Candy girl



Fredag!!! Och början på höstlovet!! :D
Tidigare idag var jag hos Jenny. Där slappade vi mest ;)

Idag är det packning som gäller! Jag har inte packat någonting än! hehe...
Men nu känner jag att jag börjar bli väldigt hungrig och tycker att mamma och pappa borde komma hem snart så att vi kan äta, och packa... :D

Vi hörs senare.

A big smile!



Jag tror inte att ni har sätt den här va? Den är inte klar än för hon har ju inge hår:S Men jag vet inte om jag kommer årka göra klart den heller. För den har legat där i typ en månad och jag har fortfarande inte gjort något...

Men nu måste jag sluta. Har nämnligen fotboll om 25 minuter och ska åka om tio och jag har inte äns byt om!
Vi hörs senare :)

Mörkret lägger sig nu



Hur mår ni? Själv mår jag bra ;) Men nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar här i soffan, haha!
God natt! Vi hörs imorgon! :)

Jenny, my friend!



Love the pics! Dom är på min vän Jenny, som ni kanske förstod på rubriken ;) Vilken tycker ni blev bäst? Den i färg eller den i svartvitt?

Snart ska jag på fotbolls träning. Tänkte bara att jagsklle lägga in något litet snabbt. Vi hörs! ;D

Måndag



Snabbis...
Hej på er! Idag är det måndag vilket innebär att jag åker till Japan och Sen Kina om bara 5 dagar!!!!! AAA! Jag längtar...!!!

Skolan var som vanligt idag och jag slutade med bild. Nu är mina händer svarta för på bilden håller vi på med bläck. Men nu måste jag gå och ta något och äta och sedan fortsätta med läxor. See you!

I gotta feeling...



...Thats tonight´s gonna be a good night

Nu har jag, Emma och Emma ätit en väldigt god middag från "Ban tai" och sitter och kollar på en film. Filmen heter Prison break och är väl ganska spännande och bra :) Emma och Emma ska sova över här, men vi kör en ganska lungn och stillsam övernattning för jag pallar inte hålla på att stoja och greja.
   Snart ska vi börja proppa i oss massa godis. Så jag tror jag säger god natt redan nu. Vi får se om jag skriver något senare, men antagligen inte. God natt.

Riktig höst



Gillar bilden väldigt mycket, den känns så höstig!
Idag har jag varit på dans, tyvärr har jag kommit på att jag inte kommer kunna vara med på uppvisningen. Men nu ,måste jag nog gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!


Juste! Dom tre första som gissade rätt på illustrarions "tävlingen" var:

Johanna

Linnea

Maria

Kul att ni kunde se vem det var! :-D


Gissa bloggerska!



Det blev inte den bästa för jag är ganska dålig på att illustrera, men men...
Gissa på nu! Dom tre första som gissar rätt får en länkning! :D

Snabbt...

Nu ska jag på dans, vi får se om jag kan dansa något. Jag har ju sträckt mig.
Hej då! Vi hörs senare;)

Peace



Good morning!
To day it´s Saturday.
Lite bilder som jag ritade för någon dag sedan. ad tycker ni, fick jag till värklighets känslan?

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Det är ju jätte fint väder ute men det är ändå väldigt kallt. Har funderat på att fixa lite på bloggen, känner att designen är ganska väldigt gammal. Men jag är inte så jätte bra på sånt :/

Dåliga bilder, men det är iallafall något ;)



Friday!
Efter skolan så stack jag, Emma och Emma till Stinsen med buss. Det tog lite mer tid än vad vi hade räknat med, ca en timme! När vi kom fram så åt vi lite granna, för alla var jätte hungriga.
Emma hade med sig sin kamera så jag och andra Emman provade lite kläder medan Emma fotade. Sen var vi tvungna att åka hem för att inte komma hem för sent.

behind the clouds... is the moon



Hejsan hoppsan bloggen, och alla blogg läsare! :D

Jag har sträckt mig! :( så jag kunde inte vara med på fotbollsträningen. I skolan hade vi lite japanskt tema idag ( vi har bara haft roliga lektioner den här veckan) så idag fick vi vika oregamii och ha joga. Min trana som jag vek blev inte alls specielt bra, men jogan var jag väll ändå ganska bra på tror jag.

Men nu är jag trött och måste sova. Även fas jag börjar tio imorgon! Tio! :D Måste ju få min skönhets sömn!
God natt

When the Sun Goes Down



Idag hade jag orgentering i skolan. Det var ganska så roligt Jag och min kompis Josefine var "orgenterar-kompisar" och vi kom först in och hade tagit alla kontroller XD Tyvärr så gjorde jag illa mitt knä. Jag skulle hoppa över ett litet dike men när jag landade så landade jag på mossa och halkade och slog i knäet. :(

Jag har även varit och tagit enu en vaccins spruta. Det gick väll helt okej tycker jag, lite grinande men annars var det väll okej. Efter det så skyndade jag till fotbolls träningen, som var som vanligt. Och nu sitter jag här :) Ska snart gå och duscha tror jag, men först tror jag att det är mat som gäller. Jag måste i-och-försig hinna till TV:n för idag är det ju sesongs start av desperate houswives. :/ Jag kommer nog på hur jag ska fixa allt.
Vi hörs!

två foton från cupen



Nu är jag tillbaka!
Det gick tyvärr inte så bra för oss i cupen. Men vi hade iallafall roligt! :D
Vi sov på en skola någonstans i örebro och åt även mat där.
Ellinor, vår målvakt, hade värsta oturen. Först så blir hon typ tillslagen i magen av någon motståndare. Sen så blir hon på någotsätt dobbad i ansiktet. Och nu idag på sista matchen blev hon dobbad i ansiktet igen, på samma ställe också! Stackare!



Thomas Nordahl cup, here I come!



Hej. Dålig uppdatering som vanligt.

Idag är en rolig dag, för idag sticker jag och mitt fotbolls lag på cup. Det ska bli jätte roligt! :D

Men nu måste jag tyvärr sluta :( Måste packa i det sista i resväskan ;)
Vi hörs kanske lite senare i kväll, eller när jag kommer hem (Söndag).
Bye bye! :D

RSS 2.0