sockervadd ska det vara.

Hej hopp med leende som visar tänderna. Glada är vad vi är. Igår var det grönalund med fina vänner. Åkte bergochdalbana och tryckte i mig massa gott. Idag vart jag utan skola. Var hurtig och sprang. Sprang hem till vännen min och tog en dusch. Sen har vi bakat och mått bäst. Nu ska det tittas klart på tv och sen drömma sött.


Kärlek till alla mödrar idag

Hej. Glad här. Vädret är på topp. Jag har tjänat pengar. Haft en härlig helg och Sverige vann. Nästan ingen söndagsångest. Det njuter vi av. Har varit och badat. Ätit godis. Solat. Blivit brun. Lovet kryper sig närmare och närmare. Ha en bäst kväll och ge din mamma en stor kram.


Himlen är blå, som det ska vara.

Hej och hallå. Alla hade matteprov igår. Men inte vi. Vi naturare. Lite coolare och har idag istället. Idag är det vackert. Sommarsol och bruna ben. Glädje. Fast först matteprov. Blää. Men sen är det över. Snart är det sommar på riktigt. Med lov. Alla längtar vi. Himlen är blå och ha det bäst!


Söndag

Hej igen. Som alltid.
Lyckad helg. Älskar dom. Speciellt dom långa helgerna. Nu är det sol och mer sol. Lycka. Sen var det och ska även bli match. Ätit en massa gott och blivit tjock om magen. Längtar till sommarlovet. Mycket. Nu ska huden få stekas. Ut i solen och ha det bra.


Ingen bryr sig, egentligen.

Vaknade av hemska drömmar. Handlade om skolan. Blev stressad i onödan och sen dömde jag match. Tjänade pengar och blev lycklig i solen. Träffade mina medspelare och visade våra leenden för kameran. Kom hem och läste min favorit och nu är jag hungrig. Hej och ha ett bra veckoslut.


fast första ska jag ha idag.

God morgon. Låt det regna nu. Jag vill ha en fin kväll. Så började solen lysa istället. Jag gillar idag för idag är en fredag. En fredag utan skola. Oj va skönt. Sen ska det fixas och jag ska göra matte. Matematik. Nu vill jag ha sommarlov. Jag har fått sommarjobb också. Glädje och lättnad. Fast först ska jag ha idag. Njut av fredag!


Söndag, som vanligt.

Hej och god morgon! Är livet bra? Ganska. Skönt med helg, surt att den är slut. Fast inte än. Idag är kvar. Så ska det spelas match också. Igår var en lång dag. Med kemi som underhållare, en hel dag. Fast kvällen var grym. Imorgon är det skola igen, låt veckan gå fort.
Ha en bra söndag.


det är ganska bra nu.

Hejhejhej.
Ledig tisdag är aldrig fel. Ligger ute i solen. Igår var det Valborg och den var bra. Solen är varm och gräset grönt. Längtar till riktigt lov. Nu ska det stekas. Ha en bäst dag!


RSS 2.0