inte tisdag, men snart så



Packar och packar, snart bär det av.


Glada fötter, Glada ben



Heeej!
Lördagar är alltid bra, så såklart var även denna det! Jag har hunnit med rätt mycket saker idag. Jag har både bättrat på min bränna och köpt lite saker, ett par knästrumpor i vinrött och ett par strumpbyxor i senapsgult, båda från Bikbok. Jag hade förut ett par senapsgula strumpbyxor, men dem gick det hål i... Jag köpte en bok igår också, skuggvarelser. De har även satt in andra delen av boken i den, blodets röst. Hoppas det är bra böcker!

Snart blir det väl mat tror jag, kyckling med pommes yummiiii! Sen kommer Emma pemma hit. Det är som sagt lördag idag så ha det riktigt bra nu!

Dag och inte natt



Heeej!
Jag tror att mitt huvud har som en egen liten väckarklocka i sig för jag har vaknat runt nio varje morgon den här veckan. I och försig tycker jag att det är en rätt bra tid att vakna så jag ska inte klaga. Nu på morgonen har jag inte gjort mycket annat än att slappa och titta på tv men nu tänkte jag hoppa in i duschen. Jag skulle senare behöva åka och köpa en ny bikini, men vi får se om det blir idag eller imorgon.

Ha det så bra!

Medans jag har varit borta har jag...


Foto: Emma Flygare

...Blivit stressad pga inställt tåg. Cyklat. badat. Ätit good mat. Spelat kort. spelat badminton. Simmat i kallkbrott. Blivit irriterad pga att jag glömde min kamera. Åkt bil. sovit. Ätit godis. Klappat hästar. Ridit på hästar. Inte blivit allergisk. Gått promenad. Tappat hund. Hittat Hund. Ätit glass. Tittat på film. Fotat. Blivt fotad. Gått i skogen. Blivit mygg biten. Blivit broms biten. Dampat ur på flugor. Önskat att poolen var klar. Tittat på poolegubbe utan tröja. Önskat att han var snygg och inte hade tjock mage. Slappat. Druckit läsk... Och har haft det riktigt toppen!

Dagen före en annan dag



Heeejsaan!
Om mindre än en timme ska jag möt upp Linnea vid bussen för att sedan åka till gymmet. Men innan måste jag hinna äta något, packa och klä på mig så det är nog bäst att jag börjar rätt snart. Senare idag ska jag och Emma åka ut till hennes landställe, till det har jag som tur är redan packat.

Måste dra nu, men ha det så bra!

Pankakor med sylt



Heeej där!
Idag har varit en sköön dag. Jag har legat ute i solen och solat, tror till och med att jag somnade en stund. Sen har jag stekt pankakor. Lyxade till och med till en med hallon och chokladsås, vilket blev mycket mumigt! Sen har jag också läst ut min bok. Åh va jag ogillar att läsa ut böcker då måste man vänta så länge tills fortsättningen kommer...

Ha en fortsatt bra dag och testa nästa gång du gör pankakor att ha på hallon och chokladsås, det blir toppen!

Tisdag



Sitter nu och väntar på maten som står inne i micron och blir varm. Det är någon indonesisk färdigrätt. Idag är det fin fint väder så när maten är uppäten ska jag gå ut och lägga mig i solen. Ha det bra!

En liten drömfångare runt min hals



Hej hej!
Nu har jag sprungit, duschat, ätit och tittat på Smallville. Dags att dra in till stan

Flädersaft är gott

Heeej och go kväll! Sitter nu i Emmas säng och tittar på filmen systrar i jeans. Jag har läst några av böckerna så jag tycker att det är rätt kul att se :p Har även ett glas flädersaft brevid mig och guud va gott det är! Det är bland det godaste som finns nu på sommaren. En blandning av sött, syrligt och lite, men bara lite beskt :P
Ha en bra kväll och drick mycket saft!

Låt det va som i en film



Goood morgon!
Nu är det kankse snarare förmiddag men god morgon låter mycket bättre än god förmiddag... Jag och Emma har bestämt att vi idag ska spela tennis. Jag tro inte att jag har pelat det förut, men någon gång måste ju vara den första. Det ska i allafall bli kul!

Hoppas att du får en bra dag!

Det är okej att vara glad nu



Det är okej att vara glad nu för jag har nyss fixat en ny design till min lilla blogg. Gud, jag hade verkligen tröttnat på den andra. Det finns några små skysterningar som fortfarande måste fixas men det får bli imorgon eller så för gud... klockan har redan hunnit bli tio i två, på natten! Inte bra jag måste sova!

God natt och dröm fina drömmar! :)

Mys i mysiga byxor



Oh! Har ni sett mina nya byxor? Absolut mina nya favoritbyxor! Köpte dem för några dagar sedan från cubus och jag tror jag har använt dem nästan varje kväll, hihi.

Snart kommer Emma hit, vi har hyrt film och jag har köpt godis. Jag tror även att det finns glass i frysen som vi kan ta, mums! Till middag åt jag och Malin sushi och till er som inte har smakat det: fy skäms! Sushi är såå gott och det är så himla kul att äta med pinnar också, älskar det!

Hoppas att ni har haft en bra dag och ätit en lika god middag som jag har! :)

klar



Heej!
Jag har en ny tekning att visa er. Jag började att rita skissen för den i onsdagskväll och den blev klar igår. munnar brukar vara mitt stora problem -om man inte räknar med hår- men den här gången blev jag faktiskt väldigt nöjd ^^

Idag blir det BIO!



Heeej!
Hjälp! Snart ska jag och Emma gå och se sista delen av Harry Potter. Är sååååååå taggad! När filmerna började komma var jag inte så stort fan, jag tyckte snarare att de var rätt läskiga hehe. Men nu gillar jag dem starkt så det är lite synd att det är sista filmen... Men men ska bli otroligt kul ändå!

Tidigare idag var jag på pappas jobb och tränat. Alla maskiner var upptagna så jag och Malin simmade i ungefär en halvtimme istället. Vet inte om simmning är så stor träning men det kändes ju iallafall i benen :P Men nu ska jag bara sätta på mig ett par tights och sedan gå till Emma.

Ha det bra och njut av sommarlovet! :)

Små droppar trots att det inte regnar



Godmorgon!
Åh, jag kunde gärna ha sovit lite längre imorse men jag hade ställt klockan på halv nio för att jag och Malin skulle ut och springa. Tyvärr var vi för lata för att komma ut, vi ska istället åka och träna på pappas jobb senare idag. Just nu sitter vi och kollar på film men ska nog snart gå och fixa med lunchen.

Hoppas du får en bra dag och fick sova lite längre än jag gjorde! :)

Söndag kväll



Heej hej!
Idag har jag och Emma gått till kista, duktiga flickor! Det var inte så jobbigt, men man blev otroligt törstig! När vi var där gick vi runt i de flesta affärer och tittade. Gud va alla har reor! Jag hittade faktiskt tre saker, fast dem får ni se imorgon för nu ska jag gå och sova!

Igår var igår tills det blev idag



Hello! :)
Urs, jag hatar sprutor och igår var jag tvungen att ta två stycken, inte roligt! Så nu har jag två pyttesmå hål i vardera arm, hjälp! Tycker det är obehagligt bara jag tänker på det.. Som tur var blev dagen bättre sen. Kvällen spenderades med ett födelsebarn och tre pers till, vi hade det riktigt trevligt och satt ute och pratade i flera timmar.

Nu snart borde Emma komma hit. Vi ska göra lunch och jag börjar bli riktigt hungrig, eftersom jag inte har ätit någon frukost, hehe vaknade vid 11 och tyckte att det verkade lite onödigt att äta frukost då... När lunchen är uppäten ska vi ut och gå. Förhoppningsvis pallar vi gå ända fram till kista. Vi har ju faktiskt gjort det förut så det ska vi nog klara. Jag måste köpa ett par sommar skor, kan ju inte gå runt i convers hela sommaren.

Ha en bra dag och deppa inte ihop för att vädret inte är lika bra som igår!

Aj!



Heeej!
Idag har varit en vaaaarm dag som har spenderats på stranden tillsammans med syster. Solen gassade och vi badade en massa. Sen när vi var påväg hem och skulle sätta på oss kläderna så upptäckte vi att vi hade bränt oss! :O Solen hade då hunnit gå ner på sidan av himlen så det är bara vänster sida på  mig som är bränd, men ändå, det är nästan värre för det ser sjukt fult ut... Nu sitter jag och malin och öser på med aftersun för att svalka oss. Hoppas att brännan lägger sig snabbt! Pallar inte!

Hoppas att du har haft en bra dag och inte har bränt dig... Godnatt! :)

Ja, mitten bilden är bakifrån...


Linne: H&m | Shorts: Ginatricot | Hatt: Glitter |

Hej hej du där!
Denna dag gillar vi, tummen upp! Mycket sol och bad. Kanske inte så mycket bad under dagen, då låg jag mesr bara ute i solstolen och svettades som en gris. Bad blev det senare fram mot kvällen tillsammans med Emmsi. Jag älskar sånna här dagar, när värmen fortfarande är kvar trots att klockan är åtta, love it! Nu är tyvärr klockan inte åtta, så man borde väl gå och lägga sig så att man orkar med morgondagen... Eller så gör man inte det för att det fortfarande är lov imorgon också. Yippie! :)

Hoppas du har haft en bra dag!

Kladd



Hahah, jag är trött och ska sova men jag kände för att rita. Bestämde mig för att göra en kille, det gick tyvärr inte så bra... Men ni får se resultatet ändå!

Godnatt! :)

Letar mig ut, blinkande ljus



Heej!
Idag har varit en skööön dag! Mycket sol och lagom slapp. Jag och malin var ute och sprang som vanligt på morgonen. Eller idag körde vi intervaller i en backe. Sen har jag mest legat ute i solen och stekt. Jag har fått rand, hihi! Sen när Emma slutade sitt jobb så cyklade vi till badet. Otroligt skönt att svalka sig när det är så varmt ute :D

Men nu måste jag gå och se om det blir middag snart. Jag kan höra min magge kurra! :O Ha det bra fram tills nästa gång vi hörs! :))

Från början till slut



Igår riatde jag och här är resultatet, steg för steg dårå :)

En liten en



Heej hallå!
Idag är det tråkväder igen... åh man blir så slö då. Jag vill ha sol och värme! Fast jag har hört att det ska bli finare väder imorgon, tur det. Annars tänker jag klaga!

Natten till idag sov jag över hos Emma pemma. Vi såg på någon film som liknade Charlies änglar, fast den här var lite sämre... Emma skulle tyvärr jobba idag så vi fick gå upp tidigt, typ vid sju halv åtta :O Men det gjorde inte så mycket, jag är rätt pigg på mornarna ändå, om jag vill! :P

Men nu tror jag att jag ska sätta mig och rita, det var ett tag sedan jag gjorde det. Vi hörs kankse senare idag. Ha det bra tills dess! :D

Ledig


En lite sådär halv normal bild på mig...

Hej!
Nu är äntligen mitt sommarjobb slut och jag har sommarlov på riktigt, wihoo, det gillar vi! Så idag har jag mest bara slappat, tittat på tv, suttit vid dator och läst min bok. Det var tyvärr inge fint väder så jag har inte varit ute. Förutom imorse då jag och malin var ute och sprang. Men snart ska jag och Emma åka till vällingby för att hämta ut biobiljetter till harry potter som har premier den 13:de :D Så jag måste byta om och så, men vi hörs! Ha det bra! :D

Idag hade jag röda byxor

Kofta: Cubus | Linne: Monki | Byxor: Second Hand

RSS 2.0