Know your enemy



Åh! gillar inte nya utseéndet, eller vad man ska säga,på blogg grejen (där man ser alla inlägg man har skrivit och sånnt) man måste typ klicka på publisera två gånger för att det ska publiserars, väldigt iriterande!!

Idag har varit en bra dag tycker jag :) Slutade efter hemkunskapen. På hemkunskapen bakade vi små franskor, det var jätte gott! :) Efter skolan gick jag, Emma och Emma hem till Emma, Där bakade vi också, fast scones( det var ännu godare!) Emma och Emma pluggade lite medans jag hjälpte till, för för en gångs skull hade jag inte några läxor! Kändes riktigt skönt!

What If I don´t have anythingels to say


Lördag



Jag lever! Har bara inte hunnit blogga! sorry.. :)

Idag var en speciel dag för min lilla syster, Hon fyllde år! Gå gärna in och gratta henne på hennes blogg! Malin tyckte att vi skulle göra något roligt idag, så det blev bowling. Det var roligt men tyvärr van jag inte... ;) Sen ikväll så blev det hembakt pizza till middag. Mums!

Juste. förra inlägget skrev min kompis, kan ni gissa vem hon försökte vara? :P

Tjatja Bloggen!



Hejhej Bloggen!

Vad händer?

Själv sitter jag med världens bästa Jenny och Linnea. Vi är hemma hos mig och spelar Wii. Jätter kul... Vad ska jag göra i kväll?? Jo min gudmor kommer och mina päron är borta och min syster är hos en kompis. De blir en lungn kväll. Ska gå nu men vi ses sen!

Puss och kram och nyp i stjärten!
Från eran Emmis! :)


Fånga dagen, fånga droppen



Hej alla ni där ute (inne)! :D
Idag har varit en chill dag. Vi slutade ett för No:n var inställd. Najs! :D När jag kom hem så fick jag lite fotoinsperation, så jag gick ut och fotade. Tyvärr fanns det inte så mycket att fota... Men jag fick några bilder iallafall. som den ovan.
Jag har även pluggat svenska, vi har prov imorgon (!) Men det ska nog gå bra, känner mig ganska så säker. Men jag ska ändå snart gå och fortsätta plugga ;)

See you later :)


Vi fryser ihjäl, det är så kallt. Stackars barn, men snart blir det varmt...?


Man längtar lite till värmen tycker jag...


Det är kallt! Eller det har i och försig blivit lite varmare nu idag, men det är ändå kallt! Och vi harhaft det kallt hemma också, för värmen har inte riktigt fungera. Men nu är den fixad, så nu är det ju lite bättre.
Jag gillar snön, men inte kylan. Jag tycker att det kunde få vara snö men lite varmare. Håller ni inte med? :)

Nu är jag trööt. Fattar inte att jag lyckas vara uppe när jag vet att jag är trött. Jag är lite knasig XD Men nu ska jag nog gå oc sova. natti natti :)

Emma, Emma, Emma...



För någon dag sedan satt jag och Emma och skojsade lite i photofiltre. Detta blev resultatet:

Måndag igen då... Skola. Det känns som om helgen var väldigt lång, men den kunde gärna ha fått varit ännu lite längre! XD
Men nu måste jag gå och borsta tänderna. Vi hörs väl senare ;)


RSS 2.0