godjul


och det är torsdag

Idag. Skolan tog slut och jag åkte skridskor. Kul med så många kompisar som gillar skridskor. Tummen upp och grejer. Sen var det packa och klämma in i kläder i min lilla resväska. Sitta på den för att få igen. Igår var det mys med mina emmor. Gav julklappar och fick fina strumpor och hörlurar.

Ha en fin jul helg och ha det as bra!


sent sent sent



sent är det nu och jag ska sova. Imorgon är det slut. Ingen mer skola på minst två veckor. Kärlek till lov. Idag var det stan med bästa emmorna. Vi fikade, fick julklappar och gick till fina affärer. Jag dör lite (mycket) varje gång jag går in på urban outfitters. Bästa i världen. Vill ha allt. någon snäll som vill ge mig ett presentkort eller två?

Godnatt!

sista och sen blir det bra.

Hej och go kväll!
Snabb tackt med en massa håltimmar. Sista lektionen var idrott. Idrott är btw roligt, speciellt idag. Samarbetsövningar och krypa in i plintar fick vi göra. Trånga utrymmen är hemska men det var ganska mysigt ändå. Sen var det julklappar som handlades och varmt var det också. Imorgon är det onsdag.

Ha det bäst!


fjärde av de fyra söndagarna innan jul.

Hej där du som läser.
Idag var en söndag, en sån där söndagen-innan-julafton-söndag. För min lilla familj innebär det julhandling. Gå runt runt runt i stort köpcentrum och leta. Rätt kul. Glass kan man sedan äta när klapparna är klara. Sen kan man åka hem och vara trött och bli sådär otroligt glad över att man måste göra biologi. Sen kan man bli sådär trött på biologi så att man skriver ett inlägg istället. sen kan man gråta för att det är prov imorgon.
Eller så fortsätter man bara med läxläsandet och blir nöjd imorgon. Ha en mysig fjärde advent!



confusion.



Kväll, mörkt och mysigt.
Idag var det bra. Kort dag i skolan och barnvakt är kul. Man tjänar pengar också. Gulligast ungarna, vilken tur jag har. Igår vart det sent, som alla andra dagar. Bör gå och lägga mig tidigare men något håller mig vaken. Sen är jag trött och får springa. Springa till bussen och alltid hinna, vilken tur jag har. Ikväll blir det mys med mina flickor. Film eller annat bra. Snart är det slut också, mindre än sju dagar. Mindre än en vecka, vilken tur jag har.

Ha en bäst helg!

igår var det lucia och snart är det jul.

Hejhej!
Onsdag, slutade tidigt. Hade matte nationella, började åtta. Sen var det klart och jag var hemma. Hoppas på bra! Nu blir det ut i det snötomma vädret jag ska, ut med kompishunden och in igen. Skönt med få läxor för snart är det jul. Det vet man, för igår var det lucia och på söndag är det fjärde advent.

Ha det bra!


En lång liten dag

Hej mörker och kväll!
Trött är ett bra ord, det beskriver hur jag känner just nu. Hela min långa dag har jag visslat i pipa och sagt åt små människor hur dom ska spela fotboll. Efter 11 dömda matcher är man rätt slut i skallen. Sova vore skönt, men inte än. Först ska det hällsas på kompisar. Sen kan man sova, för att fortsätta hela nästa dag med ännu mer matcher. Pengar får man iaf.

Ha en mysig kväll!


onsdagens morgon.

God morgon ni små och stora människor! Idag är det onsdagar, och dem gillar jag, dels har halva veckan snart gått och sen slutar jag rätt bra tid också :)
Nyss snöade det utanför mitt fönster. Det har slutat nu. Nu är det bara mörkt ute och kallt kan det också vara. Om det bara kunde komma lite mer snö så skulle det bli mycket mysigare!

Ha en bra dag!


fredag med ett hej.

hej.
Nu var skolan slut och det går snabb. Snart är det måndag igen. Men först ska det njutas av helg!
Ha en bäst dag nu!


vind med ljud

Sitter hemma och myser i mitt hus, ute har vinden tagit över och försöker komma in. Ungefär som vargen som flåsar och blåser för att komma åt de tre små grisarna. Vill inte vara en gris. Så snart ska jag ut och slåss mot vinden, och vinna! Det är fotbollsträning snart. Bara jag inte blåser bort.

Men först ska magen fyllas på. Ha det bäst!


RSS 2.0