Sol och regn samtidigt är knas


Tröja: Lindex | Jeans: Cubus | Örhänge: Har jag fått ^^

Heeej!
Asså shiit va jag hade problem med kläder imorse. Jag har ett par strumbyxor som jag vill använda men jag kom verkligen inte på vad jag skulle ha dem till... Så det blev jeans och tröja istället. Lite boring men jag kom inte på något bättre ^^
Har nyss varit och tränat 5 åringar i fotboll. Gick inte sådär jätte bra eftersom jag var själv med 16 tjejor som inte vill lyssna på vad jag sá. aja, jag får betalt så jag är glad ändå :D
Men nu måste jag plugga lite. Har läxor nästan hela tiden, men det är chill så länge det inte är glosor :)

Ha det bra! :)

Så var det söndag



Hej hej!
Lysnar på musik, har det lite sådär halv brottom. Jag måste byta om, ska åka och titta på syrrans match sen ska jag vara domare också. Hinner inte skriva.

Ha det bra!

Hej hej hemskt mycket hej



Hej du!
Bra dag? Jodå helt okej. Vi hade en rätt kort skoldag, varav en lektion var idrott så det var nice. Jag satt sedan kvar i skolan en stund efter med några klasskamrater och gjorde matte läxa. Skönt, slapp man ta hem den tunga boken.
Hem, bytte om och var sedan knatte tränare för 5 åringar. Gjorde läxor. ska nu äta.

Ha det bra!

Someone like you


Bild: Emma Lindmark[jag], photoshop

Heeeeej!
Jag har ingen tid. Skolan har börjat. Ritade bilden för några dagar sen. Har match senare idag. Väntar på att mina potatisbullar ska bli klara.

Nu är dom det. Ha det bra! :)))

lila är inte alla blommors färg, men några



Heeej!
Nu har min skola börjat, Blackeberg blev det. Känns som en bra skola trots att vi började så himla tidigt... Imorgon börjar vi med det riktiga schemat så då får man ju känna hur det känns på riktigt. Hjälp!

Ha det bra!

är det onsdag idag?

Heeeeeeeej!
oj nu var det länge sedan! Men jag kan inte rå för det, jag har ju varit varit på semester.
För mig och min familj blev det Rohdos vi åkte till den här sommaren, och åhh va bra det var! Vi har knappt gjort annat än att ligga på stranden i den stekande värmen och njutit. Vattnet och maten var också underbar! Bilder kommer!

Kommer nog inte blogg nått mer under resten av vecka, så ha det så bra!

RSS 2.0