Man måste ju passa på!



Vad har ni gjort idag? :)
Själv var jag och hälsade på min morfar, som bor på ett sånt där hem. Efter det var jag och Malin ute och åkte spark i en backe som ligger precis brevid mormors hus ;) Det var rätt så kul, men väldigt kallt! Men nu måste jag sluta, för min irriterande syster tycker inte att jag ska sitta vi datorn längre... hehe.
Så jag säger väl hej då! :)

Merry (sen) Christmas!!

Hej kära blogg läsare, det var ett tag sedan! :D
Just nu är jag hos några vuxna kompisar, som bor nära mormor. Som ni vet så har jag ju firat jul hos min mormor ;) ´Jag har fått massa fina julklappar, som tex. en kameraväska, tröjor och annat nödvändigt :)
Imorgon åker vi vidare till min farmor och har en liten extra jul där också, najs va!? :D Jag hoppas även att jag ska kunna uppdatera bättre där, för mormor har ingen dator, men det har farmor ;)

Bye, bye så länge :)

Dan före dopparedan


Fotot är taget av Emma, Sommarfreak.blogg.se

Idag åker jag till mormor och morfar och kommer vara borta i en vecka ;) JAg vet inte om det kommer finnas internet men jag hoppas det. Jag kommer iallafall ha med mig kameran så jag hoppas på att få fina foton :D Men nu hinner jag inte skriva mer, för nu ska jag packa det sista.

Hej då, och God jul! (i förskott :P)  :D

bubblegirl


På bilden: Malin som blåser tuggummi ;)

Nu sitter jag och Malin och kollar på lite tv. Tidigare idag har jag ju i V
ällingby och köpte klart dom sista julklapparna. Jag köppte även en bh till mig själv :)

Frendship, one of the best things in the world


Fotot är taget och redigerat av Emma, Sommarfreak.blogg.se. Och tjejen brevid mig heter också Emma :P

Idag ska jag julhandla det sista;) och det ska jag göra själv, för ingen annan kan i dag :( men det gör inte så mycket för då kan jag ju kolla på något till mig också XD
Tidiare idag var jag hos alergidoktorn och kollade lite med min astma, och den var väl som vanligt :S Men det betyde att jag var tvungen att gå upp tidigae för man sklle vara där nio...
Men nu ska jag ut och mata Simba och sen ska jag nog sticka till V-by. Vi hörs ;)

höst bild



Hej på er alla som förhopnings vis är gladare än mig... Eller jag är inte sur bara lite trött eller något :S
Idag har jag varit på öppethus på min danskola och dansat jazz:d Det var really fun! Efter det så åkte jag hem till Linnea. Där satt vi vid datorn och lyssnade på musik och kelade med hennes små gulleplutt katter :)
Men nu måste jag komma på vem jag ska åka och julshoppa med imorgon för Emma kunde tydligen inte imorgon! :S Aja, aja får väl åka själv :( den som vill åka med! Säg till! :D

Ibland är man lite konstig


Ett foto från en uppvisning vi hade med dansen i sommras. Vi skulle vara typ monster :S

Godmorgon! Måndag idag. Vilket betyder 4 dagar kvar till julfton!!!!!!!
Idag ska jag på dans med Jenny och Linnea, två av dom tjejerna jag var med igår ;) Vi hade det jätte roligt, spelade spel, åt glass med fruktsallad, och lite annat rollig :) Men nu måste jag gå och äta något för jag måste åka till dansen vi tolv. Vi hörs senare. Bye bye :)

Ett gammalt foto



... För jag är inne på min lillasysters dator och hon har inte så många bilder...

Nu är jag ny duschad, har ätit ( väldigt tidigt för att vara min familj!) och väntar på att klockan ska bli mera :P Vi åtta ska jag hem till min kompis med litte andra tjej kompisar ;) Ska bli fun!

Imorgon ska jag till dansen. Det är öppethus, så man kommer få gratis lektioner, goodie, goodie :) Sen har jag några julklappar kvar att köpa, som vi får se om jag köper imorgon eller på tisdag.
Men vi hörs kanske senare. Bye bye :)

Snöööööö!



Snön bara fortsätter att falla! Idag ha varit en julfixar dag.  Vi har målat några koppar so vi ska ge bort i julklapp, slått in julklappar och annat fixande ;) Vi har även städat Simbas bur, vilket var väldigt jobbigt! Fö allt hade frysit fast! Men med lite slit så bel den ren :) Och nu ska jag gå och duscha så att jag också blir ren :) Vi hörs senare :)

Stardust



Sitter och kollar på en film som går på fyran just nu. Det är en fantasy aktig film, men rätt så spänande och bra. Fast jag vet inte om jag kommer orka se klart på den. för mina ögon blir allt tyngre och tyngre...

Så god natt på er :)

new shoes!



Vi var ute och julhandlade och titta vad jag hittade! Ett par nya skor från dinsko.
Hela idag har jag och min familj varit och julhandlat. Vi åkte till Sikla där det tydligen finns en galleria. Det var väl helt okej där och vi hittade lite smått och gott till varndra ;) Fast jag har fortfarande inte handlat allt...

Någon som ser skillnaden?



AA! jag är verklige nöjd! Tack så jätte mycket Emma :D Vad tycker ni? blev det bra? :)


Spots



hej, vad gör ni?
Idag har jag varit med mina kompisar och sjungit singstar och blivit fotograferad ute i snön :D Det var kul, men kallt. Så nu sitter vi och värmer oss under filtar med varm choklad i handen och en film på tv:n. Mysigt, mysigt :) Men nu ska jag fortsätta kolla ;)

Godmorgon...


...Alla morgon pigga! :D
Just nu sitter jag och Emma och myser i soffan, medans resten av oss fortfarande sover ;P Men idag får vi sova, för idag har vi julloooooooov! Och man känner verkligen att det är jullov för det är jätte mycket snö ute :D

Färgstarkt


Cool bild va? Det är Malin(min lillasyster) som tog den, och sen har jag redigerat den ;)

Hej där! :D
Nu är det jag, Emma, som skriver igen ;) Nu har vi varit på skolan och haft avslutning! XD Really nice. och i aulan så hade lärarna klätt ut sig till döingar och spelade upp Thrillir! Haha, det var skit kul!

kanske skriver lite mer senare ;)

Jenny här!

Hej alla roliga läsare!

Jag heter Jenny och gästbloggar i dag. Roligt, roligt!
Nu sitter jag, Emma x3 och Linnea. vi ficksar oss innan vi ska i väg på Julavslutning på skolan, vi ska vara där 17.45.
Lite om mig :
Jag är 14 år och går i samma klass som Emma. Vi har kännt varandra sen vi gick på dagis. Jag älskar att dansa, jag dansar disco och även tävlar i de, sen dansar jag även lite Balett, street och olika jazz danser. Jag har dansat sen jag var 4 år. Jag har en hund som heter Vera och hon är en toy pudel. De är den minsta sorten i deras pudel ras, hon är 27cm och gränsen till Dvärg pudel är 30cm så hon är precis under.
När jag inte dansar eller är med min hund eller med kommpisar så går jag ju i skolan. De går ganska bra för mig i skolan. Om ni ser nåt stav fel så är det för att jag har dyslexi, när man har dyslexi så är man inte dum i huvudet. De är bara att jag har lite svårare en anndra att läsa och skriva. De många inte vet är att de är många kändisar som har dyslexi, t.ex. Will Smith, Kungen, Prinsessan Viktoria, Tom Cruise, Walt Disney, Lenoardo Da Vinci, Cher, Jamie Oliver, Albert Einstein. Dyslexi är nu jätte vanligt i världen just nu. De hindra inte att bli rik och berömd, De är bara att man får jobba lite mer en anndra i skolan.

Nu vet ni typ allt om mig. Hehehe...
Nu ska jag gå Vi ses nån annan gång!


Puss och Kram och nyp i stjärten!  // Jenny


creepy..?


Det är egentligen inte en mörk bild, men jag hade tråkigt och över överredigerade den ;P

Hallå där! :D

Shit va det är kallt ute!!!
Idag har varit näst sista skoldagen för det här året. Najsigt va?! Efter skolan åkte jag, som alltid på onsdagar, till dansen. Vi har börjat med fys träningar på onsdagar, vilket är grymt jobbigt, men också väldigt bra. och idag kan man verkligen säga att jag fick en personlig tränare, för alla i min grupp förutom jag och en till tjej var borta... Så det blev riktigt jobbigt. men också bra för då fick vi lite privatlektion av min danslärare sen. :)

men nu ska jag gå och lägga mig ;)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...



...det var väl roligt, HURRA!
Gud! Idag har det bara snöat, snöat och snöat! Det är ju jätte roligt, men lite jobbigt när man ska gå :P

Idag efter skolan så åkte jag, Emma och Emma till Kista. Jag köpte en tröja och en ny almanaka (för min nuvarande är jäte dålig!) Efter det gick vi (det var svin kallt) hem till Linnea för att titta på hennes hemmagjorda julkalender. Den var jätte fin :)

Just nu sitter jag och titta på Bridget Jones dagbok som går på 5:an. Den är väl helt okej, men jag tycker lite synd om henne.
Aja, vi hörs mer imorgon :)

Gästbloggare: emma! :D

Tjaa! Läget med er då?
Nu är det då jag emma som skriver. Alltså inte Emma(jageja.blogg.se) utan emma(emmaahlin.blogg.se).
Jag är här innan våran träning för min lillasyster och hennes lillasyster är hos mig och jag orkar inte vara hemma när dom härjar:p.

Men nu lite om mej:
Jag har en blogg som heter: http://emmaahlin.blogg.se LÄÄÄS! :D. Iallfall. Jag gillar att spela fotboll,rida och vara med vänner. Som dom flesta andra ungdomar. Men jag är inte om dom flesta ;). Jag är kompis med Emma, hehe skojja. Nej men Emma är en skööööön brud!:).
Men nu ska vi/jag plugga, men vi får väl se hur det går.. :p. Mej får ni säkert höra av nån gång till i livet:p.
Hejdå! <3

Det där är jag, hehe en liten flumbild på mej :p.  Nu vet ni!
Ha en bra fortsatt dag! :D

Friday



Hej alla glada! :D

Idag är det fredag, najs! Vi ska ha gäster ikväll, fast efter middagen så ska jag hem till en kompis och titta på idol finalen;) Ska bli kul :D

Har ni tänkt på hur snabbt det blir mörkt ute? Det har iallafall jag. Det skulle vara mycket mysigare om det låg snö på marken! men nej, det gör det inte.... Hoppas det kommer till jul! :D

Titta bara!



Jag önskar verkligen att jag kunde illustrera så här!! Fast det är ju typ omöjligt!! XD

Jag är hemskt ledsen för min dåliga uppdatering, men jag har inte haft någon lust att blogga. Vet inte varför...
  Jag har i och försig hållt på med en väldigt bra bok som jag precis läst ut nu. Det är kanske den som har tagit mitt intresse. Aja, nu är den iallafall slut.

Att det redan är den 10:de december är ju helt ofattbart! Bara 14 dagar kvar tills.... :D
JUL!!! :D

Första december



Sitter och kollar på desperate houswives. Är helt slut efter klättringen nu efter skolan. Som ni förstod så har jag varit och klättat. Vi var där med klassen fast det var inte så jätte många som kom, men det var kul ändå ;) i början var jag typ livrädd men efter ett tag så vågade jag lite mer ;) Det var väl roligt men väldigt jobbigt. Jag trodde inte att det skulle vara så energi ansträngande, men de var det, man fick värsta ont i armarna.
men nu ska jag fortsätta tita, I see you :)

RSS 2.0