finns vi? vi finns.

God morgon!
Skulle spela fotboll. Så började det snöa istället. Hej vita väder. Somnar med vår och vaknar med vinter. Gud, nu glömde du både sommar och höst.

Jag har ritat. Blir aldrig aldrig aldrig likt originalet. Synd, det hade varit roligare. Skulle vilja måla i färg. Problem, jag är inge bra på det. Men övning ger färdighet. Får väl börja då. Ha en bra lördag!


Vi är födda att bli olika.

Hej och hej. Snart tar cykeln mig till träning. Konstigt väder ute, sol och sen blir det regn. Nu är det bara molnigt. Imorgon är det fredag. Alla tummar upp. Nu ska vattenflaskan fyllas. Ha det bäst!


instämmer.


För det är vi bäst på.

Som vanligt finns jag här i slutet. Sitter och har det skönt och sen är det måndag imorgon också. Kul... Helgen har varit grym. Hungerspelen, friends with benefits. Två otroligt bra. Sen har det varit god mat och annat gott. Ska kanske sova nu. Skola imorgon. God natt.


god morgon.

Hejhej hej.
Torsdag och idag är vi glada. Kort dag och imorgon är det fredag. Fint väder och hallon till frukost. Just nu är det lektion. Samhällskunskap. Sen ska det pluggas. Kemiprov imorgon dårå. Ha en bra torsdag!


.

Hejhejhej
Dagen var här igen. Fortsätter alltid att komma. Har alltid samma panik och sen börjar en ny vecka.
Helgen har varit underbar. Bott med mina bästa. Ätit så vi spyr. Tittat på massa film och varit glada. Träning och fotboll har det också varit. Ha det bra.


imorgon är det, och det gillar alla.

Torsdag, fredag väntar. Denna veckas prov klara. Idag var det svalor och ljusblå ben. Snart är det fotbollsträning. Nu ska det bytas om. Ha det bäst!


Ingen, och sen kom du.

Hej, goddag, go kväll.
Det var en bra dag. Bra dagar innehåller gärna idrott. Idag hade vi idrott. Imorgon med. Massera denna gång, kult. Jag gillar gult. Speciellt på benen. Strumpbyxor och dr martens. En favorit. Bra med min nya älskling. Jeansjacka. Må imorgon bli en bra dag. Sov sött!


Saker är inte mening. Dom bara blir.



Vaknat. Suttit i min säng. Gjort matte. Ätit. Spelat match. Kommit hem. Skrivit svenska. Och nu blir det taco.


Weekday

Hej, visste väl det. Att jag skulle hitta något på weekday. Igår var jag i stan. Emma och jag. Gick runt och letade. Visste ni att dom har en vintage avdelning på weekday? Nu vet jag det. Jeansjacka och mysig tröja. Ska nog klippas om till ett linne. Sen bar det av med buss och sen var jag och vänner på inspelningen för the voice. Kul. Kanske var med på tv. Eller inte. Nu ska det pluggas lite. Sen ska det njutas av lördag. Ha det bäst!


söndag.

Oj va bra. Va bra det kan vara. Lov, svordomar för att du måste ta slut. Älskade skidåkning och alperna. Mys med familjen, massa nutella, finfina väder och solbränd om näsan. Imorgon är det måndag. Tack och adjö.


RSS 2.0