... :(
Tidigare idag så har jag och pappa skrivit upp mitt veckoschema, alltså lektioner och aktiviteter på eftermiddagarna. Det blev faktiskt väldigt bra för nu kan jag ju se när jag är ledig och så :) Tyvärr är det väldigt lite ledig tid och eftersom att jag vill kunna vara lite med kompisar också så kommer det att bli mindre bloggtid.

Men nu ska jag gå ner och ta en macka eller så. Men vi hörs kasnke senare ikväll. bye! :)

Barbie?


Ritad av mig på inkscape :)

Började på den här imorse men orkade inte göra klart den då... Men nu är den färdig. Är väl inte det bästa jag har gjort, men men ;)

Bubbles


Foto och redigering: jag :)

För ca tio minuter sedan tog jag dessa två bilder. Blev mest nöjd med den undre för i den fick fler bubblor skärpa på sig. vad tyckre ni? Vilken blev bäst? :)
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest legat i soffan och slöat. Astman har som tur är börjat att gå över lite. Oturligt nog så har jag blivit hostig! Jag orkar inte! Kan jag inte bara få bli frisk? :(

Men jag är fett sugen på att rita något. Jag får väl ta och plocka fram papper och penna och börja rita då ;)Vi hörs senare bye! :)


Det har jag inte berättat va??


Fula bilder. Men det bjuder jag på ;P

Det har jag glömt att berätta va? Att jag har fått tandställning! Den sattes in förra Onsdagen och det gjorde vääldigt ont ibörjan. Nu har jag vant mig vid den och den gör nästan inte ont. Visst är det fortfarande lite ömt, men det går bra att tugga. Eller det går nästan bra att tugga, jag kan inte bita med framtänderna än;)
Men nu vet ni det;) är det någon mer som nyligen har satt in tändställning? :)

Blir man inte lite sugen?!


Ritat av mig för några dagar sedan.

Kul att jag egentligen ska vara i Göteborg på klassresa, men att jag istället sitter hemma och latar mig. Varför är jag inter där då? jo för att min dumma astma inte vill gå över! Så jag kan inte ta ordentiliga andetag. :'( Det är därför jag inte kan åka till Göteborg: för det är ju ganska bra om man kan andas, eller hur?...

Ska till vårdcentralen senare idag för att kolla upp det ;) Men vi hörs kanske ikväll:)

Bambi


Foto & Redigering: jag :) Tycker ni inte att det lilla rådjuret bara är för söt? :)

hej på er! :)
Nu var det kanske en vecka sedan jag skrev något... hehe, förlåt. Men jag känner att jag inte har något att skriva om, lite bloggtorka kanske. Men jag tänkte att jag kanske borde skriva något iallafall.
om lite mindre än en timme ska jag till dansen. Det är första lektionen för den här terminen. Efter dansen så har jag fotbollsmatch. Vi får hopas att jag orkar med båda ;)
Men nu ska jag gå och ta något att äta. Men vi hörs! :)

en och två



Hejhejhejhejhej! :)
Idag är sista dagen innan skolan börjar... och näst sista dagen innan jag får tandställning...! Så idag måste bli en bra dag! Inte för att jag vet vad vi ska göra men ändå! :) Någon som har npgot förslag? :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så det får bli ett kort inlägg.
Men vi hörs när jag kommer på något mer :)

igår


foto & redigering: jag | På bilden: Emma, Emma och Emma (jag)!

God morgon :)
Igår: jag, Emma och Emma åkte in till stan för att ta lite foton. Tyvärr fick jag inte specielt många bra bilder, men jag ska visa dom bra senare :) Vi åkte först till slussen och sen gick vi tillbaka till stationen genom Gamlastan. Det var ju otroligt varmt igår, så när vi kom hem så cyklade vi nästan direkt till badat och svalkade oss! :)

Idag: Vet inte vad jag ska göra under dagen men på kvällen har vi iallafall fotbollsmatch. Det här blir andra matchen för den här säsongen, första gick inte så bra så vi får hoppas att det går bättre idag! :D

Vi hörs! :)

Torsdag


Dålig bild tagen med webbkameran... ;) Men i brist på annat så lägger jag ut den :P

Godagens alla kära läsare! :) Idag är det torsdag som ni kankse redan vet, för mig innebär det fotbollsträning vid klockan sex. Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit och läst för det mesta. Fast jag borde egentligen sitta ute för det är jätte bra väder. Om en stund kommer Emma hit, så vi får väl ta och sätta oss ute och steka i solen? :P
Men vi hörs folk! Bye bye :)

100811


Foto & redigering: jag.

Tjenixen! :)
Igår var jag, Malin och pappa på tekniskamuseet. Först så gick vi runt lite där man fick veta lite om bilar, metell, gruvarbeten och lite så. Sen kom vi till några rum där man fick testa på lite saker. Det var mycket roligare tycker jag :P När klockan var halv fem så såg vi på cino4. Det är som en bio fast i 4d. Det är som 3d + att stolarna rör sig och det kan blåsa eller skvätta vatten också. Den filmen vi såg på handlade om rymden. Det var faktiskt en väldigt bra och lärorik film. Dom hade gjort den så att det blev kul att lära sig :)

I allready miss it


Foto & redigering: Jag | Bilden är från när vi var i skåne på några kompisars landställe. Det var grymt sköna stränder!  :)

Go kväll! :) Det är så kul efter att jag har bloggat, för då höjs plötsligt statistiken, vilket jag gillar! :D
För en liten stund sedan kom jag hem från stranden. Jag vet, jag är galen men jag var faktiskt och badade. Det var inte jag som kom med den tokiga ideén, det var min lillasyster men jag kan ju inte följa med och inte bada! Det var faktiskt välldigt skönt i vattnet efter ett tag och vi hoppade från hopptornet flera gånger :P
Men nu ska jag fortsätta att läsa min bok. Den är super! måste kankse gör en recension. vi får se ;)
Men bye bye då :)

-+-+-+-+-+-+-+-+


Foto & Redigering: jag | Modell: Malin

Heeeeeeej! :D
Det var lääänge sedan jag skrev något. Ber om ursäkt för det men jag har verkligen inte orkat. Men nu börjar ju skolan snart så jag måste väl ta och börja skriva lite innan... För sen när skolan har börjat gissar jag att jag inte kommer ha lika mycket tid för det.
jag orkar inte skriva någon lång sammanfattning om vad jag har gjort i sommar. Kanske gör det i något annat inlägg, men det tror jag inte.
Just nu får ni nöja er med det här inlägget.
Vi hörs, bye! :)

RSS 2.0