Sista, men det är vi glada för också.

Hejhejhallå. Idag är sista dagen. Hejdå alla småttingar på dagis. Nu börjar mitt sommarlov på riktigt. Pengar har jag tjänat också. Glada är vi idag. Fint väder och knasiga bakelser att äta. Träffa fina vänner och leva. Nu ska de två sista timmarna jobbas. Ha en bäst fredag.


till månen och tillbaka


-för inget är omöjligt.


Igår var och idag är.

Hej och Gokväll.
Igår var midsommar. Så vi firade. Inte bästa, inte sämsta. Glada var vi i alla fall. Åt gott gjorde vi också. På natten bastade vi. Klockan ett så hoppade vi i vattnet för att svalka oss. Roligt. Som alltid. Sen har vi varit hemma och fortsatt med projektet på tomten. Det gick bra och man börjar se resultat. Glädje. Nu ska det ätas mat och sen drar jag vidare till kompisar. Ha en toppen kväll.


Torsdag med en glad morgondag.

Hej hej med dagisbarn. Nej, för förskola heter det visst. Nu är sommaren igång. Med jobb och bättre kvällar. Sol är det idag. Var det idag. Så alla barn fick leka i vatten. Vattenslang och oj så blöta barn. Nu sover alla. Sen låter de igen. Imorgon är en ledig fredag. Tummen upp och ha det bäst.


Om allt var som jag ville. Skulle inte livet vara sig likt.

Jag gillar mitt drömmarnasrike. Där är det som jag vill. Där är du och jag tillsammans. Sen vaknar man upp. Och inget var på riktigt. Ligger och vill tillbaka. Men sen kommer man på att man har fått sommarlov. Och vips, så är allt bra igen.


Vi ler, för himlen ler mot oss.

Hej godmorgon och fint väder. Nu ska det ätas jordgubbar och njutas av sista dagarna med klassen, på ett tag. Igår var det bara betyg. Hela dagen. Så jag ritade. Tada. Och ha en bra dag.


Δ



nytt. och nu flyger vi vidare till drömarnasrike.

RSS 2.0